Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bp Pieronek: ci, którzy bronią krzyża to fanatyczna sekta |
aha bo dobrze by bylo bo chociaz blisko ale same klany pewnie dzieci neo by sie zebraly... ja gram min 20 mixow dziennie... only steam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bp Pieronek: ci, którzy bronią krzyża to fanatyczna sekta |
Mam pytanie, może ktos z was się orientuje jaką temperaturę powinna mieć ciepła woda płynąca w naszych kranach i czy jakaś rada osiedlowa może ustalić, że np. od godz 23 nie ma ciepłej wody(wiecie niby tańsza eksploatacja mieszkania)??? Bardzo proszę o odpowiedzi lub info gdzie mogę uzyskać fachowe informacje na ten temat. Dziękuję:))
|
|
dokladnie :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
wogóle to jest chore ludzie...żeby po 23 niemożna było skorzystać z ciepłej wody , jak dla mnie to jest chooore przez wielkie "CH"..
|
|
ja parze w cs'a ale nie mam stema :( Ares
|
|
^_`
|
|
^_`
|
|
|
^_` Zbych
|
|
^_` Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
^_`
|
|
ale ty pojeban.y jesteś pozdro Ares
|
|
1Polak rany az uszy bola jak sie ciebie slucha......to przykre...moze ciebie wybijemy albo wywieziemy do podsfery suwalskiej. Dzieki Pe.eR za wznowienie tematu :)))) puki jest post na forum to rzeczywiscie glosy rozną.Fajnie ze sa jeszcze ludzie ktorzy maja serce i chca pomoc:)))!!!!Wielkie dziekuje! www.schronisko-lomza.yoyo.pl
|
|
zjeb prezesa i tyle Jarek
|
|
czytam i jestem pod wrażeniem.... cytat "podczas obecności postu na forum przybyło ponad 10 głosów, a po skasowaniu go zaledwie 1" - to go skasowali czy też nie?
|
|
akurat w tym wypadku nie pisalo sie na temat:o)) Jarek
|
|
Autor: Pe.eR (---.introlan.pl) Data: 23-09-07 17:11 post zalożony przez KAsia551 jako pierwszy jest w dalszym ciągu, natomiast został on wznowiony przez maciek1990 i został skasowany. I on go wznowił w nowym temacie a, Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane. Czyli on skopiował temat autorki KAsia551 jak wyzej napisane posty takie będą kasowane i tak sie stało. Nie mógł zrobic tego w tamtym temacie tylko musiał zakładac nowy ?
|
|
uważam że słusznie został usunięty. Po co 3 identyczne tematy reklamujące do głosowania na coś. A może tuż przed wyborami pojawi się podobnie 50 tematów pod rząd: głosuj na XXX bo on zrobi sieć schronisk dla psów. cyt: "przecież żaden z Was nie płaci ani grosza z własnej kieszeni. " a z czyjej? bo z tego wynika że schronisko nie jest państwowe. Skoro prywatne to i niech 500 psów tam trzyma. Ale za moje pieniądze pies ch.a dostanie
|
|
i o to chodzi , nie będę się tu pieskiem przejmował , ludzie giną z głudu , są bezdomni (także w Polsce) to chyba lepiej ich utrzymywać , niż psiarnie . Ta miejscuwa jak pisłałem dobra na Podsuwalsko Podstrefe , co rozwineło by Łomżę . Hanes znasz mnie ? Wyrazam swoje zdanie i nie Ci mnie oceniać . Paulina87 spójrz na ludzi klepiących biede i wtedy nie przejmowałabyś się jakims pieskiem . Jarek
|
|
a ty psilocyber co masz do PRL'u? teraz mamy demokracje i nie rozgrzebuj starych spraw. moja córka studiuje i wiemy co znaczy znaczy mieć pusty żołądek, czesto tez nie stac nas na wykupienie lakow nie wspominając o wizytach w prywatnych gabinetach. To tez są argumenty aby lekarze w koncu zaczęli myslec o ludziach biednych czy nie mających gunduszy na leczenie prywatne. to do czeg oteraz dochodzi przechodzi ludzkie pojecie bo nie tylko zamykaja droge na leczenie dorosłych ale przede wszystkim malutkich dzieci ktore maja małe szanse na przezycie zaraz po urodzeniu a w czasie transpotu moga przeciez zginąc prawda? czy to ma jkais sens? ci lekarze sa egoistami mysla tylko o wlasnym tułku, trafiaja sie jednak tacy ktorzy potrafia i chca pomagac nawet za "marne" poniadze a ich chęć wypłwa z dobrej woli nie szczycą się tym ze maja tytuły ale to co im daje ich praca czyli zadowolenie z tego ze moga pomagac innym
|
|
Było wiele próśb o założenie nowych kategorii, ale albo adminowi się nie chce, albo te forum nie ma takiej możliwości i ma limit dwóch kategorii... Propozycje kategorii wg. popularności: 1. ŁKS 2. Jaka to melodia? 3. Jaki zespól na wesele? 4. Jaki internet? 5. Wspomnienia z dzieciństwa (Powróćmy nad Narew odcinek 265342). Ewentualnie jedna dodatkowa kategoria: 1. Kosz.
|
|
polaka trzeba za jaja powiesic, zeby dzieci nie mogl miec...i moze jak tak bedzie wisial to mu troche oleju do glowy poplynie... jak ludzie z glodu umieraja...to ich karm! jest caritas i inne stolowki...ale jak sa pijani to proste, ze ich tam nie zobaczysz...wola wypic!
|
|
Już za niecały miesiąc są wybory, ale niestety nie mogę być w tym czasie w swoim miejscu zamieszkania i zwracam się z prośbą o informację jakieś kompetentnej osoby, gdzie i z jakimi dokumentami mam się zgłosić, żeby dostać zaświadczenie pozwalające mi głosować poza moim okręgiem wyborczym i na jakich zasadach odbywa się takie głosowanie w innym miejscu ( głosuje na osoby występujące na listach w danym miejscu głosowania?) Z góry mówię, że nie chciało mi się tego szukać w internecie i proszę oszczędźcie sobie komentarzy, jeśli nie macie nic do powiedzenia. Pozdrawiam i dziękuję za informacje:) Ps. Głosujcie w wyborach to nasz obowiązek:)
|
|
sa tez tacy ktorzy chca pomagac ale za godziwe pieniadze a nie za glodowe pensje. dosyc mamy "judymowania" bo i w imie czego. ludzie i tak bezinteresownie tylek obrabiaja zeby sie na uszach stanelo. wszystko jest wina lekarza i kolejka do badania i brak pieniedzy na leki. nie majac zadnego szacunku spolecznego dobrze zeby chociaz pensja wynagradzala stres w pracy, nie?
|
|
1polak nie ma jaj :) on ma jajeczka :) jak koliber :) Dziecko neostrady. 1polak: jak piszesz posty to podkreślone są (na czerwono) pewne wyrazy. Oznacza to, że wyraz taki zawiera błąd. Cofasz się (takimi strzałkami) i poprawiasz aż do skutku. Inaczej będą Cię nazywać dzieckiem neostrady niezależnie od tego, że masz neta w Vectrze (bo taniej). Pozdrawiam.
|
|
Głosowanie w miejscu pobytu czasowego, po dopisaniu do spisu na wniosek wyborcy. Wyborcy zameldowani na pobyt czasowy oraz wyborcy, którzy czasowo przebywają poza miejscem stałego zamieszkania, a chcą wziąć udział w głosowania w miejscu pobytu czasowego (bez pobierania zaświadczenia o prawie do głosowania) powinni złożyć wniosek o dopisanie do spisu wyborców. Wniosek składa się w organie ewidencji ludności w urzędzie gminy, na terenie której czasowo przebywa wyborca chcący wziąć udział w głosowaniu. Dopisanie do spisu wyborców, na wniosek osoby zainteresowanej w miejscu pobytu czasowego, powoduje z urzędu skreślenie tej osoby ze spisu w miejscu stałego zamieszkania.
|
|
i wlasnie udowodnilas jak malo wiesz o sluzbie zdrowia. twoim zdaniem to wina lekarzy ze: -trzeba przyjsc o 5 rano i w kolejke do poradni sie rejestrowac? -ze sa wogole kolejki? -ze lekarz 50-tego pacjenta traktuje jak intruza? a nie sadzisz ze to wina systemu? ze jest za malo lekarzy w stosunku do liczby pacjentow? nie sadzisz ze to czesto wina pacjentow, ktorzy przychodza do poradni specjalistycznych w blachych sprawach typu przedluzanie recept, czym wydluza sie kolejke dla innych? nie sadzisz ze przyjmowanie kilkudziesieciu pacjentow dziennie to lekka przesada? jak tu byc fachowcem w takich warunkach? jestesmy tylko ludzmi i nie win jedynie nas za wadliwie dzialajacy caly system zapewniam cie ze nie wiesz o czym piszesz. nie masz otym nawet bladego pojecia. jesli ja reprezentuje swiatopoglad wylacznie lelarzy to widzisz sprawe jedynie oczyma pacjenta. a prawda jak zwykle lezy gdzies posrodku.
|
|
Ja mam ciepłą 24h na dobę. Lipe macie z tą wodą ;p człowiek przychodzi po 22 z roboty a tu grzać wode trza żeby się umyć. 21 wiek jest. gdzie dokładnie tej ciepłej wody nie ma po 23??
|
|
ŁSM Osiedle Konstytucji :-/ Paranoja jak ktoś napisał , człowiek zmęczony , i wogóle , i niemoże już na "wieczór" się umyć XXI wiek mamy...
|
|
a nikt niechce uczyc sie grać na fujarce :-P hehe
|
|
a ja nawet jakbym chciał pooglądać te dziewczyny to pokazuje mi się coś takiego: Error loading stylesheet: (null) http://www.fotka.pl/xsl/profil.30.xsl i **** blada...
|
|
kiernek, w sumie masz rację, ale: - mnie zawsze uczyli, że nalezy porównywać sie do lepszych a nie gorszych bo to to żadna sztuka - kto się nie rozwija ten sie cofa - mam nadzieję, że nikt nie chce iść do szpitala na wschód. A właśnie , swoja drogą też popatrzcie na wschód, na tamtejsze szpitale, tamte kolejki to dopiero zobaczycie jak ludziom jest ciężko jak muszą jeszcze więcej cierpieć. Czytam uważnie posty Cornelii i niestety widzę, że najłatwiej zwalić wine na lekarzy. A sama widzisz, że to nie nasze błędy tylko jakże "kulawego" systemu. A za to to możesz winić tylko PiSowców.... za którymi mam nadzieje nie stoisz
|
|
oo to dynamicznie się zmienia :D
|
|
Paulina87 to dobrze , więc pewnie one miały szczeniaki z zewnątrz
|
|
w naszym szpitalu jest LARYNGOLOG Jurand
|
|
pączkowały :)
|
|
dr Kalinowski. przyjmuje od 16:00 na Brzozowej 8 <osiedle maria :P > nie bierze duzo za wizyte,bodajze 40zl. calkiem sympatyczny facet...naprawde polecam :) Jurand
|
|
Kaufland??????? Otworzą go, czy nie? Nie wiem czy wiecie, ale ten market pracuje prawie bez przerwy. Ja pracowałam w Piasecznie w Kauflandzie i powiem wam, że nawet w Boże Ciało był otwarty. Klientów tego dnia było tyle, ze chyba procesja Bozego Ciała przeszła przez market. A tak wogóle to jest otwarty codziennie od 7 do 22, a w niedzielę od 7 do 20. Jezeli uda się komuś wejść do sklepu o 22 to moze spokojnie robić zakupy i nikt go nie wyprosi. Bo kasjerka nie zejdzie z kasy dopóki z marketu nie wyjdzie ostatni klient.
|
|
A widziałam własnie ogłoszenia na autobusach rozbudowanej komunikacji łomżyńskiej i powiem że to wszystko brzmi miło. Na początek wysportowane ciała pokażą klasę podczas biegania a następnie relaks w rytmach tanecznej muzyki
|
|
tam trzeba sie najpierw zarejestrowac
|
|
rzeczywiście z tymi 10 salami to totalna głupota, dobrze gdyby chociaż jedna była zapełniona na maxa wówczas można mówić o dużym sukcesie
|
|
Potrzebny jest mi ktoś do zrobienia stronki internetowej w rozsądnej cenie, znacie kogoś takiego?
|
|
zalezy jak rozsadna cene, jak skomplikowana i jaka technologia
|
|
A mnie np tez to wkur... . Rozumiem egzaminacyjne czy te z Łomży ale po co przyjezdzac z okolicznych wiosek i 'miast'.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |