Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zielona wyspa w rękach szabrowników |
bilet łomża - olsztyn kosztuje 23-26 zł brak ulg bo łomżyński bilet olsztyn - łomża kosztuje 18.20 zł 30% ulg bo to przelotówka autobus ma trasę olsztyn - białystok jak ktoś chce sie zabrać 6 paź albo wrócić 7 moje gg 4545070
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zielona wyspa w rękach szabrowników |
Czy w Lomzy odbywaja sie turnieje i imprezy lan ?? Ares
|
|
a kto to jest "lekarz z prawdziwego zdarzenia"? czy ten ktory jest ciagle w pracy i zaniedbuje rodzine po to by moc zapewnic jej byt? czy ten ktory przez to ze ciagle jest w pracy i jest przemeczony do granic fizycznych mozliwosci popelnia blad/jest opryskliwy itp.itd.? czy moze ten ktory przez to dostaje glodowa pensje za ktora nie jest w stanie utrzymac rodziny i MUSI kombinowac jak tych pieniedzy miec wiecej?
|
|
polak popatrz na tych głodujących i powiedz co zrobiłeś aby im pomóc i powiedz co oni zrobili zeby sami sobie mogli pomóc. Żulą sie i łajdaczą i do tego żądają kasy z zapomogi bo im sie należy (dobre). Nedawno skończyły sie prace sezonowe w sadach ogrodach i nie było rąk do pracy bo im ciężko albo sie nie chce bo za mało płacą. Człowiek jak chce to zarobi a zwierze niestety nie bo ma tylko instynkt myśliwego a ze zamkną je w schronisku to trzeba je utrzymac i uważam ze jest to szczytny celi dlatego wysle swój głos i załatwie jeszcze pare
|
|
amen
|
|
KTOŚ OGLĄDAŁ POLSAT O 17? BYŁ WYWIAD Z KOLESIEM Z ŁOMŻY KTÓRY JEZDZI NISSANEM PRIMERA Z MONITORAMI W ZAGŁÓWKACH. KTOŚ WIE OCO CHODZI BO MI TYLKO SĄSIADKA NABĄKNEŁA?? Zbych
|
|
troche duzo tych L ale bez przesady.... musza sie nauczyc jezdzic:d czasem nawet troche sie posmiac mozna:) mi osobiscie nie przeszkadza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |