sobota, 01 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zielona wyspa w rękach szabrowników

bilet łomża - olsztyn kosztuje 23-26 zł brak ulg bo łomżyński
bilet olsztyn - łomża kosztuje 18.20 zł 30% ulg bo to przelotówka autobus ma trasę olsztyn - białystok

jak ktoś chce sie zabrać 6 paź albo wrócić 7 moje gg 4545070

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zielona wyspa w rękach szabrowników

Czy w Lomzy odbywaja sie turnieje i imprezy lan ??

Ares

a kto to jest "lekarz z prawdziwego zdarzenia"?
czy ten ktory jest ciagle w pracy i zaniedbuje rodzine po to by moc zapewnic jej byt?
czy ten ktory przez to ze ciagle jest w pracy i jest przemeczony do granic fizycznych mozliwosci popelnia blad/jest opryskliwy itp.itd.?
czy moze ten ktory przez to dostaje glodowa pensje za ktora nie jest w stanie utrzymac rodziny i MUSI kombinowac jak tych pieniedzy miec wiecej?

polak popatrz na tych głodujących i powiedz co zrobiłeś aby im pomóc i powiedz co oni zrobili zeby sami sobie mogli pomóc. Żulą sie i łajdaczą i do tego żądają kasy z zapomogi bo im sie należy (dobre). Nedawno skończyły sie prace sezonowe w sadach ogrodach i nie było rąk do pracy bo im ciężko albo sie nie chce bo za mało płacą.
Człowiek jak chce to zarobi a zwierze niestety nie bo ma tylko instynkt myśliwego a ze zamkną je w schronisku to trzeba je utrzymac i uważam ze jest to szczytny celi dlatego wysle swój głos i załatwie jeszcze pare

amen

KTOŚ OGLĄDAŁ POLSAT O 17? BYŁ WYWIAD Z KOLESIEM Z ŁOMŻY KTÓRY JEZDZI NISSANEM PRIMERA Z MONITORAMI W ZAGŁÓWKACH. KTOŚ WIE OCO CHODZI BO MI TYLKO SĄSIADKA NABĄKNEŁA??

Zbych

troche duzo tych L ale bez przesady.... musza sie nauczyc jezdzic:d czasem nawet troche sie posmiac mozna:) mi osobiscie nie przeszkadza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org