Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nasz Prezydent, nasz Premier :)) |
Jan_Serce: jeśli jesteś taki mądry to załóż własną sieć hipermarketów. Z siedzibą w Łomży! A jeśli to Ci mało. Zrób tysiąc miejsc pracy dla łomżyniaków? Nie potrafisz? twierdzisz że pieniądze wypłyną z miasta? Nieprawda. Zapłacą tak jak lokalni sklepikarze lokalne podatki i to nie małe. Przyczynią się do rozwoju miasta. A to że najbliższy hipermarket mamy w Białym i pół Łomży tam jeździ to sądzisz że gdzie te pieniądze idą? Piss off !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nasz Prezydent, nasz Premier :)) |
ta jest fajna (o ile prawdziwa): http://www.fotka.pl/profil/Misiaczek0624/ podobają mi się rysy twarzy :) Piss off !
|
|
no
|
|
chyba już czynne :) też dawno nie byłem, a kiedyś cały czas się tam siedziało... pozdrowienia dla Andrzeja i stałych bywalców :) Piss off !
|
|
kiedys słyszałam opinie ze daje sie albo 9 alob10 lub nic.. nie wiem czy to jest prawda ale pamietam ze wtedy sie z tego smiałam:D :: die Zeitgeist ::
|
|
Tele2 wymaga podpisania z nimi umowy na telefon na co najmniej pierwszy rok. Najtaniej jest chyba zostawić pakiet minimalny w TPSA i internet z Neti. Przy Neo nie może być pakiet socjalny socjalny(28,06 czyli taniej niż utrzymanie łącza).
|
|
Wynik, może z małym poślizgiem, to widać na http://www.livescore.com/default.dll?page=poland ale jak wygląda mecz?
|
|
Nie wbądź skrajny, jesli juz :P
|
|
debil
|