czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stronnictwo Narodowe

Chciałbym wam polecić serwis aukcyjny Świstak.
Poznałem go pare dni temu i doszłem do wniosku, że jest fajniejszy od Allegro. Wprawdzie Allegro ma monopol w polskich aukcjach internetowych, ale to się mozę zmienić.
Wiecie ile wynosi prowizja na Świstaku? 0,00zł, a na początek dostajecie 5000 srebrnych, za które możecie promować swoje aukcje. Np wyróznienie 20 srebrnych strona głowna 25 srebrnych + zdjęcie na głównej stronie 50 srebrnych i to wszystko za friko. Jęsli macie komentarze na Allegro to ich nie tracicie. Możecie je importować do Świstaka. Ludzie przecież to jest extra!!! Naprawdę polecam. Więcej o tym jak się dostać na Świstaka tutaj
http://www.zabawa.piwko.pl/linki.htm

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stronnictwo Narodowe

2-3 x tygodniowo
pozdrowienia

Ja też!!Choć zaniedbałam się ostatnio.Mea culpa...;-)pozdrawiam świątecznie Forumowiczów!!

Mam MULTIMEDIE-oplacilo sie bo dawali za darmo podlaczenie i pierwszy miesiac.Tylko cienko z transferem;-( ale nigdy w zyciu nie dałabym zarobic tpsie, juz wole zeby prezes ww firmy limuzyna jezdzil za moje 49 zł miesiecznie niz tym tam z tp mialabym dac zarobic!!;-)hehe

Zgadzam się z Kefasem...
Skąd brać pieniądze na n.p. emerytury ???
1. Jeśli zwiększać obciążenia finansowe (podatki) to płacących podatki będzie coraz mnie - pieniędzy też będzie coraz mnie - czyli: nie tędy droga...
2. Przecież od każdego pracującego rząd (lub inny ZUS) zabiera pieniądze, z jego pensji - to są jego pieniądze z jego własnej pensji !!!!!!!! Ten przyszły emeryt jak już dane mu będzie być na emeryturze może odebrać swoje własne pieniądze !!!!!!!!! z odsetkami. I tyle... Emetyrura to nie przywilej tylko prawo majątkowe.
3. Na emerytury każdy płaci za siebie i potem powienien to odzyskać (z odsetkami) - to już ustaliliśmy. Reszta socjalu ??? Przecież każdy płaci jeszcze podatki...
A ile tego socjalu tak na prawdę nam potrzeba ? Trochę na policję (chłe) i wojsko, trochę na aparat skarbowy i tyle. Reszta to urzędnicy i zbędne wydatki typu szkoły i szpitale. Gdyby rozdać rodzicom dzieci po równo tyle, co wydaje w sumie ministerstwo edukacji i samorząd na głowę ucznia to rodzice nie musieliby płacić podatków na te szkoły i mogliby wybrać swemu dziecku szkołę tańszą lub droższą a szkoły i tak dostałyby te same pieniądze tyle, że już nie od ministra lecz bezpośrednio od rodziców (bony edukacyjne wręczane rodzicom!!!). To samo tyczy się służby zdrowia. Nie wmawiajmy sobie, że dobra opieka medyczna, tak samo jak dobra szkoła nie kosztuje nic. One kosztują.... Bezpłatna służba zdrowia i szkolnictwo to fikcja... Im lepszy szpital i im lepsza szkoła tym droższa - tak działa rynek... i tak to jest w Polsce i na całym świecie.

Pozdrówka.
Takie sympatyczne grono. Jeszcze Łomża nie zginęła...

Zbych

Tak, wszystko to - teoretycznie i akademicko - prawda, ale:
1. Nie zwiekszać absolutnie obciążeń finansowych (podatkowych) - ale utrzymać je na poziomie pozwalającym funkcjonować Państwu (moim zdaniem: VAT 15%, PIT 15% bez ulg, CIT 15% bez ulg);
2. Pracujący płacą na emerytury dzisiejszych emerytów, ich pieniądze pochłonęła "nienasycona hydra socjalistyczna". Nasze emerytury dostaniemy prawdopodobnie od naszych dzieci, których jest niestety coraz mniej.
3. Gdyby rozdać rodzicom w tym kraju ich podatki, to kupiliby sobie kiełbasy i vodki, a dzieci chodziłyby po ulicach chore, brudne i niewykształcone. Znowu mój ukłon w stronę poprzedniego systemu - brak klasy średniej i wyzbycie kultury u mas. Takie niestety mamy społeczeństwo (vide: sondaże z Lepperem).
Tak więc idea obniżania podatków słuszna - ale uwaga: nie argumentacją oszołomską.
Pozdro

Moja siostra zginęła w wypadku samochodowym właśnie przez takiego przypała któremu adreanalina rozrywała jaja a mózg znajdował się w stanie szczątkowym. Panie i Panowie niczym się nie róznicie od niego. Dajecie popis swojej głupoty. Zachęcacie inych do tego aby uczestniczyli w powtarzających sie co raz tragediach na drogach. Nikt z Was nie doświadczył tego co ja. Ale życze Wam abyście za swą głupotę to otrzymali. Ty właśnie tacy jak wy kreujecie takie niebezpieczne i tragiczne zachowania na drodze. Panie Mrs ,Pan z uporem maniaka lansuje ten temat , który w pewnym mommencie upadł. Widzę ,że Panu potrzeba mocnych wrażeń więc porponuję:
- wejdź Pan do auta rozpędż sie do 100km/h i prostu w mur Łomzynskiej katedry
- lub bardziej kameralnie laske dynamitu w pewną częśc ciała.

Pozdrawiam Nazis

akorat z tego co wiem to pedofile i gwalciciele sa ochraniani w wiezieniu maja oddzielne cele lub sa pod specjalnym dozorem,o gwałtach w wiezieniu to moze tylko w ksiazkach pisza bo zazwyczaj w realu to donich niedochodzi

wszystkich zboczencow powinno sie wychłostac albo uciac im to lub owo:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org