Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rządowy zespół bada weta Lecha Kaczyńskiego |
A z jakiej racji ktoś ma pracować za zupełnie niesatysfakcjonujące go wynagrodzenie? Czy to, że są lekarzami, czyni z nich niewolników, którzy muszą pracować i jedynie domagać się pieniędzy, a jak coś skapnie, to dziękować? I nie odwracać kota ogonem, że lekarze dużo zarabiają. Owszem duża, ale w prywatnym sektorze, który po części rozwija się dzięki ułomności sektora publicznego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rządowy zespół bada weta Lecha Kaczyńskiego |
Ok zagłosowałam :) A br1 udaj się człowieku na leczenie albo zgłoś się do nnie to już ja ci pomogę odzyskać trzeźwość umysłu. Mama cie biła w dzieciństwie po głowie? kiernek..no comment, po raz kolejny pokazujesz, że z rozumem to u ciebie cienko. Ludzie jeśli jakiś temat was nie interesuje to po jaką cholerę tu wchodzicie?
|
|
zly_czlowiek: może kiedyś będziesz w takiej sytuacji: jest "was" troje: Ty, twoje dziecko i pies. Nie jedliście 2 dni. Ja stoję przed Wami z talerzem zupy. Wszyscy patrzycie na mnie z błagalnym głosem żeby dać jeść. Lecz ja podaję misku nie Tobie, nie Twemu dziecku a psu. Ciekawe jak byś poczuł Zbych
|
|
Hanes, nie chodzi o pomoc, tylko o to ze jest bardzo duzo bezdomnych zwierzat i sie mnoza, lepiej je sfiksowac zeby sie nie rozmnazaly, niz placic i trzymac je w klatkach. Nie myslisz? Pozatym jak kiedykolwiek ogladales nature to wiesz ze wszystko musi byc w rownowadze. Pomysl zanim cos napiszesz i bedziesz sie rzucal. Ares
|
|
Z jakiej 'kostki' ???
|
|
A ile chcesz za te Volvo kolego?
|
|
Szukam osoby chętnej do puszczania muzyki na szkolnej dyskotece. Czy ktoś zna lub sam jest zainteresowany?
|
|
kacpruch@gmail.com czekam.
|
|
pewnie brukowej...
|
|
maila wysłałam, czekam na odpowiedź
|
|
No właśnie , moje Audi to 2001 r. - o niebo ładniejsze niż poprzednia wersja Audi.
|
|
Jesli ktos byl w schronisku to zrozumie dlaczego inni ludzie chca pomoc.Odpowiedz do pewnego TheWiseOne zebys byl madry zrozumial bys ze wlasnie w schronisku psy sa wysterylizowane co powoduje ze sie dalej nie rozmnazaja . A nie wszyscy ludzie sa mordercami by odbierac innym istotom zycie, wiec wlasnie lepiej trzymac je w klatkach i karmic bo kazdy ma prawo zyc. Niestety ty rowniez masz takie prawo.Zebys mial psa i serce to bys sie glupio nie pytal po co te glosowanie wiec daruj sobie dalsze komentowanie....
|
|
Większość tych zespołów które reklamujecie nie wiadomo gdzie ich szukać .Ja polecam ci zespół Ronix więcej szczegółów znajdziesz na stronie internetowej zespołu www.zespolronix.pl.A co najważniejsze możesz już posłuchać jak śpiewają na stronie jest demo zespołu .Polecam ci ten zespół bo jako jedyni podchodzą fachowo do tego i naprawdę warci są polecenia z ręka na sercu mogę ci polecić ten zespół i na pewno nie będę sie za nich wstydził
|
|
to teraz ja się wypowiem. jak dla mnie Fort raz - najbliżej. dwa - mimo gdyby połowę zrobili z tego co teraz deklarują to i tak więcej niż obiecała veneda. 3 - lokalizacja na obrzeżu miast co może spowodować rozrost miasta na boki.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdzie tam mi do Jasia Śmietany, hehe.
|
|
..nawet nie wiesz jaki hehehe. Zbych
|
|
PS. Wlaśnie sprowokowałem Ciebie do wpisu. i tu się z Tobą zgodzę
|
|
Dzięki kiernek. Zbych
|
|
obstawiam ze 4:1 bedzie :P
|
|
chyba coś będzie bo poszukują pracowników http://www.kaufland.pl/Site/Praca_i_kariera/Oferty_pracy/Oferty_pracy/Pion_marketingu_i_reklamy603/Roznosiciel_gazet_reklamowych700.htm www.zespoly.phorum.pl
|
|
W nawiązaniu do tego co przeczytałe powyżej proponuję więc nie korzystać z usług takich łomżyńskich firm jak np.: - Statoil (Norwegia), BP (Anglia) - MacDonald (USA) - prawie wszystkie banki (np. PKO SA - Włochy) - Tpsa (Francja) - Biedronka (Portugalia) - Rossmann (Niemcy) - PZU (Eureko....Holandia) - Commercial Union (Anglia) i jeszcze parę innych działających na terenie Łomży Wszystkie te wredne instytucje nie są charytatywne i odprowadzają zyski za granicę ! Gdyby przypadkiem ktoś chciał nam w Łomży zbudować np. Cinema City albo jakiś Aquapark, to stańmy w zwartym szeregu aby bronić się przed izraelską zarazą. Nie kupujmy Skód, Fiatów, Opli itp. bo są montowane w fabrykach należących do obcych inwestorów i zyski też idą za granicę. Nie kupujmy Panasoniców, Sony, LG itp. - patrz wyżej. Można tak w nieskończoność. Nawet te małe sklepiki osiedlowe nie są bez skazy. Zdarza się, że ich rzeczywisty właściciel przebywa za granicą a tu jedynie zatrudnia sprzedawców za 700 pln "na rękę". Wniosek nasuwa się sam. Czy tego chcemy czy nie, to rdzennie polskich firm będzie coraz mniej. Walec już jedzie i nie da się go zatrzymać. A poza tym nawet te polskie marki jak choćby ORLEN też inwestują pieniądze z zysków za granicą - patrz Możejki. Taka jest cena otwarcia się na świat. Jeśli ktoś chce aby w Łomży była pustynia handlowa, usługowa czy rozrywkowa - bo to nie "Warsiawa" przecież, to takie jego prawo. W końcu mamy demokrację. W końcu po co łomżyniacy mają jeżdzić na zakupy do B-stoku czy W-wy i tam zostawiać kasę jeśli mogliby to robić u siebie ?. Jeśli ktoś choć raz był w weekend w B-stoku w Auchan czy w Wawie w Realu, to chyba zauważył ile aut na parkingu jest z łomżyńską rejestracją. Pozdrawiam.
|
|
niekumaty,urodziłeś sie takim prostakiem,czy Cię starzy tak wychowali?
|
|
nie lubie zwierzat ale zaglosowalem
|
|
Ja tam z pekaesa nie będe korzystał:P Jeśli chce się ktoś zabrać do Olsztyna 27 września to proszę na gg:3348223 :)
|
|
ja mysle ze dla lekarzy dobro pacjenta jest na samym koncu lekarze mysla tylko o pieniadzach a zapomina sie o przysiedze ktora skladaja lekarze ogladajc tv i sluchajac radia odnosi sie wrazenie ze jest to grupa lekarzy ktorym tak naprawde nie wiadomo o co chodzi nie chca przejsc na kontrakty i zarabiac wiecej bo to jest kosztem ich rodzin a kto sie pyta mnie jak i z czego utrzymuje swoja rodzine za1100 zl pracjac po 14 godzin ciekawa jestem jak lekarz utrzymalby swoja rodzine moja praca tez jest kosztem mojej rodziny ogladajac to wszystko widac kto rzadzi w tym szpitalu to wlasnie to wlasnie ci lekarze a nie kto inny robia wszystko aby ten szpital rozwalic a wine chca zlozyc na dyrektora szpitala przeciez on wam z wlasnej kieszeni nie dolozy pozostli lekarze powinni szeroko otworzyc oczy i zobaczyc kto jest macicielem w tej calej sprawie a panu panie dyrektorze wspolczuje pracowac z takimi lekarzami chociaz napewno pracuja tam rowniez lekarze z prawdziwego zdarzenia i ich serdecznie pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja mam w komórce wapa jakiegoś to wejdziemy zdalnie na 4lomza i zapytamy się o drogę
|
|
^_` Zbych
|
|
Pe.eR a po co nam schronisko , żeby jakieś psy utrzymywać , gdy błąka się dużo osób bezrobodnych i bezdomnych ?? Moim zdaniem wybić ta psiarnie lub przenieść do innego schroniska i to jest nawet dobra lokalizacja , to dodać te tereny do Podstrefu Suwalskiej . Ale jest to niestety nie możliwe do realizacji , bo zaraz by sie najechało ekolegów i weterynarzy , podam wam namiary na mojego banera , klikajcie ile wlezie , a pomozecie mi w zakupie Mercedesa , w zamian przekażę opakowanie jedzenia na ARKIE .
|
|
Nadal są wolne miejsca, więc zapraszam serdecznie wszystkich chętnych. Plan spotkań poszczególnych grup bez zmian. A więc do zobaczenia. :)
|
|
Ja się pisze na to.
|
|
aha jeszcze jedno... skoro lekarze chcą podwyżek, to i pielęgniarki powinny je dostać...
|
|
teraz schroniska zrobiły się popularne. krzyczą że już n-ty raz założyli ten sam temat i maja pretensję że admin usuwa. Dla nich też oddzielną kategorię :) 6. Schroniska
|
|
na bawełnie również czyli ŁSM Ares
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |