Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Awantura o piwo przez reklamę naprzeciwko Wawelu |
hehheehhe i co ty myslisz ze mnie to w jakis sposob urazi badz zdenerwuje przestan dziecko widac jak nisko jestes i nikt nie bedzie sie znizal do twojego poziomu hehehe mnie to smieszy i smieje sie z ciebie jak i pewnie cale forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Awantura o piwo przez reklamę naprzeciwko Wawelu |
Damian_ŁKS masz w nicku ŁKS a nie wiesz że wyniki na żywo są na www.livescore.com ?? Po nicku można by się domyślać że jesteś wielki kibic ! wielki kibic powinien być w poznaniu a nie przed monitorem
|
|
to bylo do przewidzenia a gdzie oni beda miec lepiej jak nie tu przeciez to patalachy jakich malo
|
|
był juz taki temat... nawet ty chyba zakładałaś.
|
|
|
Myślę goral.., ze masz cos osobiście do wspomnianego lekarza? Najlepiej zgłos sie do lekarza i załatw sprawe po męsku , albo idź na policję.:)))) Troche smieszny jesteś z tym postem. Chodź sobie do lekarza który daje po 60 dni zwolnienia i doopy nie zawracaj. I ciekawie rozumujesz - zwolnienie nie z powodu niezdolności do pracy, tylko za kasę. Jedynie przelicznik Cie wkurza. Dobry jesteś. :))))
|
|
Wg mnie nie powinien się tak zachować. powinien uczynic wszystko aby wesprzeć psychicznie pacjentkę a nie ją przygnebić tudzież zdenerwować. Moja opinia. Zbych
|
|
Jan_Serce nie pisz ze mazda nie ma serwisu i salonu w polsce bo najblizszy jest w bstoku. Co do tematu to A4 i B5 to sa bardzo podobne samochody. Zawieszenie jest takie same, silniki takie same. Nie sluchaj ze do vw tansze czesci bo audi to vw group. Jeszcze do zawieszenia duzo ludzi uwaza ze to jest drogie zawieszenie. Owszem jest drogie ale jesli wymieniasz wszystkie wahacze za jednym razem. Zawieszenie jest bardzo komfortowe jak na nasze drogi i nieprawda jest ze sie szybko sypie. Znam paski i a4 ktore przelataly po ponad 300 tys i wcale nie byly oszczedzane , a byly wymieniane np 2-3 wahacze, a jest ich 8 razem. pozdrawiam
|
|
jak w temacie.
|
|
Witam.Chcialbym sie dowiedziec jak sie zlomuje samochod,co trzeba zrobic,czy sie za to placi,czy mozna uzyskac za to jakies pieniadze.Chodzi mi o Volvo 340 dl z 88r.Czy moze lepiej na czesci opchnac?
|
|
zebys poszukała tematy...to byś znalazla, takich tematów już było kilka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |