sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A co tam u powodzian....

ale bajer ;) Nie spodziewalem sie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A co tam u powodzian....

Zastanawiam sie nad zakupem jednego z dwoch samochodow - Passat B5 1,9 tdi ( 110 km ) czy Audi A4 1,9 tdi ( 110 km ) . Ktory z tych samochodow jest mniej zawodny i według was lepszy ? Cena tych samochodow jest podobna.

Zgłoś się do TVN Turbo do programu zakup kontrolowany. A tak na poważnie to ja tobie nie pomogę ponieważ nie będę obiektywny, bo dla mnie Audi wogóle nie istnieje.

Zdecydowanie passat :) mniej problemów z zawieszeniem, większe prawdopodobnieństwo, że nie było bite ani "kombinowane", no i przedewszystkim większy i przestronniejszy w środku:)

Oba samochody pod względem technicznym są bardzo podobne, i moim zdaniem Passat jest zdecydowanie ładniejszy.

i ceny przystępne :)
teraz to już nikt tyłka z domu nie ruszy ;)

Mazda w Polsce nie ma żadnego salonu, podobnie jest z serwisem, części droższe niż u niemieckiej konkurencji, a tak po za tym to badziew...

na os. Maria

Zbych

Jak zawsze od III ligi bede:) 100%Mobilizacji :)

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

dzieki. Pytałam Googla ale nie chciał udzielic prawidłowej odp. ;)

Audi jest mniejsze ale moim zdaniem to zaleta a nie wada. W samochodzie ma być wygodnie kierowcy a nie pasażerom, którzy i tak są szczęśliwi że ktoś ich wiezie. Audi jest ciche nawet przy 180 km/h, zawieszenie to podobno te same rozwiązanie co u konkurenta, obecnie można już kupić tańsze cześci "rzemieślnicze" jeśli ktoś jest oszczędny ( albo jeśli musi być oszczędny). Kiedyś miałem podobny dylemat ale zastanowiłem się nad użytkowaniem samochodu i wybór padł na Audi. Jest bardziej komfortowy i wydał mi się dużo ładniejszy. Polecam wsiąść i pojeździć jednym i drugim, nawet na krótką przejażdżkę. Audi A4 (sedan) jest mniej i przez to są mniej pospolite - to też może być argument "za" . Generalnie zakup Audi będzie nieco droższy niż VW. Osobiście uważam, że warto trochę więcej zapłacić, jeździć ładniejszym, cichszym i bardziej komfortowym samochodem niż oszczędzić i wozić więcej powietrza z tyłumając VW. SIlnik : tylko 1.9 TDI 133 KM niezależnie co wybierzesz. Optymalny silniczek : dobre osiągi - niskie spalanie. Zrywny jak benzyna, moment obrotowy sprawia przyjemność w codziennej jeździe, spalanie 5 l/100 km to norma przy spokojnej jeździe. Smród ropy to mit, trzymam we wbudowanym garażu w domu i nie czuję dyskomfortu.

musisz ! ;)
jak nie to będziesz miał wsrane :P

DiDi

ja mam na sprzedaz nowego samsunga x510 kolor srebrny cena 220zł. Zapraszam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org