Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowsze poPiSy |
Uroku doda napewno PO ale czy inteligencji? :/ niesądze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowsze poPiSy |
no jakos wytrzymał :)
|
|
zachecasz na 145, 250 ale tam nic sie nie dziej kompletne 0 tak ja i na 70 cm
|
|
sorki male sprostowanie-wrtocilam z tanca nowoczesnego-blad w pisowni- zachwalam jeszcze raz TANIEC NOWOCZESNY w silowni EWA
|
|
fLoorek: .168.1.costam
|
|
hybił trafił??to ja poproszę trafił :D
|
|
ojeju...bo się posikacie z tej radości...-.-
|
|
dawnymi czasy wracając z Mechaniaka na Senatorskiej nie wiedzieć czemu zahaczało się o Kopernika (Ekonomik) lub o Bernatowicza (Ogólniak) - jakoś nie przeszkadzało, że się nadkładało km :)
|
|
Q-Maturze to nowa firma, ale jest taniej niż na Wyszyńskiego - 16 zeta za godz. Nauczyciele z liceów a nie gimnazjum, wiec chyba się lepiej znają i mają najnowsze arkusze egzaminacyjne. I mniejsze grupy.
|
|
Słyszałem, że bar mleczny dla tych co nie lubą kebabów i innych przygwizdów smakowo - zapychających.
|
|
bar mleczny? gdzie? jestem za.
|
|
dzwoniłem, w słuchawce tylko "hej tu kierMek, jeśli chcesz mnie poznać wciśnij 1" :P hehehehe
|
|
a ja uważam że podstawową funkcją systemu powinno być to, że nadaje się do wszystkiego, do grania, do bezpieczeństwa i do funkcjonalności póki co nie znam człowieka, który nie ma Windowsa zainstalowanego, próbowałem kiedyś wyżyć bez windowsa, działałem na linuxie z 8 miesięcy, ale nie wytrzymałem ;p
|
|
pogorzelisko, mysko łysko łisko, plan jest taki, żebyśmy wszyscy się zjednoczyli i powiedzieli precz dla pogorzeliska w naszym mieście, powiedzmy DOŚĆ już mamy tego dość! trzeba zrobić porządek z pogorzeliskiem! o 17:00 proponuję zbiórkę ochotników na starym dworcu
|
|
gdzie sie mozna zglosic? xD %-)
|
|
a najnowsze arkusze egzaminacyjne to se każdy może ściągnąć ze stron OKE http://oke.lomza.com/komunikaty/matura2007/arkusze_mat_2007/
|
|
Damian_ŁKS masz w nicku ŁKS a nie wiesz że wyniki na żywo są na www.livescore.com ?? Po nicku można by się domyślać że jesteś wielki kibic ! Zbych
|
|
Teren nie należy do pana Skoczylasa
|
|
http://207.218.233.253/pilka.htm relacja
|
|
komórka pisze sie przez o z kreską
|
|
po pierwsze 8,1 grosza jest TYLKO na domowe. na komórki pobiera jak za normalne połączenie.
|
|
allegro Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?
|
|
przy bp powstaje restauracja na około 300 osób;p
|
|
Apropos powstawania:) Wie ktoś może co powstaje obok Centrum Katolickiego? ;P Ares
|
|
Nasi lekarze są biedni!!!!!!!!!!!!!!!! Jak nie dojdą do porozumienia z dyrektorem , to za co utrzymają domy, samochody terenowe, wykształcenie dzieci w prywatnych szkołach, wyjazdy na wakacje na Dominikanę, czy do Sjamu, za co kóźwa, za co!!!!!!!!!!!!!!!!!! A w innych szpitalach mają ich w życi!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Pojechałem do tych Dębnik, wziąłem latarkę ale tylko dwa znalazłem. Cosik czarujesz Ryska z tymi grzybami.
|
|
moi rodzice jezdza prawie codziennie na grzyby w okolice dobrego lasu i podgorza i wiecznie przyjezdzaja z pelnymi wiadrami grzybow bleeeeeee juz sie od nich niedonrze robi Piss off !
|
|
A no wiem peter dokładnie co to słowo oznacza. Nie wiem tylko tego ,że kupa ziomali popitala legionami swymi brykami, myśli o bajerze tak intensywnie, że nie widzi co się wokół nich dzieje. Chwała im!!!
|
|
Dostawcę prądu jużmożna wybierać tylko jak widać niewiele osób o tym wie.
|
|
Ja tam widziałem zajefajne grzybnie u kumpla na ceracie bo bibie na chacie.
|
|
Najwięcej do powiedzenia mają ci co z pewnością nie dali tej słynnej łapówki i nadają jak plotkary w maglu .Jak taki jesteś odważny i chcesz pociągnąć za nazwiska to Malachit zacznij od przedstawienia siebie z imienia i nazwiska .Czy wiesz że jeśli dałeś to i ty należysz do tych jak nazwałeś łapowników i nieuków a to cos w tej sprawie jest karalne obie strony . Masz rację z buraka nie zrobi się pomarańczy i z pewnością nie ma ludzi idealnych każdy z nas popełnia jakieś błędy, ale z pewnością tych błędów opluwając lekarzy ty i tobie podobni , których wymieniłam wcześniej nie zaliczamy do ludzi normalnych,odważnych i w pełni uczciwych to widać i czuć po waszych działaniach i wypowiedziach.Trochę normalności i ludzkich uczuć na podstawowym poziomie a wszystkim nam będzie się lepiej żyło.Skończmy z chamstwem . Jakim prawem wielebny pan ksiądz Jankowski nakazuje opuszenie Polski tym ,którzy mu się nie podabają,czy tak nakazali mu na ostatnim wypadzie na egzotyczny urlop.Ciekawe jak za 580 złotych poborów jakie wykazuja księża można żyć w takim luksusie ,oj ludzie ludzie podnieście klapki z zaślepionych oczu.albo jak macie zamiar to dalej wierzcie tym co wiele krzyczą pałąjąc nienawiścią obłudą ,zakłamaniem .Walka o stołki w modzie i kierowanie otępionym ogłupionym narodem jest łatwiejsza,ale to juz wolny wybór każdego osobisty .Efekty tej wyrozumiałośc.i w waszym pojęciu już niebawem odczujemy wszyscy.No i nie pomogą doktoraty jak jest człowiek chamowaty.
|
|
Tak sobie czytam i myśłę, że zajęcia powinny być częstrze, gdyż aby coś osiągnąć trzeba ćwiczyć przynajmiej 5-7 godzin dziennie. Mimo to życzę sukcesów.
|
|
aaaa boje się , lekarza grasują u mnie w garażu , dobierają sie do mojego GOLFA III Piss off !
|
|
w Łomży szykuje się do zamknięcia wiele oddziałów. Lekarze złożyli wypowiedzenia, także niedługo będziemy leczyć się albo prywatnie, albo w miastach oddalonych o kilkadziesiąt kilometrów od Łomży
|
|
i połówki ;) Zbych
|
|
jest teraz do środy nabór nowych lekarzy podobno już kilku nowych mają .
|
|
Czas wreszcie zmienic prawo, Lekarze nie moga byc uprzewilejowani. Jak chca tak duzo zarabiac, niech placa ZUS, VAT i niech odpowiadaja w rownym stopniu przed prawem za swoje bledy (nie tam jakies SCIEMY -sady kolesi) i niech oczywiscie placa za studia. Czas zeby PIJANY sciemniacz pseudolekarz na dyzurze szedl do wiezienia na tych samych warunbkach jak pijany kierowca! W pierwszej kolejnosci trzeba jednak wyciac raka korupcji ze srodowisk lekarskich i sprywatyzowac sluzbe zdrowia.
|
|
to skoczylasa teren i będzie tam apteka samoobsługowa.coś takiego jak apteka na dwornej.. 100Procent
|
|
Koledzy spokojnie, bez wyzwisk. Po pierwsze Mustang to nie jest zaden Pionier w dziedzinie CB lub KF, a po 2 troszke kultury na forum tak jak i w eterze. Pozdrawiam 73! Zbych
|
|
Nic nie zrobileś? A dzieciaka żonie. Chyba, że nie twój.
|
|
kierMek i loosac, istnieje takie cos jak setka bez połówki, nazywa się to pięta piętaszka i pije się z bambusowych kieliszków
|
|
kobieta "elmar" zachowuje się podobnie jak ludzie którzy bronią doktora G. dziesiątki osób oskarżają go o łapówkarstwo, ale ci co dostali od niego skuteczną pomoc zawsze bedą go bronić...
|
|
a wiec spoko elmar życze tobie żebyś to samo przeżyła wtedy bedziesz ostrożniejsza i sie głębiej zastanowisz żona u niego była 2 razy a za 2 razem wyszła z płaczem --- dlaczego więc wszyscy uważacie że to extra fachowiec Piss off !
|
|
hahahahahahahaaaaa w passacie lepsze zawieszenie?!!?!?!? ze VW tanszy, to kazdy wie, ale na pewno audi lepsze Zbych
|
|
Audi prestiż, passat cena i wygoda, jeździłem i jednym i drugim, passat tańszy w utrzymaniu i więcej miejsca w środku, audi mniejsze w środku ale bardziej komfortowe.
|
|
KFC w Łomży nie będzie....przy BP za to ma powstac jakas kawiarnia Caffe cos tam . bo teraz takie BP buduje obok swoich stacji benzynowych Zbych
|
|
Jest lepszy sposób aby ze schroniska była korzyść dla ludzi. 1.pozabijać psy 2.obedrzeć ze skóry 3.ze skór uszyć futra i sprzedać 4.mięso rozdać głodującym "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
niech tam odrazu na tych polach parking na 1000 aut zbudują bo tak samo jest tam potrzebny jak ta 2 nitka "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
kiernek nikt nie prosi Cie zebys dal na ten cel jakies pieniadze i tak ktos wygra ten"konkurs"i tak pieniadze pojda na ten sam cel, Pomoc zwierzakom ktore niestety ale skrzywdzil czlowiek. Osobiscie uwazam ze trzeba pomoc zarowno ludziom jak i zwierzetom. Piszac post o pomocy schronisku chcialam wykorzystac okazje zeby znalazly sie osoby ktore moga pomoc ,bo niewiele z nas wie jak tam naprawde jest . Te pieniazki sa tam naprawde potrzebne, jak nie wierzysz pojdz i zobacz a podzielisz moje zdanie. Schronisko jest po naprzeciw Fadomu.
|
|
a tak wogole jesli ktos bylby zainteresowany inna forma pomocy schronisku np. adopcje zwierzaczkow czy tez wolontariay zapraszam na stronke schroniska http://www.schronisko-lomza.yoyo.pl (sa tam zdjecia niektorych pieskow do adopcji )
|
|
"Osobiscie uwazam ze trzeba pomoc zarowno ludziom jak i zwierzetom." a ja osobiście uważam że jeśli dajesz jeden posiłek dla psa tym samym zabierasz jeden posiłek dla dziecka. Tu nie ma żadnego i Zbych
|
|
Tylko na obrzeżu... jak w normalnym cywilizowanym kraju.
|
|
bardzo dziekujemy za wsparcie:) czekamy na wiecej glosow:) to mile ze sa jeszcze tacy ktorzy rozumieja potrzebe tej akcji:) wielkie dzieki http://www.schronisko-lomza.yoyo.pl
|
|
saab 95
|
|
tak tak jeździjcie tylko polonezami (tymi starymi FSO), pijcie wyborową, a zakupy róbcie u mietka w spożywczaku to wtedy kasa zostanie w kraju, chyba że mietek za pieniądze które na was ukręcił wyjedzie na wakacje na do Egiptu i tam je wyda... pozdro
|
|
SaneOne racja :))
|
|
Ja bym postawił na Jakuba Wędrowycza. Opis pasuje, pewnie za blisko zakopanych cystern zacieru się pojawiliście. Zbych
|
|
Ja tam go nie widziałem, ale kumpel mi już z rok temu opowiadał, ze miał taką samą sytuacje w jednaczewiaku.
|
|
który przewoznik ma najwyzsza znizke?? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |