sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
VAT w górę. Płace zamrożone na 4 lata!

Ja rowniez polecam kominex:)

Ares

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: VAT w górę. Płace zamrożone na 4 lata!

Czy ktoś orientuje się gdzie należy zgłosić zgubienie klucza do skrzynki pocztowej w bloku, jak długo trzeba czekać na nowy i ile to kosztuje?

Zgłoś się do urzędu pocztowego właściwego dla twego miejsca zamieszkania i tam dowiesz się wszystkiego.Pozdrawiam

world: Piszę o Kaspersky’m, bo to jedyny taki kompletny pakiet.

bzdura! Jest bardzo dużo takich pakietów. Nie wiem czy słyszałeś o Norton SystemWorks i to jego bym bardziej polecił. Rzeczywistość jest jednak taka że jeślibyśmy nie mieli choć najlepszy pakiet to pod Windowsem i tak będziemy bardzo narażeni. Takie są skutki zamkniętego oprogramowania.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

ja tez polecam KOMINEX swietna firma mila i profesjonalna obsluga, mam super kominek w domu dzieki tej firmie

muj znajomy wynajmuje za 70 zł.

jak znajoma to dogadaj sie na 100:) akurat tyle wsszyscy ode mnie placa

Ares

hehehe dobre, niestety z Retro nici, w sobotę było wesele i nie wpuszczają... trochę siara, bo sobota wieczór to dobry czas na relaks...

poszukiwania trwają

a kto wie z jaki fragment utworu leci przy reklamie butów Ecco??

tomasz... :) pracownik Warty ? a maże sam sprawca wypadku?

Polecem BUDVAR okna pierwsza klasa 6-komorowe,bezołowiowe.Ja kupiłam i jestem bardzo zadowolona

proponuje wybrac do Sejmu i Senatu:
1. reprezentacje Polski w pilce noznej
2. reprezentacje Polski w pilce siatkowej
3. cala reprezentacje narciarska w skokach
4. caly Episkopat
5. 50 bezdomnych
6. zony znanych politykow i Edyte Gorniak
7. 50 prostytutek
8. po kilkunastu sutenerow, zlodziej, mordercow, gwalcicieli, pedofilow
9. 10 najbardziej pijanych kierowcow zlapanych przez policje
10. agentow dawnych sluzb PRL
Jak juz robimy sobie jaja to idzmy na calosc

< wieczne im odpoczywanie >

Jeśli chodzi o Nortona programem z zaporą ogniową odpowiednikiem Kaspersky Internet Security 7.0 jest Norton Internet Securyty 2007. Ale NIS 2007 jest słaby, wiesza się silnik skanujący zasoby, co sami piszą, stąd jest już Norton Internet Securyty 2008. Jednak to porywanie się z motyka na słońce. Norton nie jest najlepszy, wśród antywirusów, wśród samych zapór radzi sobie dobrze, a mieszanki na razie zupełnie mu nie wychodzą.

W programach antywirusowych czołówka to: BitDefender, Kaspersky, NOD32,...
Jeśli chodzi o same firewall'e, tu akurat ostatnio najlepsze są inne firmy: ZoneAlarm Pro, Outpost Firewall Pro, Norton Personal Firewall,...

W Polsce popularne i cenione są Comodo Firewall i Firewall Kerio. Jednak w nawet najlepszych zaporach zawsze musza być otwarte porty do kontaktu z siecią, wiec i tak niezbędny jest antywirus. Można kombinować każdy element z innej parafii, albo zastaw antywirus plus zapora jednej firmy. Jak kto woli, tylko przesada w kombinacji prowadzi do żółwiego tempa komputera.

Ares

jedyne z czego korzystam to azureus.
w zasadzie to nie mam czasu na P2P. Mimo że film czy muzyka to kwestia minut ale mam lenia do tego.

używam suse. nie mam antywirusa, odinstalowałem systemowego firewall'a i jest OK :D
ktoś na Windzie odważy się?

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

ja od dobrych 6 lat ma ta kasetke adapterowa firmy Sonic. Kupilem ja na allegro za 4 lub 5zl. dzieki temu nie musiałem kupywac nowego radia w samochodzie (w moim aucie radioodtwarzacz jest zabudowany).

ktos na pewno studiuje:P

na mecze chodzić a nie przed monitorem siedzieć

Marecki, agenci już są, w tej dziesiątce pijanych na pewno znalazłoby się paru z obecnej kadencji, Episkopat ma już tam swoich ludzi, ale dobry sutener by się przydał jako premier żeby ten cały burdel ogarnąć

czy sa jakieś opłaty na początku roku?
Jacy sa wykładowcy?
czy jaset cieżko?

na który jestes roku "duzy"

FIN nie wiedziałem ze nie kazdy ma telewizor.

dobra jakby nie bylo to ten temat powinien pojawic sie w innym dziale:]

Tak, że by się jak najbardziej przylansować.

Czyli np. jak się mieszka na Nowogodzkiej a pracuje się w oklicach Starego Rynku to trzeba zachaczyć furą w okolice Statoilu i McDonalda za co są dodatkowe punkty lansu. Potem wyjeżdzając musimy ruszyć koniecznie z piskiem opon (kolejne punkty lansu i większe poważanie na mieście) a potem jedziemy już do celu.

Active Virus Shield powered by Kaspersky.

heheheh ale ja sie tam nie ucze ja juz dawno skonczylam gimnazjum i szkole srednia teraz studiuje i moja uczelnia wynajmuje tam sale na zajecia z wf-u

Ares

najwżniejsze żeby GTi spaliło jak najmniej LPG

Piss off !

można można. trzeba się zgadać.
Ty wiesz że teraz w WSA WiFi jest za free? mają kilka hotspotów. Po każdymz nich jest naklejka z kluczem dostępu. Można swodobnie korzystać :)

każdy system do czego innego. jeden do grania inny do bezpieczeństwa - ot cała różnica.

0700 072 772

I jak dalej prowadzimy ?

KFC już istnieje. Róg Polowej i Wojska Polskiego.

Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?

"Jeśli tak, to co najchętniej kupujecie?"

Autor: Malachit (---.elomza.pl)
Data: 19-09-07 17:25

allegro

chyba nie miales na mysli wykupienie calego serwisu ?? :P

najczesciej sprzet elektroniczny

Ptysiu80 nie bierz do głowy :), chłopaki może i gadane mają ale pod kopułą niewiele... tak prostego textu nie zajarzyć !

tam bedzie restauracja tak jak we wszystkich stacjach bp

hmmmm a ile za miesac? ja bym sie zapisal ale dopiero do pazdziernika jak mozna to prosil bym kontakt na emaila

>6630 mozna tez za free wystarczy kabelek usb zadnym kalkulatorem nie >zdejmiesz bo to BB5 a kalkulator do tej platformy nie istnieje...

n00ne - chcialbys moze podac linka do jakiegos softu ktorym mozna zdjac simlocka z BB5. Duzo sie o tym czyta na sieci ale powiem szczerze jeszcze nie slyszalem o potwierdzonym przypadku zdjecia simlocka z BB5 poza serwisem. Chetnie potestowalbym taki sofcik.

Ares

Kazdy by chcial zarabiac w Polsce godnie,oczywiscie wedlug wykszalcenia odpowiedzialnosci ,obowiazkow.Lekarz ale rowniez sprzataczka czy ciec
chcialby godnie przezyc jesli pracuje na pelnym etacie.Dlatego niestety musialem opuscic niedawno nasz kraj,chociaz wolalbym zarabiac i zyc w Polsce ale jesli na obczyznie moge w trzy dni zarobic tyle co rodzimi biznesmeni proponowali mi pojedenastu latach pracy w firmie, to musze na jakis czas zacisnac zeby i zasilic konto z zagranicy, by moc poslac corke na studia itd...

Dębniki, czy jak im tam - za nimi jest zakręt w prawo i tam, jeno po lewej stronie leśnej drogi.
No chyba, że już wyzbierane..:)

Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?

A babcie też przyjmujecie??

Ryska:-) jakbyś miała ochotę to możemy razem bryknąć;-)

Do wszystkich tych co tak opluwają lekarzy ,jak łatwo na kimś psy wieszać.Kochani popatrzmy też na innych.Zacznijmy sami od siebie ile to mamy ha ,ile samochodzików ,ile mieszkanek ,i domków za miastem ile euro na koncie .Dalej nasi kochani wielebni księża jakimi autkami jeżdżą a jakie skromne chatki na plebaniach stoją ,bo oni przecież swoje majątki musieli spienieżyć ,aby pomóc bezrobotnym ,emerytom ,żebrakom no i dać łapówki lekarzom pielęgniarkom ,salowym.Dalej nasi posłowie,radni prezydenci miasta to dopiero ubóstwo,Chyba trza na rynku starego miasta postawić skarbonki ,aby ich wspomóc by nie poszli na zasiłki dla bezrobotnych .W końcu mają takie zasługi w swoich działaniach i tyle odpowiedzialności ,że ciągle sie mylą. To jest dopiero porównanie do odpowiedzialnej pracy lekarzy i pielęgniarek za zdrowie i życie ludzi . Pragnę powiedzieć ,że nic nie łączy mnie zawodowo ze służbą zdrowia jestem tylko jak wy wszyscy pacjentką,ale zawsze popierałam służbę zdrowia w ich żadaniach i czynić będę to zawsze .Trochę ludzkiej wyrozumiałości i normalności .Nie postępujmy w myśl przysłowia ,,najgorzej jak się z dziada zrobi pan,,

A ja mam dość tych grzybów! Dziś 26 słoików różnej wielkości marynowanych grzybów zrobiłam, zupę grzybową i duszone!

SAMOCHÓD Z 1998 POWINIEN MIEĆ OK.280000TYŚ KM. POLICZ SOBIE 9 LAT PO 12 MIECHÓW. TAKI SPRZEDAJACY PYKNIE GO NA 120000 TYŚ. NIE REALNE. I NIE KUPUJ 3 DRZWIOWEGO AUTA . PÓŹNIEJ PROBLEM ZE SPRZEDANIEM I Z WSIADANIEM DO AUTA NA TYLNIE SIEDZENIE .

http://www.allegro.pl/item243348516_opel_astra_1_6_elegance_irmicher_piekna.html

zerknij sobie stoi chyba na zawadzkiej.

dziękuję wszyskim za przybycie

tutaj fotka ze spotkania, potem wszyscy udaliśmy się pod hale
http://www.mammarzenie.org/trojmiasto/2005/images/patryk/fani.jpg

Znowu banda kretynow pochwala korupcje

Ares

Acha, wyprzedzajac posty innych : nie znam tego przypadku, interesuje mnie jedynie postawa kilku osob, ktore sie tutaj wypowiedzialy i te wlasnie postawe skrytykowalem.

Najpierw niektorzy chwala korupcje (i/lub) korzystaja z jej "urokow" a potem narzekaja ze Polska to kraj bez perspektyw...

Ares

a o jakiej korupcji tu mowa? Lekarz bierze za wizytę 100zł to korupcja? To jego cennik za prywatna wizytę i tyle.

Ares

Jak biznes to piznes:
W niedziele jadę do Warszawy za drobną opłatą zabiorę:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org