Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes PiS jest z AK |
Dawid56 co jeszcze mówi twój kolega z klasy ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes PiS jest z AK |
myśle że nikt nie chwali ginekologa P...E nawet jeśli idziesz prywatnie to jesteś potraktowany po chamsku ponadto kobieta będąc w ciąży musi się zgłaszać do niego co 2 tygodnie wręczyć typowi 100zł za każdą wizyte zwolnienie wystawi na 2 tygodnie nie to co w warszawie na 1 miesiąc bez mała -uważa że profesor z warszawy który wystawił owe zwolnienie jest po prostu zwykłym pajacem --co sądzicie ??? wiadomo o kim mowa
|
|
SIE JUZ PYTAŁAŚ!
|
|
A kto przymusza do chodzenia do takiego lekarza o jakim pisze goral..Ludzie co wy wypisujecie sami na siebie jakimi jesteście głupcami a co pod przymusem was tam ktoś prowadzi ,dobry temat dla pana Ziobry.Liczcie się z tym .ze możecie spotkać sie w jednej celi jak dajecie i sie sami do tego przyznajecie .
|
|
wieśmin a może w ten piątek też jedziesz do Białegostoku? a może kto inny? poszukuje osób z którymi mogłabym sie zabrać lub ich zabrać (wyjeżdżam w piątek ok. 15 a wracam w niedzielę wieczorkiem)
|
|
:)
|
|
po prostu taka prawda nie zakładałbym tego wątku gdyby nie incydent zresztą jeszcze widocznie się pani nie zraziła Ares
|
|
przydaloby sie jakies porownanie. Bo wiem jedynie, ze TPSA, SZEPTEL, TELE2 i NETIA w Łomży dzialaja. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Ma ktoś gg do mustanga??
|
|
|
kauflandu nie bedzie bo znowu metry przekroczyli "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ale z was głąby. TAm przecież lotnisko budują.
|
|
Bo fistaszek teraz napewno jest analfabetą i nie trzeba go przerabiac ja tobie nic nie zrobiłem i mnie krytykujesz a ten lekarz mojej żonie jak w postach Zbych
|
|
war to wojna a driving prowadzenie. To chyba wiem w telewizji to widziałem. Ze typy jadą na czołówe i ktory spanikuje to frajer.
|
|
http://www.alex.lomza.pl/index.php?d=regulamin W Łomży też już można robić zakupy przez internet. Zbych
|
|
Ciebie powinni wykastrować żebyś się nie rozprzestrzeniał więcej. Ja pierdole jakieś więźi krwi z Adolfem chyba masz wspólne. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
4000 bylo na tym waszym LKSie wtedy.
|
|
Którą propozycję Wy byście wybrali. Jesteśmy mieszkańcami Łomży i okolic więc jestem ciekaw jaka oferta jest Waszym zdaniem lepsza. apostata
|
|
a ja byłam na 3 weselach u udziałem zespołu FIRMA z Lomży-polecam gorąco-super zabawiają gości weselnych Megii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |