Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża wydała najwięcej kasy na turystykę |
Dla kacperek gratulacje . Niezłe to było .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża wydała najwięcej kasy na turystykę |
ptysiu niestety juz te kfc nie istnieje a szkoda bo dobre tam nugetsy mieli :P
|
|
Baldys na allegro tego pełno. Ja mam inny problem. Padł mi laser w PS2. Wie ktoś gdzie zajmują się naprawą takich rzeczy?? Mój serwis na Radzieckiej niestety zamkneli i nie wiem gdzie się z tym zgłosić.
|
|
Przy Bp ma byc podobno jakaś taka restauracja szybka ;/
|
|
super autko! godne polecenia! silnik dynamiczny, elastyczny a przy tym ekonomiczny, zawieszenie dobrze znosi zły stan naszych kiepskich dróg więc nie ma z tym więcej problemów, pozatym częsci sporo i są tanie :)
|
|
98r. ? To ze 300 tys. km przebiegu ... znaczy wtryski niedługą zdechną - tysiąc za sztukę, a i turbosprężarka pewnie ledwie zipie (tysiąc zł za regenerowaną)
|
|
Z tym wylaczaniem WEP'a to nie jest taki glupi pomysl. Bo tak naprawde taki biedny user mysli sobie ze ma WEP i jest bezpieczny. To juz lepiej nic nie miec - przynajmniej sprawa jasna. Jak nie macie WPA(najlepiej WPA2 z AES'em) to najlepsze co mozna zrobic to wylaczyc access pointa ;-)
|
|
ja pilam w 4 pory roku na pilsudskiego latte dobra byla:D
|
|
Kościół przecież.
|
|
Tylko siostra sie nasadziła na 4 drzwi,ale w tej cenie to raczej nie znajdziesz.no i tez druga strona medalu jak ocenic autentyczny przebieg takiego auta?
|
|
Kurpie, ale im dalej od Łomży tym lepiej i więcej grzybów
|
|
hehe lol już dawno po jagodach, ale gościu ma zapłon widać kto się w szkole uważa, a kto nie hehehehehe :D:D:D
|
|
Ja wole prywatnie. Walic publiczna sluzbe zdrowia.
|
|
Człowieku, slyszałeś o googlach? http://www.google.pl/search?hl=pl&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=bankomaty+%2Bmbank&spell=1
|
|
Ten lekarz powinien przyznać się do błędu, przeprosić i bez komentarza dalej kontynuować leczenie...ale czy to możliwe? Nie. Nasi lekarze są wszechwiedzący!:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Hanes, ty jestes po prostu ******** i nie rozumiesz zwylklych praw natury. chcesz to utrzymuj afryke i indie, i wszystkie bezdomne psy. Good luck. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
haha tommeknet co sadzisz o naszym ognisku wrospalonym na gorce ??: xP Kiernek jak sie czujesz ?:> zyjesz ?? xD
|
|
Znasz ich? Poza tym jak to do testowania :) Przetestuje odda i koniec? To każdy tak może czy to trzeba płacić? Tez bym tak chciał "potestowac" :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |