sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy VAT wzrośnie trzy razy?

A Ty czym sie kierujesz przy zadawaniu takich pytan?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy VAT wzrośnie trzy razy?

ja bym sie z checia pobawil ;))

kiernek, jaką mapę? ;)

Ares

jakie tematy? ;)

fakt: pokaż gdzie napisałem że mam antywirusa.

już dupę wypiął na mnie że powiedziałem że prawie nie korzystam z P2P itp bo nie mam czasu a jeśli już nawet czasem korzystam to z torrent. Idiota

masz rację Linuks jest tak samo atakowany. tylko że jak już takiego Win-robaczkowi trafi się Linux na otwartym porcie to biedny:
1. nie wie co z tym zrobić
2. brak mu praw administratora
3. programista go piszący nie przewidział takiej opcji

tommeknet właśnie byłem u pana Hek na V piętrze. zaprasza nas żebyśmy się do niego przeszli

Tak, ja. Jestem wieloletnią tancerką i instruktorem tańca, więc zapewniam naukę na wysokim poziomie.

witanko
wlasnie wrocilam z tanca towarzyskiego w ewie- fajowo bylo. Dużo ruchu, dużo ruchu i jeszcze raz duzo ruchu. Trenerka miala przygotowany układ taneczny, który idealnie pasował do całosci zajec: muzyka na czasie, intensywna praca całego ciała, choreografia-taniec nowoczesny oczywiscie!!
kto sie jeszcze zastanawia i nie jest pewien czy powinien zapisac sie na te zajecia- mowie - warto, warto i jeszcze raz warto- nastepne zajecuia chyba jutro o 17.30

Czy za zwycięstwa itd. w Ełkaesówce są jakieś nagrody, bo wydaje mi się że kiedyś były.

Ja też dziś tam byłam - było super:) Tak Agniecha, zajęcia jutro o 17:30.

Jeżeli podróżuje się samochodem to bierze się jeszcze jedną okoliczność pod uwagę. Czasami pokonanie 5 km to czas w mieście ok. 20 minut, czasami dystans dłuższy o 2 km to czas krótszy - 15 minut. Często podróżujemy trasą dłuższą aby nie nie wlec się w sznurze pojazdów, stać na sygnalizacji. Zrobilismy się nerwowi, ciągle się gdzieś spieszymy. Nie stać nas na czekanie w korkach. Chcemy dany odcinek przejechać płynnie i jak najszybciej.

Ares

10.1.0.33

jest to komercyjna treść.
może i kilka procent desktopów ale i ok 70% serwerów i 100%(unixów) wśród superkomputerów. i teraz powiedz gdzie są cenniejsze dane? co jest lepszym kąskiem. serwer bogaty w krocie danych czy pojedynczy dektop z hasłem do konta tylko jednej/dóch osób?
Ironiczna odpowiedź. ten Desktop. a dlaczego? Windows

chyba forumowiczów...

> a ja uważam że podstawową funkcją systemu powinno być to, że
> nadaje się do wszystkiego, do grania, do bezpieczeństwa i do
> funkcjonalności

Wiesz jak mowia - jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;-) A tak na powaznie to czesto uzytecznosc systemu stoi w sprzecznosci z jego bezpieczenstwem. Naprawde bezpieczne systemy operacyjne sa duuuuzo bardziej nieprzyjemne w uzyciu niz np linux. O grach oczywiscie na taki system byc nie moze mowy.
>póki co nie znam człowieka, który nie ma
> Windowsa zainstalowanego,
Dziendobry - poznajmy sie wiec. Teraz mozesz juz pisac ze znasz ;-)
>próbowałem kiedyś wyżyć bez windowsa,
> działałem na linuxie z 8 miesięcy, ale nie wytrzymałem ;p
Tak naprawde to wszystko zalezy od tego co robisz na kompie. Faktycznie z grami jest srednio, ale zawsze jest Wine, lub nawet platna Cedega. Co do jakis specjalistycznych aplikacji to zawsze mozna odpalic na troche okna na Vmware - ale to juz oszukiwanie, nie ?;)

Ares

gowno prawda ja mam juz drugiego golfa 4, w kazdym mialem przetarty mieszek od zmiany biegow a mam auto od nowosci i przejechane 60k km... trzeba jechac do dobrego mechanika najlepiej jakiegos znajomego, a pozatym w silnik nie zajrzysz! a osobiscie polecam golfa 4 bardzo przyjemne i komfortowe autko a silniczek tdi wypasik.... zapraszam na www.vwzone.pl ... na forum sie dowiesz na co zwrucic uwage! pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org