Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sąd nad "Polską" Palikota |
o Boze....myslalam ze jeszcze z tego wyjdzie.....[*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sąd nad "Polską" Palikota |
przecież chodzi tu o pomoc. Wiele osób studiuje w Wawie. Autor liczy na życzliwość takich właśnie osób. Jak można dać takie ogłoszenie do działu ogłoszeń 4lomza, kiedy dotyczy ono lokalizacji w Warszawie??? Przecież nie ma ono żadnych oznak komercji !! Wszyscy piszemy na tych stronach: gdzie na kawę, gdzie na pizzę, gdzie do klubu, gdzie na dancing?? Czym różni się zapytanie: gdzie zamieszkać w Wawie?? Gdybym dał post typu: wynajmę stancję studentkom, tel: 000 000 000 to rozumiem, ale tu chodzi o rady życzliwych dla osoby, która nie zna Wawy, prosi o podpowiedź jak szukać, gdzie, etc.
|
|
Witam, czy ktoś mógłby mi podać numer telefonu do Pani Kowalewskiej? Z góry serdecznie dziękuję. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,4485690.html
|
|
Witam. Czy ktoś wie, czy w Łomży znajduje się jakiś skup makulatury? Jeśli tak to gdzie? Pozdrawiam :) Jarek
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
drzewko_szczescia: a właściciel nazywał się Wawrzyniak. może coś w książce telefonicznej będzie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
********* sprawa. Mówię wam. Mojemu psowiu zrobiłem kolczyk. Teraz wiem gdzie jest TAKA ZNACZONA SUKA..... Ludzie dajcie spokój. Asia co Ty wyrabiasz??? Jak nie masz w pępku to rób w pępku. Chyba, że wolisz w języku bo masz aż tak niskie poczucie wlasnej wartośći Pozdrawiam
|
|
Jest, był i będzie na Spokojnej przy bazie MPK Jarek
|
|
sony ericsson w300i. mam i jestem usatysfakcjonowany. jedyny minus to drogie karty. za 1gb trzeba zaplacic cos w okolicach 90 polskich złotych.
|
|
Odliczamy ! Zostało już tylko 4 godziny ! WSZYSCY NA MECZ ! Kasy mają być pełne, bilety mają sie kończyć, trybuny mają pękać w szwach ! Piękna pogoda. Słonczko wychodzi i coraz bardziej grzeje ! Nic tylko zjeść obiad i całą rodziną pędzić na mecz !!! WSZYSCY NA STADION ! BIAŁO CZERWONA ŁOMŻA ! Koszuli biało czerwone (jak ktoś nie ma to samą białą lub czerwoną) ! WSZYSCY W BARWACH WSZYSCY NA STADIONIE !!!!!!!! Po południe spędzone na meczu napewno będzie udanym sposobem spędzenia wolnego czasu w dobrej atmosferze ! Nie pożałujecie ! ŁKS ŁOMŻA : ARKA GDYNIA ! 4 godziny.... szykować się. i wszyscy na ul. Zjazd... AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS ! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja polecam samsunga s600. 6mpx, niezła optyka Jarek
|
|
jest w lomzy chinka i ma 15 lat i gra "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zajebisty kawałek !! A co Ty luiz chcesz od podkładu ??? W mojej ocenie oddaje on świetnie klimat tego o czym chłopaki nawijają. Tak trzymać ! Jarek
|
|
Na ul.Mazoweickiej ceny wachaja sie od 100 do 120zł. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
buhahahhaahahahaha dobra dobra panie dorosly nie sraz zarem to nie mogels podejsc po skonczeniu piosenki zapytac? alez ty masz problemy czlowieku najpierw pomysl a pozniej zakladaj posty typu jaka piosenka leciala w alibi jeszcze podaj date i dokladna godzine moze wkoncu trafisz w ta piosenke Jarek
|
|
Do tych co im wszystko w łomży nie pasi i tesknia za marketami: N I K T W A S T U N I E T R Z Y M A! Jest tysiące kapitalistycznych oaz gdzie będzie wam dobrze. A jak ci jeden z drugim brak jaj żeby wyjechać to zamknąć japy... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
..uj w dupe temu co odda głos kaczynskiemu!!!
|
|
"Posty, których jedynym celem jest reklama - będą kasowane" a tu wszystko o reklamach :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) _______________________________________- Zbych
|
|
Odległośćią i bezpieczeństwem ;)
|
|
KierMek mysle ze mozna w sobote odwiedzic Co do linuxow, windolsow itp. To ja znam jedyny system Bez wirusow, zwie sie eyeOs hehe
|
|
195
|
|
200setny post:)
|
|
Ogolnie studia powinny byc platne, pod warunkiem, ze umozliwia odpracowanie czesnego osobom z cienszym portfelem. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
wyślij swoje namiary, najlepiej nr. telefonu na email'a "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Pawel_W: z drugiej strony mając takie mieszkania też musiałbyś żadać takiej płacy. z kostki nie zarobisz na takie rachunki ;)
|
|
polecam zespół LORDI , goście będa zachwyceni Jarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |