sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak mordują żydzi - profesjonalnie w biały dzień !!!!!

Witam ;) Chciałem się zorientować jaki polecacie aprat cyfrowy do kwoty 600zł ,żeby dość dobre zdjęcia robił no i by była dobra jakość nagrywanych "filmików" oczywiście z głosem ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak mordują żydzi - profesjonalnie w biały dzień !!!!!

aha, pomyliły mi się miss polonia z miss polski

Polecam Samsung D60.za aparacik z karta1gb ładowarka,akumulatorkami zapłaciłem 450zł.Robi ładne zdjęcia(6mlnPX)oraz kreci ładne filmy w rozdzielczości 640x480,oczywiście z dźwiekiem

Julcia a to przypadkiem nie wybory "pięknego włosia"???

gorąco polecam Zielińskiego na Senatorskiej - w podwórku dawnego "Mechaniaka". Doradzi i jest otwarty na propozycje i "zachcianki" z Twojej strony. Mnie remont wyniósł ok. 7,6 tys.zł. Na tą kwotę składało się: meble (4800zł)+terakota+glazura+tynk mineralny+zlewozmywak+cała instalacja elektryczna. Dodam że remontowałem 2 lata temu więc teraz ceny mogą być inne.

Powodzenia

ma dziewczyna szansę ;) pomimo ze konkurencja jest ossstra :)))
julcia77 skoro ja tak dobrze znasz to podaj jeszcze jej numer telefonu :P

Polecam avasta przy drobnym wysiłku można uzyskać kod na profesional,jest skuteczny,ale dla pewności polecam MKS "skaner on line" darmowy dostępny na stronie http://www.mks.com.pl/ ,ale uwaga chodzi tylko pod Internet Explorer wiec jeżeli używasz innej przeglądarki to na skan będziesz się musiał przełączać.
Jeżeli nie będziesz otwierać załączników nieznanych e-mail,odsyłaczy od nieznanych osób z GG lub innego komunikatora i odwiedzał stron z tymi rzeczami od tych spraw (szczególnie polskich) to wbrew pozorom internet nie jest taki zawirusowany.
Powodzenia

lol

Z tej półki

człowiek się was pyta a wy se jaja robicie....
na Kurpiach oczywiście

a dokładnie gdzie na KURPIACH w których rejonach

Tu nie chodzi o zazdrosc ale o utrzciwosc. Niech zarabia miliony inwestujac w
sprzet i aparature, a nie wykorzystuje matriały i urzadzenia zakupione za
nasze pieniadze. Jest w Łomzy kilkunastu prawdziwych lekarzy z powołania,a reszta to konowały. Ostatnimi dniami chodzilem w odwiedziny na oddz.wewnetrzny i zauważyłem, ze pokoj pielegniarek ma szyby pozaklejane papierem, myslałem, ze pielegniarki siedza tam i obserwuja oddział i chorych
ale okazuje sie , ze one ukrywaja sie przed chorymi zeby nikt nie widział co tam sie dzieje. No coz kazdy pracuje jak sie da, a jak sie nie da...........

Informacja z ostatniej chwili. Właśnie mówili w radiu, że tylko 4 oddziały strajkują. Reszta przechodzi na kontrakty.

No to żeście sie popisali, ha ha ha.

namiar masz na mailu

ja studiuje na pokrewnej uczelni ,tylko w naszym regionie.Pozdo

Czy to nie ordynator , tzn pan i władca na oddziale? Czy kobieta chce czy nie to tam się znajdzie. O chamstwie tego ..... nie raz słyszałem. Ale wiem też , że Bóg jest nierychliwy ale sprawiedliwy. Pożyjemy , zobaczymy.

skecz ty stary pedale, jeszcze ciagasz?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Temat bez sensu, wiadomo że audi jest najlepsze na świecie :)))
Zwłaszcza A3 :)

Ja mam taka sama opinie o bezdomnych psach i kotach jak i o biednych rodzicach ogromnych mas dzieci w afryce, indii itp. Wykastrowac, zeby sie nie rozmnazali, i nie bedzie problemow z masami glodujacych, cierpiacych, niechcianych istot na swiecie. Mnie szlak trafia jak widze reklamy zeby sponsorowac rzesze dzieci z 3-ego swiata, rodzice narobili cala gromade a teraz my mamy utrzymywac, zeby i oni jak urosna sie rozprzestrzeniali. Prawa natury sa takie ze jak jest jakiegos gatunku zwierzecia za duzo to powoduje zmniejszenie ich zasobu jedzenia i jak nie ma wystarczajaco jedzenia to duzo sztuk gatunku wymiera. Moze wydawac sie brutalne, ale w naturze musi byc rownowaga. Nie prubujmy na sile ratowac co nie powinno byc ratowane i samo by nie przezylo bo to zakluca rownowage w naturze, i robi jeszcze wieksze problemy.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org