Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ani Ziobro, ani Kaczyński nie chce mówić pierwszy. Który kłamie? |
20 mld to kwota za wszystkie obnizki, lacznie z tymi ktore wejda od stycznia, wiec napisalem dobrze. Mylilem sie co do tego, ze myslalem ze tych dalszych styczniowych juz jednak nie wprowadza. No ale jak po wyborach zrealizuja podniesienie skladki zdrowotnej to zobaczymy ile z tego zostanie... W sumie na funduszu rentowym i tak od dawna byly nadwyzki, wiec sobie zrobia przeniesienie srodkow i tyle. A co do obnizek po stronie pracownika mialem racje. Placisz mniej za siebie, ale za pracownikow placisz tyle samo... Po stronie pracodawcy dopiero zostanie obnizona, tzn bedziesz placil mniej za pracownika, a nie tylko za siebie. Czy doktorek G. bral lapowki, to sie okaze. Moze i sie ludzie zglosili, ale tez wiele osob go bronilo. A poki co jedyne dowody jakie pozostaly w prokuraturze, to 2 butelki alkoholu... A mialy byc niezbite dowody na morderstwo... Dla Ciebie moze "Ziobro cos chlapnal ozorem", a dla mnie zrobienie z czlowieka publicznie mordercy, a oskarzenie o lapowki, to jest duuza roznica, nie sadzisz? Co do Kaczmarka to napisalem, ze wszyscy tam kombinuja. Kaczmarek maci, PiS tez... Raz Ziobro mowi, ze nie wywiera naciskow na prokurature, a raz publicznie mowi, ze ktos musi zostac skazany. Raz mowi, ze zadnej narady nie bylo, a premier mowi, ze na tej naradzie prosil zeby nie skuwac Blidy w kajdanki... itp itd... Jak dla mnie to kazdy kreci jak moze i byc moze PiS slusznie oskarza Kaczmarka, a Kaczmarek mowi prawde o metodach PiS. Jak dla mnie sama walka z korupcja i czym tam zechca, nie moze sie odbywac przy lamaniu prawa, bo po cos ono jest. Jak uznamy, ze wszystkie chwyty dozwolone, to szybko sie okaze, ze wsadzic mozna kazdego i za wszystko. Jak beda przestrzegac prawa, to niech walcza z ta korupcja, na zdrowie... Tylko zeby to nie byla jedyna rzecz, jaka sie beda zajmowac przez cala kadencje. Co do wszystkich zatrzyman i spraw, to jak napisalem, poczekajmy az kogos uznaja za winnego... poki co to bicie piany i nic wiecej. Nie przeciwstawiam zadnych kaznodzieji do skladki, wiec mi tego nie wmawiaj. Pokazuje, ze PiS wcale nie stroni od sponsorowania pewnych grup spolecznych i rozdawnictwa. I nie zgadzam sie z pogladem, ze jak cos kosztuje "niewiele w skali kraju" to mozna rozdawac, bo takich rzeczy jest mnostwo i po zsumowaniu wychodza duze kwoty, na ktore nas nie stac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ani Ziobro, ani Kaczyński nie chce mówić pierwszy. Który kłamie? |
echo "ala ma kota" >/dev/hda :P rudy błazen z druhem
|
|
POwiedz o jego długo jego mamie .Albo zabierz mu dziewczynę za długi powiedz jak spłaci to mu ją oddasz
|
|
na szosie zambrowskiej sa dwa gabinety ktory ci ktos polecil ten znajdujacy sie w budynku starej przychodni teraz urzedu powiatowego czy w domku?
|
|
NOD 32 ja uzywam juz 1,5 roku i zadnego virusa nie mam
|
|
Siemanko mam pytanie do kibiców czy na muszli przed meczem będo sprzedawane bilety na mlyn jak tak to po ile a jak nie to poile bilety ulgowe są ?? THX Pozdro
|
|
a kto z łomzy startuje do parlamentu oprocz bylych reprezentantow??
|
|
ja to tam sie ziolem lecze od dawna i poiwem ze czuje sie bardzo dobrze :) polecam :D
|
|
Beagl mozesz kupic tzn zamowic w sklepie zoologicznym ktory jest na skrzyzowniu al. Legionow i Piulsudzkiego ( cos takiego ) :))
|
|
Na hali targowej mas starym rynku.
|
|
chyba cie bodło... to tylko 6m Zbych
|
|
a ja polecam wam AVG . Jest to darmowy czeski antywirus i na początku myslałem że to **** , ale jestem z niego zadowolony. Automatyczne aktualizacje i bardzo dobra skuteczność. Na świat wydała go firma GRIsoft. http://www.avg.com
|
|
lol
|
|
k550i - to k750i w nowej obudowie, drozszy. motorola - szit jak masz do wyboru cos do abonamentu to wez najdrozszy za friko, sprzedaj i kup sobie cos a'la w810i.
|
|
moj chlopak ma olympusa x775 (chyba) 7,1 mpix fotki spoko naprawde moim zdaniem jak za taka cene to super wychodza
|
|
dokładnie dzwoniąc na komórkę płaci sie 0,82zł za minutę oraz za połączenie dodatkowo 0,17zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |