sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pierwsze zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Tuska i Komorowskiego

Ja właśnie kupiłem po4200 za m2 , wyszykowane cacy ,wiem że trochę przepłaciłem ale jest to blok z pustaka i myśle że mimo wszystko nie straciłem na tym .W tej chwili jest chwilowy zastój na tym rynku bo jak pisaliscie spółdzielnie budują nowe mieszkania i każdy ma cichą nadzieję że uda mu sie kupic nowe mieszkanie , ale jak przestaną budować to ceny znowu może ruszą, ale na pewno nie spadną. Więc warto dziłać i kupować teraz bo potem może być znowu za póżno.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pierwsze zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Tuska i Komorowskiego

Ja do Pani na wiejskiej chodze 12 lat i jestem bardzo zadowolony

Re: Pierwsze zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Tuska i Komorowskieg

dziekuje Ci fLoorku za twe nieocenione wrecz rady:p na pewno zrobie krok po kroku tak jak mowisz;)

Re: Pierwsze zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Tuska i Komorowskiego

OK, to w takim razie to mój ostatni post w tym względzie.
Bardzo często się zdarza, szczególnie w głośnych sprawach że prokuratura prowadzi polemikę z sądem. A czy my wszyscy zawsze zgadzamy się z niektórymi wyrokami sądów? zapewne nie...
Jeśli chodzi o fundusze, to wiadomoże że nie dadzą pieniędzy na ładne oczy i trzeba spełnić określone warunki i się nachodzić żeby je dostać, ale pieniądze są... Ja myśle że można setki czy tysiące różnych spraw znaleźć gdzie potrzebne są pieniądze, ale to jest państwo, a nie mała firma...
Ganiają członków rządu, bo ci lamią prawo... wole takich co tropią afery, niż takich co wszystko kryją pod dywan... A czy mają czyste czy brudne ręce to się dowiemy z czasem...
Pozdrawiam

Beagle są hodowane w Konarzycach w hodowli Magna u pana Malinowskiego. Jadąc z Łomży po prawej stronie przed zakrętem bodajże.
Zresztą jest ich sporo w ogłoszeniach, więc wpisz sobie w Google i tyle. Ale do Konarzyc warto się przejechać, bo bliziutko. I labradorki cuuuudne!

kup sobie shar pei ja mam i jestem zachwycony
pozdrawiam

A kogo obchodzą losy jakiegoś słabego piłkarzyka, którego nawet nie wystawia się do podstawowego składu. Wieczny rezerwowy do 2012 roku. Sam sobie zgotował los. Chciałby grać wszędzie oprócz Wisły a przedłuża kontrakt. Pieniążki ot co.

Pifpaf

Już pisałem to wcześniej, dla tego cyca nie ma miejsca na arenie politycznej demokratycznego państwa. I nie wiem dlaczego inni politycy , to tolerują.
Kamiński popierał dyktature Pinocheta, z Markiem Jurkiem ( i jeszcze tam z kimś, nie pamietam) latali do Londynu z wyrazami poparcia dla bandyty.
Chyba , ze jak czerwonych mordują to jest dobrze , a jak czarnych to straszne świństwo. Kamiński out .

Z Odra gral w pierwszej jedenastce, wiec dlaczego rezerwowy Adall?

Cytat:

Jakie znacie alternatywy dla systemu GPS i jakie mają one wg. Was zalety i wady?

Ogladal ktos film Superbad?

Nie ma tu takiego. Poszukaj w swojej zakompleksionej Pyrlandii, hehe.

No ja codziennie widzę takie wystarczy ze się obejrzysz wokół a ja na pewno spotkasz ją .Ja wczoraj np spotkałem taka co za ciało i wygląd twarz po prostu wszystko wymieniliśmy się wzrokiem

Regulamin forum wyraźnie mówie, że nie piszemy dużymi literami.

Nie żaden falstart tylko czasami są sprawy wyjątkowe.

Benia, 2 tygodnie zeszły a Ty nie masz zeszytu? :-) Eh, dziś mi sie śniłaś ;D

[*] [*] [*]

Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie

Szukam dobrego stolarza, ktory zrobilby porzadnie kuchnie w bloku.Oczywiscie za rozsadna cene.
Ciekawi mnie rowniez jaki bylby w przyblizeniu koszt takiego remontu.
Kuchnia jak to w bloku ok 6m kw. Trzeba by bylo polozyc jeszcze terakote i zapewne kawalek glazury na sciane.Moze ktos siedzi w temacie lepiej ode mnie, i moglby udzielic mi jakis informacji.

raczej paredziesiąt tysięcy

Ja na wybory pójdę tylko dlatego, żeby potem miec prawo narzekania na nowy rząd :D

W bloku na Konstytucji , dziękuję wszystkim którzy udzielili informacji.

a teraz pytanie, jest pod linuxa wirus, który ładnie sie zaszywa w nieznany Tobie sposób w systemie i korzystając i np. korzysta z luk w programach takich jak firefox (ty koszystasz z konta root na komputerze) i sobie cicho siedzi wykonując swoje funkcje co wtedy byś zrobił? nic. bo nie wiesz o jego istnieniu.

kurde zabieram głos w sprawach w których się nie znam, ale w linuxie zawsze się bałem niechcianych połączeń wychodzących odemnie niż przychodzących

a jakie mapki ?

z tego co wiem w Domelu można zamówić zabudowę balkonu
kontakt: http://www.domel.pl/index.php?k=7

Pozdrawiam

Piss off !

Dla mnie liczy się czas,bezpieczeństwo,oraz to że spotkam kogoś znajomego:)

jakas relacja live?? czy tylko livescore.com??

Czemu szkoda słów Ptysiu ? Jest 44 minuta i nadal prowadzimy 0-1

Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni, inni nieudacznicy życiowi głosują najczęściej na PiS?

Chodzi o to ze wykupiłem sobie skype aut i miło być na domowe i komurki 8,1 gr. za minute na stacjonarne to ni tak wybija ale na komurke kasuje mi 82 gr. a miało być 8,1 gr. Narazie dzwoniłem tylko w polsce . Czy ktoś może wie coś więcej czy to tak po prostu jest

http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official&hs=SRi&sa=X&oi=spell&resnum=1&ct=result&cd=1&q=Baby.can.you.listen.to.me&spell=1
iwszystko jasne

Ares

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org