sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na Facebooku zablokowali Katarynę

Ja tylko sie wtrace i przypomne, ze istnieje forum Polityka.

Sadze, ze nie ma sensu wypowiadac sie dlaczego bede glosowal na PiS. Zrobilem to w wielu innych postach.

Ares

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na Facebooku zablokowali Katarynę

ze striptizem.

Własnie, wystarczy sie rozejrzeć :P

Ludzie te forum spada na psy jakies klepsydry wypisuja.
ja tez zapraszam na pogrzeb 0 13 jaks tam satra baba wykrecila trzeba sie pomodlic.

Qrwa jaki lamus zajebany i on sobiedajne nick Polak suka, a nie polak qrwa jakiś jebnięty człowiek ile ta suka ma lat że taka cwana!!

Chodzilo mi o to, ze jak jedna skladke obnizaja, a zaraz druga podwyzsza, to obnizka w sumie wychodzi niewielka. Co gdzie trafia to juz sprawa drugorzedna. A o nadwyzce funduszu rentowego sie mowilo, wlasnie w tym kontekscie, ze np. na emerytury brakuje, a na rentowym sa nadwyzki.
Wiem co miales na mysli, mowiac ze dawales lapowki i to jest wlasnie demagogia w najczystszej postaci. Bo mowisz, ze dawales komus, to znaczy ze i tamten doktor bral... To ja powiem, mnie kiedys okradli to i Ty pewnie kradniesz? Przeciez to bzdura... To jest wlasnie dzialanie z jakim sie nie zgadzam, znalezc kozla ofiarnego i ukarac dla przykladu, bo przeciez wszyscy wiedza, ze lekarze biora...
Tak samo z Kaczmarkiem, mozna kogos aresztowac bezprawnie, bo to klamca i kretacz... Fajne myslenie. To moze zacznijmy od razu wsadzac ludzi do pierdla bez sadu, "bo wszyscy wiedza" ze to czy tamto. Dla mnie prawo to prawo. A Ty najpierw pytasz gdzie PiS lamie prawo, a jak Ci pokazuje gdzie, to pytasz co z tego. A Kurski jest reprezentantem PiS i jakos nikt nie prostuje jego wypowiedzi, wiec zakladam ze sie partia z tym zgadza.
O rozdawnictwie napisalem w tym kontekscie, ze Ty uznales za plus, ze nie dali kasy na sluzbe zdrowia. Wiec pokazalem, ze na sluzbe zdrowia faktycznie nie dali, a w tym czasie rozdaja kosciolowi, ktory biedny nie jest. A obnizka skladek jest rzecza dobra i tego nie neguje. Tylko nie mozna nia tlumaczyc wszystkich innych dzialan, ktore dobre nie sa.

Ares

a ja zaglosuje na PO! bo juz mi sie nie chce gadac na temat "wybrykow" rzadow PiSu
nie bede glosowal na inne partie bo wole by ktokolwiek inny rzadzil,tylko nie pis,a PO ma najwieksze szanse.
PiS to ludzie z kompleksami,ktorzy non stop sobie cos udowadniaja i maja innych za debili i sie na pewno z nimi nie licza. pogadajcie ze znajomymi w warszawie jaka opinie ma byly prezydent Kaczynski. co sie dzialo w UM, kto byl zatrudniany itp. zal sluchac. to samo dzieje sie teraz w polskiej administracji. "Tanie panstwo" okazalo sie tylko haslem wyborczym, tak samo jak "prawo" i "sprawiedliwosc". Nie chce mi sie przytaczac afer i liczb ktore to moga poprzec bo ci ktorzy trzezwo mysla i nie sa w PiS zapatrzeni na pewno wiedza o co chodzi.
ehhh, szkoda tylko slow bo to co sie robi teraz... zamiast do przodu to sie cofamy to lat '80. jeszcze troche i bedziemy mieli godziny policyjne, a tv bedzie wyswietlala tylko to co "mozna".
porownujac prezydentow:Kwasniewski byl jaki byl, ale zaden kraj,zaden kraj ktory mial do czynienia z Polska za jego kadencji nie ma nic do zarzucenia.w sprawach narodowych potrafil sie odpowiednio zaprezentowac(dla tych co w tym momencie sie podsmiewaja,czasem trzeba tez wypic za dobre kontakty), a dzieki temu zyskac to co nalezy. Kaczynski... ? nc
a przypominajac ostatnie 2 nowinki: loty prezydenta samolotem na wybrzeze i spowrotem za 600tys zl oraz "tanie panstwo"-przez 2 lata liczba pracownikow w kancelari premiera wzrosla o 50% (teraz ma 120).a laczna suma etatow zamiast zmalec, wzrosla o 300 w administracji.

aha ja chcesz taniej kupic o te pare groszy to idz do hurtowni, żaden problem, kupisz w cenie jak w tesco:)

Chodzi ci o fundusze emerytalne? bo nie wiem rozumiem pytania... Dziesiątki osob zeznawalo ze brał, tak pisały gazety, wiec nie kręć że jak wszyscy to i on, tak nie pisałem tylko podałem przykład że korupcja jest a ty pisałeś tak jak by aresztowali aniołka...
Kurski chyba nie jest w prokuraturze...? bo tak by wynikalo z tego co piszesz:))) słyszałeś komentarz prokuratury? czy tylko prokuratora Kurskiego?:))) Ja pisałem że nie jestem za wydawanie pieniędzy których nie ma, czy to na księzy czy na cokolwiek zbędnego... Ale porównywanie i kontrargumenty w takiej postaci, są nieporównywalne, trzeba ważyć argumenty...
Brakuje środków dla osób chcących założyć działalność? Widzisz powtarzasz jakieś stare problemy, bo jest inaczej, pieniądze są i co ciekawe spotkałem się z zarzutami że np. w Łomży nie zostaną wszystkie wykorzystane...
A własciwie po co pisałeś o tych spotach PiS i 6 mln? Dla mnie to były głupoty, to o kapelanach, to o spotach ale tylko w kontekscie podawanych przeze mnie argumentów wielomiliardowych...
Dla ciebie PiS to tylko posłowie, no bravo:) i nie wierzysz że oddają swoje pieniądze na składki, oni akurat muszą:) a PiS ma tysiące członków, zdaje się że kilkadziesiąt tysięcy nawet i to właśnie od nich idą prawdziwe pieniądze na partię...rozumiesz już jak to działa?:)

A gdzie dokładnie?

Basic Element - To You :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org