Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wesoły Romek. |
bylam na nowoprojektowanej...mi akurat nie pomogl :/ mialam gdzies jego wizytowke...on z zawodu jest weterynarzem...mowi samo za siebie hihi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wesoły Romek. |
Tak panowie jest praca, dla pań w sklepikach, wymagania: Wiek 20-25 lat Wykształcenie wyższe 10 lat stażu panienka i z nogami do szyi a zapomniałem min 2 języki lub na budowie historia prawdziwa sprawdziłem zarobki 1200zł tynkarz( lub do przyuczenia) praca w Warszawie od poniedziałku do soboty zakwaterowanie w miejscu pracy, wyżywienie własne. To są propozycje i warunki zatrudnienia u łomżyńskich przedsiębiorców, lub np. księgowa za 1200 zł pełen etat. Serce wiem o czym mówię, głupich kombinatorów tu nie brakuje i w tym mieście.
|
|
Re: wesoły Romek. |
Niepolecam AVASTA mimo, niektórzy sie wywyższają ,że dobry i darmowy ;) ale nie oszukujmy się,to co darmowe niedokońca dobre:P .Niestety miałem nieraz "doczynienie" z AVASTem , znajomi prosili mnie o reinstalację systemu,huh czemu;)? bo ten "antywirus" niedał rade;-) niejednokrotny przypadek :P. Z tego co używałem muszę powiedzieć,że spisuje się MKS_Vir oraz Kaspersky
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |