piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wesoły Romek.

bylam na nowoprojektowanej...mi akurat nie pomogl :/ mialam gdzies jego wizytowke...on z zawodu jest weterynarzem...mowi samo za siebie hihi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wesoły Romek.

Tak panowie jest praca, dla pań w sklepikach, wymagania:
Wiek 20-25 lat
Wykształcenie wyższe
10 lat stażu
panienka i z nogami do szyi
a zapomniałem min 2 języki
lub na budowie historia prawdziwa sprawdziłem
zarobki 1200zł
tynkarz( lub do przyuczenia)
praca w Warszawie od poniedziałku do soboty zakwaterowanie w miejscu pracy, wyżywienie własne.
To są propozycje i warunki zatrudnienia u łomżyńskich przedsiębiorców, lub np. księgowa za 1200 zł pełen etat.
Serce wiem o czym mówię, głupich kombinatorów tu nie brakuje i w tym mieście.

Re: wesoły Romek.

Niepolecam AVASTA mimo, niektórzy sie wywyższają ,że dobry i darmowy ;) ale nie oszukujmy się,to co darmowe niedokońca dobre:P .Niestety miałem nieraz "doczynienie" z AVASTem , znajomi prosili mnie o reinstalację systemu,huh czemu;)? bo ten "antywirus" niedał rade;-) niejednokrotny przypadek :P. Z tego co używałem muszę powiedzieć,że spisuje się MKS_Vir oraz Kaspersky

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org