Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cacy galacy |
http://www.rower-lomza.pl/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cacy galacy |
niestety o ile słysze wzmainke na temat:(jesteś z łomżyńskiego wybierz kamińskiego)zaras dostaje nerwicy żołądka, jak można być aż taką marionetką tak kpić sobie z ludzi przecież przez tego człowieka znienawidziłem to miasto ten cały kraj jego wyjazdy zagraniczne zabawy z z dziewczynami lekkich obyczajów (zresztą już w związku małżeńskim)bardzo obrazowo ukazane w dzienniku fakt obserwuje czasami jego zachowanie drwiny cynizm niestety ja z tego kraju uciekam mam już dosć przygladania się jak mozna manipulować ludzmi drwić sobie z nich i co???kolejne wybory zapraszam do urn,, jesteś z łomżyńskiego wybierz kamińskiego panie kamiński mam przed sobą obietnice wyborcze jakie pan nam obiecywał spełnić po wygranych wyborach powołująć sie na wszystkich swiętych... słucham chociaż tylko jeden punkt???? masz chłopie tupet niema co,,,, już czas zmienic ugrupowanie wybory niebawem .....która to już bedzie partia z kolei?????/ niewszyscy mogą z brać 20 tyś,co miesiąć..za nic,,,jezdzić na mecze i bezkarnie drwić sobie z ludzi...
|
|
nod32
|
|
Czy ktoś z was miał może stycznośc z dentystką na Szosie zambrowskiej?Poleciła mi ją pewna pani,ale nie jestem pewna czy się do niej wybrac. pozdrawiam :)
|
|
|
|
O BEZPLATNYM DO DOMU
|
|
Ostatni moment żeby podzwonic do znajomych i namowiec ich na ten prestizowy mecz!!! Nie zmarnujcie takiej okazji! - WSZYSCY W BARWACH - MAKSYMALNY DOPING
|
|
Tak patrze pojawiło się kilka firm, które przygotowują do matury. Zastanawiam gdzie się zapisać. Może ktoś chodził na takie kursy, którą firmę polecacie?
|
|
To za rozpoczecie listy z drugą setką sieci ja też osobiście stawiam kolejne dwa wieeeelki piwa jako napój prawdziwech WLAN-Manów!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |