Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie bylo drugiego Katynia... |
Czary mary, ogień, woda, trochę pary ...... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie bylo drugiego Katynia... |
NIE annamira jak BIG_NJ szuka teraz głośnego telefonu z Mp3 to już za poźno na badanie słuchu:) Jarek
|
|
fajnego
|
|
olej ten aparacik. jak z krzywymi zebami uda ci sie znalezc chlopaka, to bedziesz miala pewnosc, ze kocha cie za to, jaka jestes, a nie jak wygladasz ;)
|
|
jak to bede? hehe, a to dobre...
|
|
trackone mowisz o tych wyborach co beda czy za kilka lat ?
|
|
trackone ty żes chyba na liście sie znalazł i szkasz poparcia, ale za spoty sie płaci
|
|
szkoda mi ciebie chlopie....ale widzac po ilosci twoich postow nie masz nic madrego do powiedzenia takze wcale ten temat mnie nie zaskoczyl
|
|
szczubeł powaznie.....czeka cie przyszlosc w tej branży:)a tak poza tym znam was obu.Fajnie , ze ktokolwiek cos robi w tej zacofanej Łomży..Pzdr StR.... WrK:)
|
|
hej,mozecie mi powiedziec gdzie sa w lomzy jakies komisy?a orientujecie sie moze za ile kupilabym uzywana mp3?
|
|
Nokia 5100
|
|
zulu gula podporą PO:))) http://wiadomosci.onet.pl/1605789,11,item.html
|
|
Jan_Serce no jak obiecuja, to chyba powinni dotrzymywac? Co, powiesz ze to dobra sprawa, ze politycy nie dotrzymuja obietnic wyborczych? O_o A w temacie kapelanow, to sprawdz najpierw, zanim powiesz ze to demagogia. Dostaja kase i owszem, bylo nawet podawane ile, ale nie chce mi sie juz szukac. Jest nawet zatrudniony naczelny kapelan, ktory ma koordynowac ich prace i calkiem ladna sumke dostaje...
|
|
Jak słysze słowo rozpuda to zbiera mi się na wymioty... Precz z zielonymi terrorystami!!!
|
|
Kapelani to jakis poboczny temat dla mnie... najważniejsza jest gospodarka! W kampanii wyborczej politycy każdej formacji obiecują pełno rzeczy których później nie są w stanie wprowadzić w życie, to jest dla ludzi myślących trzeźwo i realnie, dość oczywiste... Tak jest wszędzie na świecie, wolał bym inaczej ale tak jest...
|
|
Dla Ciebie poboczny temat, a dla mnie nie. Jesli takim plusem jest dla Ciebie, ze nie dali kasy na sluzbe zdrowia, to mnie o wiele bardziej interesuje, ze rozdaja kolejne pieniadze kosciolowi... Sa lepsze cele. A jesli taka wazna jest gospodarka, to co powiesz o ograniczaniu samozatrudnienia? Chyba tylko nasz rzad chce z tym walczyc, bo w calej unii to norma. Dla mnie to zwykle ograniczanie swobody gospodarczej.
|
|
[*]swiatelko dla wszystkich tragedii sierpniowej
|
|
Hmmmmm ciężko się z tobą dyskutuje bo widzisz tylko swoje racje... widać że jesteś zakapiorem przeciw pisowi, ja mimo że ich popieram to widze też ich wady... Na kogo będziesz głosował? Co do samozatrudnienia to wyraziłem się myśle dość jasno, podałem fakty za i przeciw ale ty byłeś już tak ustosunkowany do mnie że wniosek mogłeś mieć tylko jeden:) Co do składki rentowej i dla firm i pracowników została obniżona, jako pracodawca płacę mniej, to wiem:) http://www.egospodarka.pl/22800,Obnizka-skladki-rentowej-ile-zyskamy,1,11,1.html wystarczyło wpisać w google...:) 20 mld z obniżonej składki zostaje nam w kieszeni tylko w jednym roku:) http://www.money.pl/emerytury/wiadomosci/artykul/kosztowna;obnizka;skladki;rentowej,173,0,225197.html Ale ty jesteś populistą, coś o statkach w Austrii piszesz:) takich przykładów znajdziesz pełno i w Polsce, a w Austrii takich o bezmyślnych wydatkach...:) Krauze miał być przesłuchny ale się nie stawił, czemu nie wraca? Jeśli chodzi o giełdę, a znam się na tym bo inwestuje trochę, to trzeba przyznać że straty na początku były dość spore, ale do czasu sprzedania tych akcji tylko wirtualne bo teraz prokom odrobił już straty na gpw, jak też inne spółki ze stajni krauzego jak Bioton naprzykład... Co do afer to są prowadzone śledztwa i jeszcze wiele może być ciekawych spraw ujawnionych, ja nie mam złudzeń że były i pewnie nadal są nieczyste powiązania na styku biznesu i polityki a pis się temu przeciwstawia... To o 6 mil to z jakich źródeł? bo wydaje się zę to tylko przepuszczenia specjalistów od reklamy... A czy nie jest tak że partia ma pieniądze ze składek, kredytów, a panstwo po wyborach zwraca tylko część tych pieniędzy, w zależności od % obsady w parlamencie...tak jest na całym świecie, to jest kampania, gra idzie o wysoką stawke i wspomnisz moje słowa że wygra PiS. Sorki za długiego posta
|
|
Zdecydowanie Nokia 6233. Wydaje mi się, że obecnie to najgłośniejszy telefon na rynku.
|
|
PiS na pewno mojego głosu nie otrzyma.Jeszcze tak zakłamanych ludzi nigdy w życiu nie widziałem.Jeden z kaczek (bo ja ich nie odróżniam) przed ostatnimi wyborami zarzekał się że gdy jego braciszek zostanie prezydentem on nie będzie premierem.Po dobrych rządach Marcinkiewicza wylał go ot tak i przejął jego role w rządzie.Co najważniejsze sam Marcinkiewicz krytykuje PiS za swoje zachowanie w ostatnich miesiącach. Do tego dochodzi ten nieudacznik Ziobro.Cudowne sprawiedliwe dziecko które za wszelką cene chce pokazać się publicznie.Krytykuje ludzi wystawiając im opinie morderców na co nie ma dowodów.I ten śmieszny układ.Jak ja to słysze to mnie na wymioty zbiera.Ziobro Don kichote chce walczyć z wiatrakami.Dziwne że ten układ ich jeszcze nie rozstrzelał. Popierajcie dalej PiS a obudzicie się z ręką w nocniku.Ostatnie miesiące pokazały jakie nie udolne ustawy PiS chce wprowadzić w życie hamując Polske.Co będzie jak PiS wygra wybory?Utrzymają się w przekonaniu że polski plebs im ufa i dopiero się zacznie. Fakt faktem że w obecnej chwili nie ma na kogo głosować bo każdy chce się dobrać do koryta.Z drugiej strony jeśli wygra PO lub LiD to nie będzie takich ustaw ograniczających człowieka. Zbych
|
|
nie przezywajcie. chłopak zazartował a wy już.
|
|
Dzisiaj o 11 nastąpi wyprowadzenie zwłok ś.p. Irminki z kaplicy "Marczyk" po czym o godz 12 odprawiona będzie msza św w kaplicy cmentarnej przy ul. Kopernika. Okażmy solidarność rodzinie, pożegnajmy Inkę, bo była osobą wspaniałą... Brak słów... ;( Zbych
|
|
Właśnie mówię :) Pomagam tym, którzy są na to otwarci i w to wierzą...bo we wszystko co się robi trzeba wierzyć...
|
|
jaki proponujecie dobbry antywirus mozliwy do pobrania z internetu?
|
|
a jutro zapraszamy na ogrzeby innych osób oraz scype , będzie sie działo !!! Jarek
|
|
Dzisiaj pod kasami powinnismy widziec takie obrazki:
|
|
Pomódlmy się za dusze |Inki, za jej rodzinę i bliskich, niech Pan nasz da im w tych ciężkich chwilach promyk nadziei i wiary. Żegnaj Inka, do zobaczenia Aniołku… Jezu ufam Tobie! rudy błazen z druhem
|
|
podlaczam sie do pytania tylko jeszcze zeby wystawiali zaswiadczenie do WKU
|
|
duzy a czemu ma niby nie instalowac? jakos ostatnie kupilem gazete komputer swiat i nod32 zajmuje 3 miejsce ;] wiec nie gadaj glupot. pozatym nie muli tak kompa jak kazdy inny antyvirus.
|
|
Kasa -500.zŁ to może nie dużo --dla mnie to sporo może pójdę na policję mam świadków
|
|
Nie tylko w Łomży tak jest chyba, co? :I
|
|
dałbyś linkado tej wypowiedzi. a tak Ciebie skrytykuję. Każdy ma swoje zdanie. nawet ja. Moim zdaniem nie wolno kić ze śmierci ale też nie lubię jak się ją wszem ogłasza robiąc z tego tanią sensację w mediach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |