Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taliban wybiera władze |
Choć nie umiem Ci pomóc to przynajmniej sie zgadzam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taliban wybiera władze |
nieważne skąd wiem... nie zapłacił takiego grubego hajsu... tylko tą kaucję na samym początku... zresztą mało ważne...
|
|
Panie świeć jej nad jej duszą [*] jej nie znałem, ale znam od paru lat jej braciaka... wielka tragedia dla rodziny :( Jarek
|
|
a dla mnie jest to równoznaczne z ogłoszeniem: wynajmę pokój w Warszawie. a po dzwonić na tel jak można przecież na forum. Co innego jakbyś się pytał w jakich cenach rozsądnie brać w Wawie, w jakiej dzielnicy, o standardy (woda, gaz itp) tam panujące A jak się pytasz o namiary to mówię: dział ogłoszeń
|
|
[*]
|
|
a ja popieram Jana Serce. Wielu z Was narzeka a co szkodzi samemu założyć działalność gospodarczą? Brak wiedzy w jakimś fachu? Bo wychodzi że nic nie potraficie robić. A później się dziwić że zapłacą 600zł/ms. Ktoś napisał że na budowie są stawki 3,5. haha. znajomi mi mówią że 2 do 3 razy więcej i to w Łomży okolicy. Ciekawe ile w Wawie.
|
|
kiedyś był na Spokojnej z tego co pamiętam. Ale nie gwarantuje że jeszcze tam jest.
|
|
http://video.google.pl/videoplay?docid=-7233445036972827652
|
|
kosztuje 100 zl, ja robilam na dlugiej i jestem zadowolona:)
|
|
Dziękuję bardzo :) jutro sprawdzę czy nadal tam jest :) A może ktoś orientuje się ile płacą za makulaturę? bo nie wiem czy jest sens to wszystko zawozić czy może lepiej wyrzucić do śmietnika i ktoś sobie sprzeda... bo pewnie chętni by się znaleźli... pozdrawiam :) Ares
|
|
o masz ci los!!!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
:( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mizal2 idz ty sie jebnij w glowe o tak ci powiem:).....nie zasmiecaj forum takimi swoimi durnymi postami...WSZYSCY NA MECZ!!! AVIVA nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
chyba logiczne, że zamieszczając ten temat licze na komentarze odnosnie utworu i poddaje go ocenie. na tym forum była juz masa tematów w ktorych ktoś publikuje swoje umiejętności, pasje, zamiłowania. Kawałek powstawał w domowych warunkach i nie ma charakteru komercyjnego. Nie reklamuję, a infromuję... tyle.
|
|
a o 5.40 czy 5.50 nie ma?????
|
|
niestety nie ma: ( pierwszy jest dopiero o 6:40 dzwonilem na informacje
|
|
to nie będzie żadnego dymu? ROTFL
|
|
Tak Tak , przyjadą całe bataliony z Gdyni i nas zbiją LOL ogarnijcie sie co niektórzy :D Żeby nie było off'a;od czasu do czasu można się przejśc na mecz , u nas w zaczepistej Łomży i tak nie ma żadnych atrakcjii i imprez, to meczyk nam pozostaje ;-) bez urazy
|
|
..Bo to Polska nie elegancja Francja.. rzeczywistość. Więcej pracujemy , mniej zarabiamy , więcej płacimy tzw PZP (pracujemy-wiecej oczywiscie,zarabiamy mniej,płacimy więcej)
|
|
Z tego co mi wiadomo, to msza żałobna ma się odbyć w sobotę w Katedrze, a pochowanie chyba na Starym Cmentarzu. W 1LO jest żałoba, jutro wszyscy uczniowi mają być ubrani na galowo
|
|
nie było problemu jak jeszcze elektrownia w Czernobylu stała. Od tamtej pory jak im rozpier..ło imprezę tak do tej pory poskładać się nie mogą.
|
|
2 dni do meczu:D Confetti "tnieta" :D?
|
|
tak
|
|
ja jestem prawie pewny że jest o 4.50. Sam nim kilka razy ganiałem. Tyle że w od pon do pt, a w soboty to nie wiadomo. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
BIAŁYSTOK WIZNA 11 4.50 F F KURSUJE W DNI ROBOCZE OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU rzeczywiście nie ma Tylko rower pozostał "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
363 363 zeer6 g4st4
|
|
Doleci sie nie przejmuje,wsiadzie i sie rozglada
|
|
materjały może potaniały, ale koszty są takie same albo i wyższe, a z drugej strony chyba lepiej kupić nowe miieszkanie w przedziale cenowym 2850-3300pln, niż stare w płycie za 3800-4000pln za m2
|
|
Tak jest, do dzieła. Zwłaszcza, że "Alicja" nie ma koncesji na alkohol i dziwnie taki dancing bez alkoholu wygląda. Ares
|
|
:) Jarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |