Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
macie tu ten swój zakłamany PIS - obłudnicy |
no więc właśnie o to chodzi - argument o bliskich odpada
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: macie tu ten swój zakłamany PIS - obłudnicy |
Było około 15 osób.
|
|
Mozesz przyjsc dzis na stary dworzec (plac niepodleglosci) w godzinach od 18 do 19. Nie pierd***ic tylko naprawde szybko sie zapisywac ! Namawiajcie znajomych ze szkoly, z osiedla, z pracy ! WSZYSCY DO WARSZAWY !!!!!!!! Zbych
|
|
na stronie CKE w arkuszach maturalnych, j.polski- podstawowy ;]
|
|
Witam. W Ewie: - nie można wydawać dziwnych dźwięków i odgłosów, przeklinać itp (wszędzie wiszą kartki informujące o tych zasadach) :-) - na maszynach aerobowych w karnecie podstawowym za 80 zł można korzystać tylko 2 razy w tygodniu po 30min (trzeba dopłacać) - woda w kranie jest tylko zimna (ciepła za opłatą) - klima jest ale nie ma opcji żeby ktoś ja włączył ( dopłata po 50zł do karnetu i klima będzie) - nie ma żadnych odżywek do kupienia - w soboty tylko od 10 - 12 rano (niedziela nie czynne) + jest czysto + dożo sprzętu to nie trzeba czekać w kolejce (albo mało ćwiczących :-).) + otwarta od 8 do 21 itp itd Ja osobiście przepisuje sie do nowo otwartej siłowni po dawnym RELAXIE Pozdrawiam
|
|
A właśnie co do MPK to są cwele i tyle ! najbardziej kanary . Miałem bilet skasowany i legitymacje była kontrola więc pokazałem bilet i 2 bilety nie ważne no jeden był podwujnie skasowany a oni wypisali mi mandat na 100zł . Czy ktoś z was dostał mandat i zapłacił go ?? bo ja pierdole i nie płace za oszustwa , trochę obawiam się że niby komornik przychodzi po jakimś czasie i zabiera o wartości 1000zł ??? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Niestety nic :(
|
|
Jak wam tak sle, to wyp... na zachod, tylko przed wyjazdem oddajcie spoleczenstwu koszty waszej edukacji.
|
|
Łomża, niegyś ładne miasto, z dużą ilością zielonych przestrzeni -było do niedawna podziwiane przez ludzi ze stolicy, którzy podziwiali za to Łomżę. Wszystko jednak zaczyna sie zmieniać. Zamiast estetyki, zielonych luźnych przestrzeni, wciska sie na maxa w każdy wolny plac brzydkie budynki, zamiast rozbudowywać miasto na zewnątrz. Zlikwidowano strzelnicę i placyk za nią. Zbudowano Stokrotkę, Buduje się bloki w każdym miejscu, gdzie ostało się odrobinę wolnej zieleni. No cóż. Chyba jednak nie osiądę już w Łomży. Ktos psuje to śliczne miasto i robi z niego betonowo-asfaltową dżunglę. Gdzie się podziali architekci miejscy? Nie da się budować na obrzeżach miasta? Lepiej natluc na maxa nowych budynkow i wcisnąć je w jak najmniejszą przestrzen, zbey ludzie sobie na wzajem powietrze zabierali, a dzieci nie mialy gdzie podziac...
|
|
ja kupilem w pomie naprzeciwko BP. na allegro maja zbyt wybujane ceny ostatnio, a jak sa jakies tansze, to tak obrzydliwe ze...
|
|
ja mam garmina. kiedys znajomy podal nam wspolrzedne. dojechalismy pod sama brame, bez zadnych problemow. trasa ponad 150 km.
|
|
Tu nie chodzi o predkosc lecz o wyobraznie... Brak wyobrazni to smierc ,co mozesz zobaczyc na tych fotkach _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Zawód przyszłości? Ekspedientka - będzie potrzebna zawsze, ludzie przecie zawsze będą kupować :)). Czy jednak jej zarobki pozwolą na dostatnie życie?? Jeśli będzie utrzymywała się sama to po parkach Ameryki sobie nie pojeździ...:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ale chyba z politycznych wzgledów
|
|
W nawiązaniu do tematu "Niezła sztuka! To Cię obraża?", wobec nowych przejawów tej kampanii reklamowej, mam mini-sondę kierowaną do osób protestujących i biorących udział w poprzedniej dyskusji (dla tych, którzy jeszcze nie widzieli nowego plakatu: tym razem są na nim po DWIE dziewczyny i butelki piwa i hasło [I]CO DWIE SZTUKI TO NIE JEDNA[/I]). Więc wyżej opisany plakat: 1. Obraża mnie tak samo jak pierwszy, bo znów potraktowano kobietę jak zwierzę. 2. Obraża mnie dwa razy bardziej, bo potraktowano tak dwie kobiety. 3. Obraża mnie cztery razy bardziej, bo nie dość, że liczba kobiet rośnie w postępie geometrycznym, to jeszcze po pierwszych protestach. 4. Obraża mnie dwa razy mniej, bo porównanie rozkłada się na dwie kobiety a poza tym trochę już się przyzwyczaiłam/-em. 5. Obrazi mnie dopiero plakat z trzema kobietami, niezależnie od tego jakie będzie hasło.
|
|
1. Tak,zgadzam się "starzy" odchodzą masowo bo boją sie utracenia praw emerytalnych,jednak ci ubecy mają cholerne doświadczenie w tej robocie i młoda kadra może nie poradzić sobie po wyczyszczeniu szeregów 2.Nabory się nie udają,poniewaz albo wymagania są za wysokie albo mało ludzi decyduje sie na wykonywanie takiej pracy (zła opinia spoleczna,niskie zarobki itp) 3.W kazdej grupie zawodowej,na kazdym szczeblu panują układy i układziki i nie da sie tego w pelni wyeliminować nigdy (taka szara rzeczywistosc) 4.Nie porównuj policjanta w USA i w Polsce bo zbyt wiele ich dzieli (zarobki,uposażenie,a nawet taka błachostka że za zabójstwo policjanta bandzior może otrzymać krzesło elektryczne,a nie jak w Polsce 15,25 lat) http://www.rmf.fm/fakty/?from=rss&id=118402
|
|
Allinko gratulacje :D Mój immiennik. ADALL również pozdrawiam.
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4204524.html Fantastyczny blog "Who Ate All The Pies" w konkursie Eurowizji na samobója roku przyznał 12 punktów Polsce za gol Przemysława Mądrego z ŁKS Łomża.
|
|
Marcin kontrmanifestacje lekarzy chcecie zrobić?? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
kostol, nie kazdy jest dobry. trzeba trafic na takiego ktory wie co to znaczy strzyzenie i stylizacja, a nie takiego ktory owali byle jak aby jak najszybciej te 12 zl dostac.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
euro dodam róbmy swoje
|
|
Jan Serce , czy z tymi Biedronkami to mialo być zabawne?
|
|
ktoś stworzył specjalny plakat promujacy ten mecz
|
|
Hehehe dobre w Ełku podobno takie kluby sa i imprezy są tam co tydzień może i unas się dobrze rozkręci. Zbych
|
|
cena nie jest tak istotna w końcu to moja siostra ;)
|
|
Coś temat przymulił. Widzę ktoś tu robi autoreklamę sobie ;P Pewnie nie ma DŻiPiEsu i wrzucił cudze linki ;P
|
|
Fistaszek za 5000zł to flat_erik może Linconem jechać(takim jak do ślubów jeżdzą:P) i krązyć po "Białym" haha:] flat_eric poproś kogoś ze znajomych myśle że sprawa jest poważna,ktoś powinien nawet "specjalnie" Cie zawiesc
|
|
Wzbudzają tzw "gangsterkę" :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |