Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co po wyborach? |
Niech ktoś zrobi pare zdjęć ustawce. Napiszcie potem ile byków przyjechało z Gdyni i kto wygrał :) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co po wyborach? |
Panie Filipkowski, mam pytanie (chociaż i tak Pan nie przeczyta i nie odpowie, więc jest to głos wołającego na puszczy): Czy piłkarze mówią nieprawdę? Czy oczerniają klub, w którym się dobrze dzieje? Bo jeśli tak nie jest, to za przeproszeniem - idź się Pan... Podpisano: kibic z 20-letnim stażem, który prawdopodobnie więcej zapłacił za bilety przez te lata, niż Pan przekazał na klub, Wielki Sponsorze. Robert Świderski Jarek
|
|
Pana Roberta Swiderskiego na prezesa klubu! Na pewno naznajduje sponsorów i wszystkim będzie się żyło długo i szczęśliwie...
|
|
hejo!!Liceum jest tam na stówe,ale czy Technikum to nie jestem pewna.Na pewno Technikum dla dorosłych znajduje się w mechaniaku.Pozdrawiam
|
|
to mi pomogliscie Zbych
|
|
Chodzi mi o liceum dla dorosłych na przeciwko Farmala...
|
|
Witam. Możecie polecić jakis program bezpłatny bądź płatny ogólnie dostępny:) z którego pomocą można skompresować pliki mp3 z niewielką utratą jakości bądź wcale. Z góry dzięki za odpowiedzi!!!!!!!! Zbych
|
|
Nie to żebym się czepiał ale wklepując w wyszukiwarkach podanych wyżej supermarketów miejscowość Olecko można zobaczyć że nie ma 3 biedronek ale są 2, i nie ma 2 Lidlów ale jest jeden, widzę że chyba ta Twoja koleżanka cierpi na kompleks mniejszości ;) Jeżlei już mamy się przyrównywać to do miast o podobnej liczbie mieszkańców, np. Ełk gdzie jest 5 biedronek ;) no ale na szczęście mam takie samo zdanie jak Jan_Serce jeśli chodzi o rozwój Łomzy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z tego co wiem była 20 min pod wodą, a już po 6 minutach w mózgu zachodzą nieodwracalne zmiany. Miała minimalne szanse na wyjście z tego i żadnych na normalne życie. Tak czy inaczej żal i smutek,odszedł ktoś młody, życie było przed nim. Szczere wyrazy wspólczucia dla rodziny,przyjaciół i kolegów ze szkoły :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |