Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sekcja zwłok prezydenta Lecha Kaczyńskiego: organy zmiażdżone, ciało poszarpane |
Bardzo dobrze. To powinno wywołać jeszcze większą mobilizację w naszych szeregach. Zawsze obecność kibiców gości sprawia, że młyn jest większy i doping stoi na zdecydowanie wyższym poziomie. Nie inaczej będzie i teraz. Namawiajcie wszystkich bez wyjątku na ten mecz. Musimy się odpowiednio zaprezentować przed kibicami gości i w żadnym wypadku nie możemy dać się przekrzyczeć. W Łomży nikt nas jeszcze nie przekrzyczał i nie przekrzyczy! DO DZIEŁA!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sekcja zwłok prezydenta Lecha Kaczyńskiego: organy zmiażdżone, ciało poszarpane |
po jakich niby skzoleniach jest ten personel?? kto ich szkolil?? wlasciciel ich uczyl jak wlaczyc ekspres??
|
|
Re: Sekcja zwłok prezydenta Lecha Kaczyńskiego: organy zmiażdżone, ciało poszarpane |
SaneOne ty masz jakiś dodatek do xp czy to win taki??? Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
Napić się to rzeczywiście dobre pytanie i trudna odpowiedź... Też popieram Retro, ale czy Pod Topolami na kawę??? A inne pytanie to takie - gdzie w Łomży kupić dobrą kawę do ekspresu? Oczywiście w ziarnach.
|
|
ojeju masz coś wspólnego z Mariuszem C. ?? :D Zbych
|
|
Greg12-Sluchaj,jesli ma byc to technikum na podbudowie zawodowki to jest 3-letnie,a jesli na podbudowie gimnazjum lub szkoly pdst.to jest 4-letnie.Ksztalca tam w zawodach:Technik mechanik,Technik elektryk,Technik technologii drewna.Jest tam rowniez LO.Adres tej placowki to:Przykoszarowa 22.Wiec jesli wybierasz sie do szkoly to zycze powodzonka............. :)
|
|
Powiem zeby mi miliony sprzed nosa sprzatneli.
|
|
audio gogo
|
|
socjologia ciekawsza;) ________ Malachit
|
|
Ja używam Xilisoft Video Converter 3 jest bardzio dobry i łatwy w obsłdze i można nim skompresować wiele formató plików, a klucz do niego znalazłem w emule i mam zarejestrowany. Ares
|
|
ojejujeju:) widze że nie znasz faktów a powtarzasz tylko slogany sprzed lat... Znam środowisko przedsiębiorców i wiem jak jest, płace idą w góre i będą szły, w jednej branży wolniej w innej szybciej, osoba z najsłabszym wykształceniem po zawodówce nie może liczyć na to samo co osoba z konkretnym fachem w ręku...Teraz w niektórych branżach gospodarki nie da się płacić pracownikowi mało bo odejdzie do konkurencji. Praca na czarno? Godzą się na to obie strony, bo z jednej pracownik dostaje wiecej a z drugiej pracodawca oszczędza na wysokich opłatach za pracownika... Oczywiście osoba bez żadnych umiejętności nie będzie dyktować pracodawcy warunków bo takich na rynku jeszcze trochę jest:) Na budowach 3,5zł? chyba nie wiesz o czym mówisz, nawet zwykły (podaj przynieś pozamiataj) dostanie teraz dwa razy tyle... Podatki płacą najbiedniejsi bo przedsiębiorcy rozpisują i chachmęcą w papierach? Widać że nie masz o tym zielonego pojęcia i az szkoda na to polemiki... Zmiana statystyk zimowych?, to jak pokazuje historia ostatnich lat ułamki procenta... Według prognoz do konca roku bezrobocie spadnie do 10 % a jest teraz 12, koniec roku to zima:) Jak odpowiesz na taki argument jak pisałem już we wczesniejszym poście że za chlebem w latach 80tych wyjeżdżali Hiszpanie, Portugalczycy, Grecy bo u nich bylo tak jak u nas teraz, już nie muszą wyjeźdzać, teraz do nich przyjężdżają i my za te 10 lat będziemy w podobnej sytuacji, ale pewnych spraw się nie przeskoczy, tak samo jak Hiszpanie< Grecy i Portugalczycy nie mogli przeskoczyć z biedy do bogactwa, tak i my z 50 lat komunizmu nie zrobimy się w 20 rozwiniętym krajem...
|
|
przed BSA* rudy błazen z druhem
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Data: 13-09-07 10:17 Widzisz co chcesz widzieć, pełno budów jest w Łomży prowadzonych przez prywatnych przedsiębiorców... a i owszem tylko nie rzucają się w oczy a ceny sa horrendalne jak na łomżyńskie zarobki Ares
|
|
Re: Sekcja zwłok prezydenta Lecha Kaczyńskiego: organy zmiażdżone, ciało poszarp |
AFAIK wygrał sprawę z liniami lotniczymi... stwierdzili, że to ich wina, że pijany był na pokładzie... rudy błazen z druhem
|
|
popieram wszystko oprócz PS ________ Malachit
|
|
ja slyszlame ze grubo ponad 40 tys kosztowala go ta impreza
|
|
Najlepiej do kwiaciarni marzenie,jest tam dozy wybor.Jeszcze jest nowo otwarta kwiaciarnia na nowogrodzkiej.W cenach sie nie orjetuje,ale przy takiej ilosci kwiatow napewno zejda z ceny.pozdrawiam :)
|
|
przepraszam czy to kółko adoracji prof. Miodka? kolega o coś pytał, może pisze z błędami, ale czy gdyby nie podkreślenia napisalibyście wszystko poprawnie? rozwiń swoją myśl mni3
|
|
Bukiet śłubny dla mnie i dla druhny zamawiałam w kwiaciarni na Placu Niepodległości, zaś dekorację z żywych kwiatów do kościoła w kwiaciarni na Sienkiewicza (kosztami dekoracji kościoła podzieliłam się z innymi parami więc wyszło po 200 od pary)
|
|
Re: Sekcja zwłok prezydenta Lecha Kaczyńskiego: organy zmiażdżone, ciało poszarp |
Akurat to, że ktoś szuka zaczepki to też mi wisi. Leję na to a TYM BARDZOEJ PRZY DZIEWCZYNIE!!! Ogólnie patrząc na młodzierz to robi się poprostu szczeniactwo. Zajdz do Alibi policz osoby pełnoletnie...... odejmij od liczby wszystkich ludzi...... nastepnie zlicz osoby powiedzmy "podpite". Tyle na ten temat. Decyzja należy do Ciebie ;)
|
|
camel, hmmm:) ja nie chodze, ja jeżdżę:) troche chyba starszy od ciebie jestem i takie wrażenia mnie nie dotyczą:)
|
|
Wiem że zapłacił na 100% bo koleszka mój z nim gadal i juz wiem kto to....tyle ze glupio sie przyznac ze sie zaplacilo
|
|
1 nie jestem "chlopem" jestem kobieta 2 wypowiedzi nie byly az tak zachecajace do rozmowy 3 tak sie tylko nad tym zastanawialam bo chce wkoncu cos zrobic dla tej lomzy zebyscie tak nie nazekali ze nic tu nie ma rudy błazen z druhem
|
|
za kilka lat to juz ludzie przejrzą na oczy i PIS bedzie mial 97% poparcia wyborcow, zatem chyba logiczne, ze pytam o te wybory??
|
|
Leczenie homeopatyczne nie każdemu pomaga.
|
|
Polecano mi dentystkę w budynku starej przychodni.Własnie mówiono mi że jest ona bardzo delikatna i że jak leczy zęby to nie boli.Ja generalnie korzystałam z usług Pani na Wiejskiej,ale ona chciała by zajmowac się wszystkim.ona jest dentystka,zajmuje sie tak ze protetyka i innymi rzeczami.A taki dentysta to o kant tylka potłuc.:)Pozdrawiam
|
|
PANIE SUMO sformował pan wszystko zrozumiale, a ze bywają jednostki ze znacznymi odstępstwami i maja kłopoty ze zrozumieniem, lub piszą po to tylko by zaistnieć to juz inna bajka. A pomysł z prezesem nie jest taki zły. Jarek
|
|
Wcale NIE bede glosowal na PiS, jestem studentem i jakos tak sie sklada, ze wszyscy moi znajomi takze NIE beda glosowac na PiS... Dla tych, którzy zapomnieli jaka jest prawda i komu nie można wierzyc: 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie będziemy więcej rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji 6. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 7. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 8. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 9. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 10. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 11. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 12. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 13. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 14. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 15. Zredukujemy administrację państwową 16. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. 17. Mój brat widział eSBeckie papiery na samoobronę 18. Rokita popełnił najcięższy mord na demokracji ale zapraszamy go do PiS 19. Byłem w Sierpniu w stoczni, my stoimy tam gdzie wtedy, a oni tam gdzie ZOMO 20. Jest tylko jedna sfałszowana teczka - moja. 21. Słyszałem jak ojciec Rydzyk przeprosił brata i bratową 22. Wprowadzimy `tanie państwo'. 23. Umów należy dotrzymywać ~=~ Pacta sunt servanta . Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)
|
|
Wyrwałeś te kawałki z kontekstu...Wiec ciężko się odnieść. Pisałeś że prokuratura nie może komentować, bzdura. Bardzo często prokuratorzy komentują wyroki i nie tylko w Polsce, ale na całym świecie... Przykład? często w relacjach tv po różnych wyrokach prokuratorzy wypowiadają się czy się zgadzają czy też nie z wyrokiem sądu, norma. Wręcz powinni komentować, bo przecież działają w świetle prawa i w dobrej wierze i nie piszę tylko o tej sprawie, ale ogólnie, więc jak prokurator w takiej sytuacji nie może się odnieść...
|
|
Podbijam temacik ;-) w związku z założonym tematem, "Sieci radiowe w Łomzy" , może ktoś zainteresowany Wardriving'iem ;-)? Śmiało :P (Już widze ten las rąk ;p)
|
|
NOD 32 używam i zadowolony jestem. Kiedyś miałem Norton 3 lata temu ale zamulał i od 2 lat posiadam NOD-a i bez kłopotów .
|
|
Iga? do kogo to bylo?
|
|
a gdzie ten temat??
|
|
Jaki wynik meczu??
|
|
dyskutujecie i dyskutujecie zamiast przejść do czynów, jeśli dziś każdy z nas wyłaczy swojego WEPA to na pulpicie wyskoczą mu ciekawe (nowe) ikony
|
|
Ja proponuję inaczej. Wyłączcie WEPA i inne zabezpieczenia dziś o godzinie 23.15. A WTEDY ZDARZY SIĘ CUD!! TO NIE ŻART. TO DZIAŁA!!!! Wyślij to 10 osobom a spełni sie Twoje życzenie. wyślij to 15 osobom..................... Jeśli nie prześlesz tego do nikogo znaczy, że jesteś bez serca ;)
|
|
"nareszcie bo juz myslalem ze w lomzy tylko bezmozgi sprzedaja mieszkania." Sam jestes bezmuzgiem. Sprzedaje sie za tyle ile max. ktos daje, a nie ile sie mi wydaje ze cos jest warte.
|
|
jak apsuje za tydzien to ja jade:D Pifpaf
|
|
Gdzie w łomży jest dobry sklep z płytami z muzyką?
|
|
[]-[] kuwa yo nyggggusy 1111 Pifpaf
|
|
Kiedyś był sklep muzyczny w za komisem po lewej stronie al. Piłsudskiego jadąc lu idąc w kier al. Legionów. Mieli sprzęt i płyty. Czy jest, nie wiem dawno tam nie byłem.
|
|
Benia podajswoje gg :) albo odezwij sie 7889552
|
|
Na komórkę do USA jest najtaniej - 8 groszy, tak jak na stacjonarne. Wszędzie indziej jest drożej. Sprawdź w cenniku. Często wydzwaniam do Stanów, więc wiem. Tamci to mają śmiesznie, bo płacą nawet za przychodzące rozmowy komórkowe. Ares
|
|
najlepiej poprosic kogos kto sie natym zna. czesciowo mozna poznac po wytarciu kierownicy, drazka zmiany bieguwlub podlokietnika albo jechac do mechanika niech tez zajzy podspod.
|
|
gdzie wez mnie se soba to i bedziesz miała jagody ::D:D:d Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |