Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obcy!! |
ja kupuje juz w campusie dobrych kilka lat i uwazam ze firma jest naprawde bardzo solidna. zdażylo mi sie raz zglosic reklamacje i została uznana i towar wymieniony na nowy. niemam zadnych zastrzezen do campusa. nadal kupuje w campusie a towar jest dobry i trwały.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obcy!! |
i co w końcu z tym pilotem Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Jest to także ośrodek szkolenia kandydatów na kierowców..może ktoś się orientuje czy jest tam zaoczne technikum dla dorosłych?
|
|
Kto posadził z Łomży samolot parę miesięcy temu ??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Słyszałem że to właśnie nieby Filipkowski z Łksu to zrobił
|
|
doctorr good ;)
|
|
http://arka.gdynia.pl/?akcja=news&id=1528 <---- Trybuna jednak będzie otwarta. Tak więc będą goście.
|
|
To JBB sprzedaje mieso ?? Ja tylko wedliny widzialem...
|
|
A może Zenek z Akcentu ?
|
|
a może to zRyta PROWOKACJA
|
|
nie sadze...ale Filipkowski nie ma 22 lat. to jakis koles moze syn Kurpiewskiego ?
|
|
JA skorzystałbym ewentualnie profezjonalizmu personelu.
|
|
co myślicie na temat lotto a może macie jakis system
|
|
5 12 14 22 30 48
|
|
peter pieknie. someone. mam pytanie. ten arch linux. podoba sie ??
|
|
Mi to Lotto
|
|
buahahah, dobry as :D
|
|
Ale ty spostrzegawczy jestes...... to bylo 08 marca 2007 ...... Heh...... .....to jakas masakra jest...... czy cos....
|
|
<#_->
|
|
nie wazne kiedy bylo, mialem prawo nie widziec, nie sledze tego tak biegle jak ty..........
|
|
Ja jak Ja może nie jesteś smakoszem kawy, a tylko ją pijesz a to zasadnicza różnica, to by wyjaśniało Twoje podejście do tego typu szkoleń. Pozdrawiam
|
|
pytam wiec gdzie byli szkoleni, mam swiadomosc tego ze takie szkolenia sie odbywaja, aczkolwiek standardy naszych restauracji nie wymagaja tego, dlatego tez mam watpliwosci co do ich przeszkolenia, dziwne??
|
|
ja to tylko na chybił trafił he zeby bylo ze to przypadek he :)
|
|
szansa na wygrana wynosi ok 1:14 000 000 myslisz ze jest na to system? :P Moja propozycja, postaw 14mln kuponow a napewno trafisz :D
|
|
mooooże w stokrotce, kiedyś szukałam czekolad Lindta, teraz wybór jest spory włąśnie tam.
|
|
to mój ziom z osiedla zrobił :D
|
|
kacperek89: Arch jest dość trudny do skonfigurowania i nie jest raczej polecany dla nowicjusza... ale jak się wszystko w nim ustawi to jest to najlepsza dystrybucja, z jakiej przyszło mi do tej pory korzystać (a było ich wiele)... zalety: szybkość działania, przejrzyste pliki konfiguracyjne i bardzo dobry menadżer pakietów... Pawcio: to nie jest Windows XP ani żaden inny Windows... to jest Linux + KDE 3...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |