Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inwigilacja za czasów PO |
mozeszs mi podac swoje gg bo poczta cos mi fiksuje jestem zainteresowana tym co napisalas pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inwigilacja za czasów PO |
ula 42
|
|
fLoorek: kopnij się w głowę
|
|
fLoorek, wypisujesz debilne posty i sie jeszcze dziwisz reakcjom ludzi. Zanim cos napiszesz, pomysl 10 razy.
|
|
> A ja bym polecił Klub Biebrzę. JAka atmosfera :):) i personel po szkoleniach ;)
|
|
wydaje mi się że jest tam szkoła dla dorosłych. Wiem że oprócz kursu na prawo jazdy można tam ukończyć także kursy: spawacza, obsługi wózka widłowego,... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
On z Łomży ?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
1Polak sie kultury naucz a później się wypowiadaj.
|
|
Ciekawe czy ten mecz się odbędzie? Przed ostatnim spotkaniem z Lechią piłkarze mieli zastrajkować, wtedy na szczęście do strajku nie doszło. Może teraz... Oczywiście mam nadzieje że tak nie będzie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Obawiam się tylko aby pogoda nie przeszkodziła, bo w razie deszczu na stadionie będzie na pewno mniej osób. A wydaje mi się, że w TV mówili, że w Sobotę duże deszcze. "Je*ać ten deszcz, wszyscy na mecz" Ale miejmy nadzieję, że jednak nie będzie deszczu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |