Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent nie miał alkoholu we krwi |
brawo Kiermek (wiem, że Kiernek ale zgodnie z obietnicą tak Cię nazywam) wygrałeś miecz świetlny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent nie miał alkoholu we krwi |
mogę Cię podwieść za 5zł
|
|
Asia i na co Ci to?
|
|
Niewiecie kiedy będzie można popatrzeć na "samoloty" ?
|
|
|
|
Hejo!!Wiesz ja mam to samo i cholernie sie tego boje.Jak uslysze pisk w uszach gdy zasypiam to to dretwieje ze strachu.Jednym razem jest tak jak u ciebie,a nieraz jest cos tak jakby sie czlowiek rozdwoil i obserwowal wszystko co sie dzieje z gory.Mozna by to porownac do lewitacji.A z tego co wiem to calkiem sporo ludzi sie z tym spotyka.Takze nie jestes sam.Pozdrawiam :)
|
|
Powiem tak jak moj przedmowca-na co ci to?Ale jezeli juz tak bardzo chcesz to na Dlugiej przed lub za rossmanem byl salonik kosmetyczny, na pietrze,ale czy jest nadal i jakie sa ceny tego niewiem.zreszta podejzewam ze prawie kazdy salon to wykonuje.Pozdrawiam
|
|
Za kurs trzeba zapłacić kilka groszy:)
|
|
Z gówna bata nie ukręcisz ...
|
|
A tak wogóle to teraz nazywa się Metal-Technik. Zbych
|
|
tak na allegro
|
|
Witam. W tym miesiącu muszę pojechać do Niemiec samochodem. I stąd moje pytanie - czy warto pchać się na płatną autostradę do Poznania czy może lepiej kierować się na objazdy? Oraz drugie - jak jest w Niemczech ze stacjami z lpg? Wielkie dzięki za okazaną pomoc. Proszę o wypowiadanie się ludzi którzy coś wiedzą na ten temat a nie zajmują sie nabijaniem postów:) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
w niemczech jest troche stacji z lpg te przy autostradzie stacje z lpg maja odrazu pistolet co do polskiego systemu tankowania pasuje ale redukcje warto miec przy sobie. jak sie nie myle to pierwsza stacja z lpg na autostardzie A2 jest za magdeburgem trzeba zjechac na autohof lub druga na utostradzie A2 przed braunschweig albo przed hanover juz niepamietam dokladnie jest stacja shell i tam bez problemu gaz mozna zatankowac. zreszta na znakach tzn. tych tablicach informujacych za ile km becie stacja cpn pisze tez ( na niekazdje tabilcy) malymi literami LPG co znaczy ze jest gaz zjezadsz i tankujesz. Raz jechalem przez niemcy i zajechalem gaz zatankowac akurat sezon co pracownicy sezonowi jechali na zbiory, to taka byla kolejka po gaz ze az samochody polskie na wjezdzie stali. ale i tak wszyscy nie zatankowali bo gazu zabraklo. P.S W holandi to pisze nawet po polsku na dystrybutorze jak gaz tankowac.
|
|
hehe a co do przejsciowek to gdzie i za ile? wielkie dzieki za pomoc bo bylem w Niemczech pare razy ale nigdy autem;/ http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Mustang masz moje gg 4772802 i daj znac to sie zlapiemy na fr rudy błazen z druhem
|
|
A wiecie że w w sklepach sklepowe na zapleczu myją udka kurczaka ????? Jak śmierdzą jajem myją je w ciepłej solonej wodzie.... a że wędlina świeci to normalne bo ma fosforany.
|
|
mam dziecka z ta chorobo czy ktos w lomzy zetknal sie z tym gdzie to najlepiej leczyc jak to sie objawia czy ktos mi moze pomoc?
|
|
haha :D Asia19 moze powiesz jak juz zrobisz sobie kolczyk jak doznania seksualne :D fistaszek: czyzbys otwieral studio percingu ??:P
|
|
Asia19 to po prostu zwykła krowa. ARiMR kazała ją okolczykować
|
|
To zjawisko opalizujących bakterii mlekowych jest znane powszechnie w przetwórstwie nie tylko mięsnym. Niepotrzebnie Gość z Sokołowa tłumaczył się i zwalał winę na ryby... :-). Zauważcie skład innych produktów: 82% masła w maśla, 40% mięsa wieprzowego w kiełbasie, do 90% w kabanosach!!!. Rozumiemy teraz czyje normy weszły zamiast PN (Polskich Norm)? Smacznego! Zbych
|
|
Dziękuję bardzo za pomoc, bo nie znam prawie wcale konfiguracji palmtopowych. No i teraz to co jest najgorsze - czy jest już jakiś standard dla złącz RS-232 na Mini-DIN (PS2)? Mam w tej chwili kilka sztuk Rikaline 6010 i 6010-X5, NAVI, Maxioma i inne OM-owe. Oczywiście, chodzą różnie... Najlepszy wydaje się chyba jednak Rikaline 6017. Ja testuję też takie układy w systemie APRS: "jakaś" antena + moduł GPS Maxiom + OpenTracker + radio FM (TRX). Chodzi to jak rakieta i pokazuje także położenie pojazdu (obiektu) na mapie w dowolnym miejscu objętym siecią internetową. Oznacza to, że na przykład mój kolega w USA wie gdzie teraz jest mój pojazd, z jaką prędkością i w jakim kierunku się porusza, na jakiej wysokości, jaka jest temperatura czy inny parametr... Chętnie wymienię doświadczenia. W Łomży jest w tym systemie działające od 2005 roku Digi zainstalowane staraniem ŁSK w kwadracie KO13AE. Ale to już inna bajka...
|
|
:) najprosciej jak masz GPS + GPRS :) mozesz napisac program, zeby na biezaco wysylal gdzies twoje polozenie, np do jakiegos serwera WWW z przygotowanym skryptem + google maps api. musialbys wtedy jeszcze utworzyc w pliki np w php: plik 1, skrypt dla ciebie -nadawcy pozycji plik 2, skrypt dla tych co chca cie podgladac ;) Zbych
|
|
Mało seedow :(
|
|
osobiście miałem skuter chiński.żadna sławana marka.jeżdziłem na nim 4 lata i żadnych kłopotów.może był to ewenement w co wątpie.szczerze wolałbym nowy.nie wiadomo jak był eksploatowany używany...
|
|
530d ok 10 w mieście, jesli będziesz pociskał trochę to 10 przekroczy lajtowo :) no ale to jest duzy silnik więc nie mozna wymagac od niego takiego spalania jak 1.9 tdi :P 3.0d silnik super! godny polecenia!
|
|
szkoda że jej niktnie widział :/:/
|
|
:) te idee sa w zasiegu reki. Wystarczy podjac decyzje. Kkoszty nie sa astronomiczne.
|
|
Mam oczywiście baaaardzo silny związek z WSA... :-). Urządzenia stacji SR4NWH stoją w p. 505 a antena 3x5/8L jest przecież na dachu WSA!
|
|
tak :P miales zadzwonic
|
|
jest i to bardzo powszechna. www.orange.pl wystarczy mieć konto MBox Zbych
|
|
taki cwany to wyslij z niej na wodafona albo o2
|
|
Nie ma ;) Znikły he .
|
|
scanning: znam kilka takich osób, co nawet w zarządzie kółka różańcowego nie jest, a też myślą, że są kimś wielkim i się ubierają jak pajace mając dwadzieścia parę lat... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |