Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Taliban" |
tak więc oto moj :D zdjęcie na pulpicie także moje :)) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Taliban" |
Mam do was prośbę ma ktoś moze piesenke która leci w tle tego filmiku? http://www.youtube.com/watch?v=7GjYDkraNFI Z góry dziekuje za odpowiedz
|
|
A czy tam jest możliwość wyprowadzenia sygnału w standardzie NMEA na RS-232? Bardzo mnie interesuje taki wariant i ewentualne doświadczenia w tym zakresie. Będę wdzięczny za rzeczowe informacje, spamerom, kpiarzom i nawiedzonym - bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam... :-) Ares
|
|
z linuxa ;) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja mam dziecko z AZS i był to bardzo ciężki przypadek. Nie było chyba miejsca na jego ciele gdzie by się nie drapał. Zaczęło się tak gdzieś od 1 m-ca. Lekarze z łomżyńskich przychodni przepisywali kolejne maści i specyfiki. Wydałam majątek na leczenie mojego synka. Jeździliśmy z nim parę razy do homeopatyka- nic nie pomogło. Aż zaufałam lekarzowi z Łomży. Jeżeli ktoś chce poznać szczegóły niech pisze na e-mail: ula42@wp.pl . Dodam, że moje dziecko ma w tej chwili dwa latka i można powiedzieć - nie mam problemów z AZS.
|
|
Daddy Tankee ft Snoop Doog - Gangsta Zone pzdro ;)
|
|
myśle że to dobry pomysł.tylko trzeba się dobrze zorientować w stanie technicznym pojazdu...przedewszystkim silnik.pozdro
|
|
a "rugbyści" też będą?
|
|
Bez obaw, będą.
|
|
No ja nie meczowy jestem ale na tym meczu bede :D ciekawe ilu bedzie kibcow z Arki :D Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |