Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomyłkowy dowód w śledztwie ws. tupolewa? |
Alllleeee się rozpisałłłł!!! hehehe LoL :P:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomyłkowy dowód w śledztwie ws. tupolewa? |
Siemanko!! Może ktoś mi podać gdzie mogę zassać z neta film ''Dzień świra'' bo na p2p zabardzo nie idzie a na torrentach niema sidów. THX . < wieczne im odpoczywanie >
|
|
@Łukasz- wlasnie slyszalem ze w wortelu daja najmniej w calej lomzy ( bynajmniej kiedys dochodzily mnie takie sluchy/ teraz nie jestem na bierzaco dlatego zalozylem temat na forum) @Pawcio- allegro nie wchodzi w gre, chcialbym sprzedac od reki( nie chce mi sie bawic w wysylki, obserowanie akucji itp) a pozatym troche mi sie spieszy:P tak czy owak przejde sie po komisach i popytam Jarek
|
|
Sprzedam nokię 6103 w idealnym stanie,na gwarancji
|
|
Ma ktoś jakieś doświadczenie z tele2 interntem. Chcę wziąć opcję 1Mb na 3 lata (15 miesiecy gratis, pozostałe po 49) chyba najlepsza w tej chwili oferta. Aha i w gre nie wchodzi żadne łącze radiowe, bo mieszkam pod Łomżą i tylko jakieś neostrady itd... Jarek
|
|
Przyzwoitszy niż inne u nas , bo nie z wieprzowiny , ale też nie z baraniny ani cielęciny , a szkoda. Wołowy smakuje inaczej , za to jest dużo surówki , chrupiące frytki i sos do wyboru. Koszt to 10 zeta. Kebab nie może być z wieprzowiny , bo takiej w krajach arabskich i Izraelu się nie je. No chyba , że w Łomży.
|
|
Nie wysilaj się , całość jest na necie. Jak ktoś zechce to znajdzie.
|
|
Dobra ta ksiazka trzeba przeczytac.
|
|
aha, alledrogo odpada. to idz do komisu i sprzedaj za polowe tego ile bys dostal na alledrogo. ew wstaw ogloszenie do bezcennej.
|
|
jest coś takiego że chyba ESA udostępnia taki program "edukacyjny", że sporo danych można pobrać z satelity (filmy itp.) ale na pewno nie będzie to darmowy internet... chociaż może być jakiś pilotażowy program bezpłatnego internetu
|
|
Jesteś przytomny, widzisz wszystko co Cię otacza dookoła. Słyszysz ten straszny pisk w uszach, jakbyś dostał obuchem w łeb. Chcesz się wyrwać z tego stanu, ale zaraz... Nie możesz poruszyć rękoma, ani nogami. Nie możesz nawet mrugnąć powiekę. Próbujesz wezwać kogoś na pomoc, żeby wyrwał Cię z tego stanu, ale nie jesteś w stanie wykrzesać z siebie nawet jęku. Masz do wyboru, albo się poddać, albo walczyć. Ja wygrałem, kolejny raz...
|
|
Witam, proszę nawiązać kontakt z Henrykiem Porwisiakiem w Wyzszej Szkole Agrobiznesu, ul. Wojska Polskiego 161; tel. 0.86 216-62-38 wewn. 55, w godz. zazwyczaj 8-16. Vy 73! - de sp4cmw Zbych
|
|
Ale tak konkretnie - to co Ci jest...? Jak Ci pomóc, czy potrzebujesz jakiejś pomocy oprócz przeczytanie Twego tekstu? Serdeczności o brzasku dnia!
|
|
tommeknet: nie no aż tak to się się wpiłem, ale nie pamiętam tej obietnicy :/
|
|
Noooooo, to już mnie niezbyt interesuje... Zajmuję się teraz tylko APRS-em i ewentualnie telemetrią via radio i internet. A że jeszcze trzeba tworzyć jakieś pliki, programy? Po co - skoro jest np. UI View. Polecam poświęcić chwilę, dwie i zajrzeć na WWW.APRS.PL
|
|
Ok dzieki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |