Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy zarabiają już prawie 3,5 tys. zł miesięcznie - słuszna linie ma nasza wla |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy zarabiają już prawie 3,5 tys. zł miesięcznie - słuszna linie ma nasza wla |
ostatnio widzialem takie cos w realu... poledwica spocka a na niej wszystkie kolory teczy i byla juz zaschnieta nowanna
|
|
Re: Polacy zarabiają już prawie 3,5 tys. zł miesięcznie - słuszna linie ma nasza |
nie polecam WU. Prowizje są oooogromne!!
|
|
Re: Polacy zarabiają już prawie 3,5 tys. zł miesięcznie - słuszna linie ma nasza wla |
Łukasz1984-ciekawa interpretacja:P szczerze mowiac tez mi to przyszlo na mysl:P
|
|
interesują mnie ttylko nowe informacje na temat mojego psa a nie wasze wywody i komentarze bo nigdzie nie napisalem ze pies byl w bloku i nikt z nim nie chozil. mam dom jednorodzinny i spory kawałek ziemi. Więc jeśli macie ochote podyskutować a nie podawać jakiś konkretnych wiadomości to zapraszam na inne forum.
|
|
zeby nie bylo zlych skojażeń, mi się najlepiej jeżdziło Ładą Samarą.... wszystko się sypało ale silniczek (1.5) był super
|
|
Byłem dziś. Lokal nic specjalnego, ale czysty, obsługa miła. Co do samego kebabu, jadłem lepsze, ale nie jest zły. Co prawda mięso było zimne, ale możliwe że zanim się do niego dokopałem przez warstwę kapusty zdążyło wystygnąć. Nie polecam sosu łagodnego chyba, że ktoś lubi kebab z majonezem.
|
|
najlepszy kebab jestw saharze na swietokrzyskiej/ krolewskiej w warszaiw i nie pier dolta ze nie ... maly chyba 6lub 7 zl ale to jest kebab i prawedziwy allah-akhbar go sprzewdaje :P
|
|
o własnie kto moze mi jeszcze pożyczyć i na jaki procent?
|
|
Cena biletu jednorazowego szkolnego do Piątnicy wynosi 2,10zł, zaś bilet miesięczny 50zł (uczniowie szkół podstawowych, gimnazjów i dziennych ponadgimnazjalnych do ukończenia 22 roku życia – na podstawie ważnej legitymacji szkolnej) a bilet jednorazowy normalny 3,15zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |