Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pijany niesiołowski na pogrzebie |
nie pozwolimy mu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pijany niesiołowski na pogrzebie |
debil.....
|
|
he masakar leze se przyleciala przczola uciapala mnie w palec i wyleciala przez okno to jest dopiero cos
|
|
6020 mozna zdjac za free wystarczy imei i kod sieci z v3xx tylko kodem okolo 50$ 6061 tez mozna za free starczy imei i kod sieci tyle ze ona w polsce chodzic bez przerubki nei bedzie 6630 mozna tez za free wystarczy kabelek usb zadnym kalkulatorem nie zdejmiesz bo to BB5 a kalkulator do tej platformy nie istnieje...
|
|
gościu w play w pon mówił mi że do tygodnia będą z powrotem,dziś przychodze i nastepny mi mówi że pod koniec tygodnia....i w końcu już nie wiem.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A le kosztuja te lekcje?
|
|
hehheheehe po co tam wogle jakie kolkwiek filmy wyświetlać nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
sala kinowa, a nawet dwie mialy byc w nowym centrum handlowym, ale jak kosciolowi to przeszkadza...to co zrobic ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
no ale jakie sa ceny?????
|
|
Daruj sobie naprawe, bo wiekszosc "alarmiarzy" to fachowcy od rozciagania przewodow po aucie i laczenia sterownikow z centralka. Prawdziwego pojecia o elektronice nie maja za grosz. Jak wiesz jaki to alarm i pilot jest programowalny z centralki to zajrzyj na stronke: http://www.amt-alarmy.pl/ Moze beda mieli. Dodam, ze "fachowcy" chcieli ode mnie za kluczyk z programowaniem 300zl, a zamowilem se tam za 40zl lacznie z wysylka. Fachowiec, ktory chcial 300 obrazil sie na mnie jak mu powiedzialem, ze za 120 bede mial kompletny identyczny alarm, z ktorego wezme piloty, a jak centralka nie przyjmie to i ja przepne.
|
|
Na stronie brak informacji o ewentualnym treningu.
|
|
nie dzieki... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nowe koszulki z nowymi reklamami kosztuja i nie oplaca sie takie cudo. wiesz, jak tak czytam ten post to mnie nachodzi pewna mysl mam ochote poprzegryzac kable od internetu wszystkim uzytkownikom neostrady tp !!!!!
|
|
jakie ceny ??
|
|
o kurcze przypomnieli wsrany temat sprzed 2 lat =/ moze to ty Anabella sie opanuj i nie pisz ******* bo myslisz ze ktos sie poslucha ? niesadze ...
|
|
jest? bo jak ja dzisiaj byłem to mi powiedzieli ze nie ma i ze pod koniec tygodnia..... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
o kurde :)
|
|
hahaha. człowiek trochę się wimrezuje i już go wopierdo..ą :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |