Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmiechu warte..... |
a ja tam uwazam ze wiezienie bo tam cie w dupe cwela i zycia ucza na zawczasy te male kutasy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmiechu warte..... |
W ocenach ludzi polecam rozsądek i rozwagę bo mozna jednostronną opinią wyrządzić komuś nizasłużoną krzywdę. Nasze środowisko nie jest duże...To tak na wszelki wypadek :-)
|
|
|
Wszystkie karetki z mającymi rodzić skierują się w stronę naszego grodu. Pazerni białostocczanie zrozumieją że Via Baltica winna jest lecieć z tego względu właśnie przez Łomżę, a wszystko to dlatego że zrozumiano wreszcie naszą Haneczkę Bielicką śpiewającą od lat że ,,Kto mądry to z Łomży. Kto uczony, kompozytor to z Łomży itd". więc wszyscy chcą aby ich dzieci mądre były to znaczy że muszą pochodzić właśnie z Łomży. Zrozumieli wreszcie że bez mądrości życia nie ma. Wpakowali się do Uni, na wszystkich szczeblach władzy same awantury i korupcje więc dalej po mądrość do nie głowy a do Łomży.
|
|
Poza tym te nasze panienki uwazaja sie za wielkie damy i chca tak wlasnie byc traktowane - wywyzszane, komplementowane, traktowane z kulturą (otwieranie dzrzwi itp.) A tak naprawde to sa ... Wkurza mnie tez ze dziewczyny za duzo sobie pozwalaja w stosunku do chlopakow. Im wolno wszystko bo przeciez "ty mnie chyba nie udezysz co?"
|
|
ja mam osobiście 4lan (inet) jak widac i nikomu nie polecam tego operatora!!!!
|
|
Czesc wam. Ciekawe gdzie najwiecej osob bedzie skladalo papiery. Porsze odpowiedzcie konkretnie jaka szkola.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |