Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czas się z wami pożegnać - bye bye. Odchodzę. |
[]-[]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czas się z wami pożegnać - bye bye. Odchodzę. |
hahaha dobre :)
|
|
[]-[] - ten spryciarz chciał wzepchać nasz wulubiony temat na drugą stronę!
|
|
skecz najpierw dobrze zapoznaj sie w temacie a później pisz i to z głową pomyśl bilety to nie wszystko a kasa z nich zapewne idzie na oraganizacje meczy bo to tez kosztuje
|
|
Zgadzam się z przedostatnim moim przedmówcą. A za czyi rządów wstąpiliśmy do Unii?? Niech PIS sobie wszystkiego nie przypisuje.
|
|
...dobrze, że wyniki ŁKS-u nie odzwierciedlają takiej sytuacji...ale jeżeli nic nie poprawi się w organizacji i pozyskiwaniu dodatkowych finansów, to takiego "hapy endu" jak w ubiegłym sezonie może już nie być...
|
|
jak dobrze pamiętam to kaseja mówił że kasy ma więcej o 50% niż analogicznie w roku ubiegłym i się bardzo cieszy, aż tu nagle kasy znów brak!
|
|
u mnie w domu lata krwiorzercza pszczoła , co ma robić ? Nie jestem uczulony , ale boje sie użądlenia , co robić ??? Zbych
|
|
Niestety w Łomży sportu nigdy nie będzie na wysokim poziomie. II liga Łksu to jest kwestia góra 2 sezonów - nie ma pieniędzy na transfery, nie ma pieniędzy na juniorów a na dobrej szkółce piłkarskiej dla najmłodszych powinien opierać się każdy klub. Teraz jakoś się to kręci, ale wkońcu wszyscy stracą cierpliwość i nikt w tym klubie nie będzie chciał grać. Poczekamy do najbliższego okienka transferowego. Z tego co słyszałem to PG1 też nie ma sponsora który by wyłożył kupe kasy a do tego sala w jedynce nie nadaje się na rozgrywanie meczy w II lidze - chodzi o wymiary, wysokość itp. W gre wchodzi hala przy sp9, ale podobno wymaga jakiegoś remontu. A więc bez potężnych sponsorów w Łomży sportu z prawdziwego zdarzenia nie będzie nigdy, a najsmutniejsze jest to, że ja w najbliższych latach takiego sponsora nie widze. Niestety Browar Łomża i hurtownie to zamało.
|
|
Yey widzisz jaki ty sprytny hehehehehe LoL Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
może to słynny WBR z motoryzacja.wp.pl :D Pifpaf
|
|
witam Czy ktos z Was moze wie czy a jesli tak to gdzie jest calodobowa apteka w Łomzy? pozdrawiam
|
|
...Witam... Wszyscy narzekamy na kiepską sytuację w klubie...na brak zaangażowania zarządu w pozyskiwanie nowych sponsorów...Proponuję zrobić ranking firm z naszego regionu które byłyby wstanie udźwignąć finansowanie naszego klubu. Wpisujcie swoje propozycje...może ktoś z zarządu to przeczyta... ... może trio spożywcze ---> Browar Łomża+OSM Piątnica+JBB - smacznie i zdrowo...
|
|
heejo!!!!!Mialam kiedys taka sama sytulacje.Zaginal mi piesek.Ale odnalazl sie szybko kiedy dalam ogloszenie do radia.pozdrowka!!!
|
|
mozliwe,pies tej rasy wymaga duzo poswiecenia.
|
|
....2:1 ale nie dla nas...:(
|
|
Farta mieli i tyle...;( AVIVA AVIVA AVIVA LKS -------------- DO BOJU POLSKO
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
Asia 19 i pewnie jeszcze chcesz sie na bóstwo takie jak w linku zrobić http://fishki.net/comment.php?id=19147
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |