Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zginęła Barbara Blida, powołano komisję. Jak zginął prezydent, nikogo w Platform |
oto szczegółowe informacje o poście "GPS": najczęściej występujące nicki: kiernek - 26 tommeknet - 25 fLoorek - 20 loosac - 17 BIG_NJ - 3 papkarol - 3 Maarcin - 2 Malachit - 2 doctorr - 2 gratuluję, jestem drugi słowa, które występują najczęściej: GPS - 136 nie - 36 Autor: kiernek (---.lom.netster.pl) - 26 się - 25 Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) - 23 słowa, które mają najmniejszą wartość dla tego postu: Energy przy voltarzu. link, który ma majmniejszy sens: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3220675 ma ktoś jakieś propozycje co można jeszcze policzyć?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zginęła Barbara Blida, powołano komisję. Jak zginął prezydent, nikogo w Platform |
a ja słyszałem że kolo z malucha ma nogi połamane... no a maluszek pojechał do Katowic
|
|
Re: zginęła Barbara Blida, powołano komisję. Jak zginął prezydent, nikogo w Platform |
Meridia jest lekiem ryzykownym(jest dużo przeciwwskazań i skutków ubocznych) i dlatego lekarze jeśli już ją przepisują to raczej w ostateczności- przy dużej nadwadze i jeśli inne metody typu dieta, ćwiczenia itp. zawodzą. Na pewno nie powinno się tego łykać bez konsultacji z lekarzem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
autochton i to jest bardzo dobre pytanie. Zawsze mnie dziwi myslenie typu - dziala, sklep jest super, popsul sie, sklep jest do d.... Zwykle jaki jest poziom uslug mozna ocenic chocby po dzialaniu serwisu wlasnie, bo popsuc to sie cos moze zawsze. O takich niuansach jak dobranie jak najlepszych parametrow, a nie sklecenie byle dzialalo, juz nawet nie wspominam. Niektorym chyba nie robi roznicy co kupuja, byle bylo tanio. Ale w sumie nie ma co sie dziwic, w koncu nie kazdy sie na tym zna i wie co jest dobre. Pozniej np. kupuje sie superkomputer do gier z marketu i okazuje sie, ze pograc na nim mozna, w gry sprzed 2 lat, a w nowych poogladac slajdy. MirekO nie mowilem o plombowaniu laptopow, tylko stacjonarek. Co do systemu, to co to znaczy, ze jest zawarty w cenie markowego sprzetu? A w cenie mniej markowego nie jest? Poza tym, nie jest zawarty, bo zwykle mozna kupic wersje z systemem lub bez i cena sie rozni. Kolejna sprawa, jesli komus ten system nie jest potrzebny, to placenie za niego wcale nie bedzie zaleta. Pomijam juz wciskanie np. Visty do laptopow w konfiguracjach, ktore ja ledwo udzwigna. Dla mnie to zaden plus. Czy duzy producent nie moze sobie pozwolic na awaryjnosc? A maly niby moze? Poza tym, jesli tak jest, to czemu np. w Polsce duzy producent pcha byle co do komputerow? Albo czemu renomowane marki daja obecnie rok gwarancji na sprzet? Jesli jest taki bezawaryjny, to mogliby smialo dac i 3 lata, co im zalezy?
|
|
Nie trzeba nam marketów, rond, kościołów czy święconej wody. Trzeba zmiany sposobu myślenia rządzących i mentalności mieszkańców w kierunku opracowywania REALNYCH PROJEKTÓW w celu pozyskiwania unijnych funduszy na inwestycje generujące miejsca pracy, a tym samym wpływy do kasy miasta. Ale o czym ja mówię.... Dla większości decydentów to abstrakcja. Ważniejsze dla nich są okolicznościowe imprezy, uroczyste msze i propagandowy bełkot :(
|
|
Re: zginęła Barbara Blida, powołano komisję. Jak zginął prezydent, nikogo w Plat |
całkiem ładne i estetyczne
|
|
A czy jeszcze można składać papiery??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dzięki śliczne....program bardzo pomógł....teraz tylko problem z wybiciem sie z 5W do góry :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przed samą stacją cpn jadąc w kierunku kupisk starych na końcu ul. Nowogrodzkiej wiem że tam zajmują się pilotami ale w zależności od tego co ci poleciało. Jeszcze jedno tam są dwa zakłady pierwszy gdzie sprzedają bryczki to zaraz za nimi jest elektryk oczywiście po prawej stronie. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bloki budowane na por łagody to bedzie wspolnota. miałem zarezerwowane tam mieszkanie ale zrezygnowalem bo wszyscy odradzaja. czesto są poblemy z firmami które budują takie bloki
|
|
luska - ale co ? Bo kazdy pisze a tak naprawde nie wiadomo o co chodzi... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A w czym problem z tym pilotem?
|
|
jakich paru gowniarzy "skakało" po autach ktore staly w korku (objazd budowy). Gdy jeden z kierowcow (starszy Pan) otworzyl szybe i zwrocil im uwage , zostal zaatakowany. Jeden z "kozakow" przez otwarta szybe pobil tego Pana. Na ich nieszczescie w poblizu znajdowal sie policjant, ubrany po cywilnemu.... i zareagowal odpowiednio :)
|
|
Wyjaśnijmy kilka spraw: 1. na Łagody budują kilka bloków 2. część z nich buduje Perspektywa, część (od strony kościoła firma P. Zacharzewskiego) i to będzie wspólnota, ale dopiero po kilku latach, bo również byłem zapisany na to mieszkanie i zrezygnowałem, kiedy dowiedziałem się o wszystkim Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to sie znacie :)
|
|
polędwica akurat chyba ma to do siebie że odbija światło w kolorach tęczy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Teraz sobie w areszcie poskaczą-ciekawe czy taki dla swojego Ojca by poskakał?Wtedy z paskiem by miał okazję poskakać w rytm melodi "AAAAA"
|
|
wszyscy nazekaja a nic w tym kierunku nie robia, nalezaloby sie zmienic te rade miejska na ludzi ktorzy naprawde chca zrobic cos dla miasta i spolecznosci ja zamieszkujaca, anie tylkosiedziec na stolku i patrzec jak leca pieniadze do ich portfela za ferelne decyzje. Co do tych wnioskow. To prawda , nie umieja nawet wypelnic wniosku o dofinansowanie, z tego co widzialam te babki ktore tam siedza wiekszosc czasu spedzaja na ogladaniu katalogow z avonu lub oriflame, badz tez na plotkach itp. Wiecznie sa zajete czyms ale w wiekszosci napewno nie praca. Oczywiscie sa tez osoby kompetentne chcace cos zrobic ale takich osob w UM jest bardzo malo. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
oczywiscie ze sa ale wiekszosc czasu spedzaja na ogladaniu przeroznych katalogow tylko nie praca
|
|
Czy jest ktoś,kto studiuje zaocznie na KULu? chodzi mi o to ze całkiem milo byłoby wspólnie dojeżdżać:) i ewentuanie poruszac po Lublinie:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: zginęła Barbara Blida, powołano komisję. Jak zginął prezydent, nikogo w Plat |
A co to ich obchodzi na górze oni sie nie martwią .Jak przykładowy poseł zarabia 12 tyś to dla niego chleb może drożeć
|
|
[]-[]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |