Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto wykupuje Pepees? |
Zasłychnąlem, że coś dzieje się w dobrym kierunku z tym tematem. Może odezwie się ktoś z dobrze poinformowanych źródeł ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto wykupuje Pepees? |
ostroznosci nigdy zawiele prosze o pseuda nieznane w szkole ......... wasze uliczne "NIGDY NIEWIADOMO KTO TO CZYTA"
|
|
<a href="http://www.zabawa.piwko.pl" target="_blank">jak to nie pojdzie to ja glupi jestem a jak pojdzie to nie wiem</a> --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Marx07 masz racje- to gniazdo os i to nie tylko moje zdanie współczyje ludziom bezrobotnym, którzy w ARiMR szukają pracy,bo ja tam byłam zostawić podanie o pracę kolegi i potraktowały mnie tam jak psa, a co najdziwniejsze usłyszałam, że podanie zostanie zniszczone.CO PAN na to Panie DYREKTORZE? ale co się dziwić jak tam każdy pracuje dzięki protekcji i każdy jest ważny
|
|
Co sądzicie o tym że Edyta Górniak urorziła w Łomży?Czy będzie to miało jakiś wpływ na postrzeganie Łomży przez inne miasta?Piszcie na ten temat co uwarzacie.
|
|
Do takiego miejsca mogli by uczęszczać tylko pełnoletni uczniowie.Jeśli nauczyciele mają takie "pokojki socjalne" to dlaczego uczniowie by mieli ich.nie mieć?Czekam na umotywowane opinie?
|
|
Czy te tematy mają być śmieszne ?? A może są wizytówką tego forum ??
|
|
Zając winieneś trafić jak najszybciej na świąteczny stół, bo z takim myśleniem dalej żyć nie powinieneś. To nie ma służyć do zabawiania się lecz do przedłużenia twego zajęczego gatunku we właściwym czasie i z właściwą osobniczką, inaczej to grzeszysz ciężko uszaty zwierzaczku.
|
|
ucz sie ucz... ale staraj sie nie zasmiecac forum. ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Wydział finansowy UM ma miłe i cierpliwe panie (jeśli chodzi o urzędy) bo na wielkie uznanie zasługują panie w Domu Pomocy Społecznej przu ul. Polowej za ich mesjańską posługę i realizację powołania pedagogów, psychologów, wychowawczyń i opiekunek niepełno sprawnych dziewcząt. Także w służbie zdrowia jest wiele osób zasługujących na wielkie uznanie za swą jakże mało docenianą a wielką, ciężką i bardzo odpowiedzialną pracę.
|
|
,,Mądrości ty nad poziomy wzlatuj" (ale czatujących tu nie omijaj, bo gdy tylko trochę zmienisz lot to zobacz jakie wypowiedzi tu się natychmiast pojawiają ).
|
|
Możliwe http://www.zabawa.piwko.pl
|
|
Witam Ponownie Dzięki za opinie. Rozumiem, że problem leży raczej po stronie włądz i instytucji niż ludzi. Myślę jednak, że te relacje wynikają nie tyle z niechęci władz do Łomży czy np. Suwałk, ale z krótkowzroczności, typowego dla włodarzy braku wyobraźni i naturalnej dla wielu osób chęci zgarniania wszystkiego do siebie. Dyskusją na forum niczego nie zmienimy. Chciałbym jedynie, aby mieszkańcy Łomży wiedzieli, że mieszkańcy Białegostoku z wieloma takimi decyzjami się nie zgadzają - a czasem po prostu o nich nie wiedzą (dokładnie na zasadzie bliższa koszula ciału). Nie wszystkie żale są jednak uzasadnione. Co do korzystania z pieniędzy unijnych - one nie przechodzą przez Białystok. Białystok ich nie dzieli. Projekty np. do programu Phare mógł składać każdy samorząd. Wiele zależy od możliwości finansowych gminy lub miasta. Budżet Białegostoku jest ponad trzykrotnie większy niż budżet Łomży - to daje więcej możliwości na współfinansowanie projektów unijnych. Rzecz prosta nie wszystko da się racjonalnie wyjaśnić. Macie zatem rację, że białostockie instytucje czasem postępują źle względem Łomży czy Suwałk. Nie mam jednak przekonania (mimo przykładu z drogą w województwie mazowieckim), że z Warszawką byłoby Wam lepiej. I ostatnia sprawa. Dziękuję za rzeczowe głosy w dyskusji. Co zaś do "śledziowni" - drogi Uomrzanie - nie obrażamy się. Mam jednak nadzieję, że Ty nie obrażasz się za okazjonalnego "Kurpsia" lub "Londyńczyka". Bo jeśli ma to działać w jedną stronę - to współczuję Twoim białostockim przyjaciołom. Marek
|
|
Allan - może Rambo lepiej żeby sie nazywał, co za żałosna baba ta Górniak.
|
|
20 Z GÓRKI: Wchodziłem na ich stronkę - tanio to oni nie mają. Wszyscy operatorzy placa podobnie za lacze na zewnatrz i wszyscy maja podobne lacza bo na zewnatrz z Lomzy jest tylko TP SA i Szeptel (+super drogie satelity). Roznica jest tylko taka ze TP SA sie bardziej zapycha (jak pisalem, znajomy placi za 2mbity firmowe a dostaje 1.5) a Szeptel za to ma gorsze pingi. Wiec takiego co ma super tanio to bym sie troche bal bo to oznacza ze upycha wiecej osob na takim samym pasmie. A kablowki sa tansze bo placi sie tez za abonament TV wiec w sumie jest wiecej. Nie mowiac o tym ze te nizsze ceny sa zazwyczaj na jakis czas.
|
|
Popieram całokwicie, gdzie tylko mogę to to powtarzam. Mało tego że Polskie ale w pierwszej kolejności popieram nasze regionalne. Już od lat przekonuje mnie np. zdanie "Łożyniacy nie gęsi swój itd...." Medja powinny wytykać nasze regionalne produkty i to za fryko i po imieniu np. majonezy, piwo itd, (szczególne ukłony do radia "BAB" i "Łomża"
|
|
... no wizualnie to raczej wychodzi na gorsze, mysle ze stara 4lomza wygladala o wiele lepiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |