Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy tak ma się zakończyć to śledztwo |
Faaaaaaaneeeeeeee :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy tak ma się zakończyć to śledztwo |
bad_day rondo na zawadzkiej jest bardzooooo potrzebne ale my nie mowilismy o zawadzkiej tylko o szosie zambrowskiej po tam chyba chca tez rondo robic (przy skrzyzowaniu z pilsudskiego) myle sie ?
|
|
nie wiem. wdziwne trochę
|
|
dobre kino, więcej klimatyzacji w lokalach (chociaż to już się poprawia tylko żeby ją włączali)... więcej nic. mi jest tu dobrze.
|
|
OO ta Daze- I need a super Hero lover też nawet nawet ale jeszcze nie to co szukam.
|
|
A jesli nie wierzysz to masz tutaj linki programów do przerobki - sprawdź i zobacz jaka żenada Pozdrawiam
|
|
Lechu Marchelewski.Nawet nikt nie wspomni o tym że pochodził z naszych stron tu spędził dzieciństwo w Bronowie gdzie spoczywa jego ojciec . Był naprawdę wspaniałym facetem .Miałem okazje poznać go osobiście choć rzadko bywał w rodzinnych stronach.Zginął w sobotę w Radomiu podczas pokazów air show. Wyrazy współczucia dla rodziny.
|
|
te przy teatrze liczycie jako 2?, ja bym liczył na 1,5 a jak policzyć piątnice to jeszcze jedno dojdzie
|
|
20:53 Polscy koszykarze przegrali z Francją 20:47 Agnieszka Radwańska odpadła z US Open 20:45 PiS wyprzedziło PO w sondażach wyborczych
|
|
tomasz_wu a ktos tu pisal cos o snobizmie? Chyba nikt... W kwestii markowy vs skladany, to piszemy tu o stacjonarnych po pierwsze, bo laptopow skladanych to jest jak na lekarstwo. I akurat w ich przypadku faktycznie, roznice sa bardziej zauwazalne. Tyle, ze i HP i Acer to komputer markowy, roznica taka, ze jedna marka jest lepsza druga gorsza. Problem w tym, ze nie kazdy ma do wydania dosc pieniedzy, zeby sobie kupic sprzet dobrej marki, z wysokimi parametrami jeszcze... Jak ktos ma do wydania 2000, to co mu powiesz? Kup sobie HP/Toshibe/Dell czy co tam jeszcze za 4000/5000zl ? Czy moze taniej ale model z parametrami takimi, ze starczy ledwo na odpalenie systemu, nie mowiac o wygodnej pracy? To chyba normalne, ze kazdy kupuje to na co go stac. Jak stac nalepszy, tym lepiej dla kupujacego. Masz wiec racje, lepiej kupic HP niz Acera... jak Cie stac. Z tym nie psuciem sie, to ostatnimi czasy coraz gorzej, prawda taka ze kazdy oszczedza jak moze, dlaczego cala produkcja podzespolow praktycznie jest przeniesiona na Tajwan i inne wynalazki? Raczej nie dla jakosci... Widzialem i padniete sprzety dobrych marek, za ladnych pare tys. zl. Wiec jak ktos mi pisze, ze sprzet markowy sie nigdy nie psuje i zawsze dziala idealnie, to nie wiem, czy nie jest teoretykiem? A odnosnie stacjonarnego IBM i super obudowy z lat 90, to osobiscie powiem tyle: wedlug mnie to sie nazywa nostalgia ;) Moim zdaniem sa obecnie robione lepsze obudowy (ladniejsze to juz kwestia gustu, ale pewnie tez), tyle ze niekoniecznie sa to te po 100zl z zasilaczem. A samo zawieszanie sie sprzetu, przynajmniej w polowie wypadkow, jak nie lepiej, spowodowane jest oprogramowaniem, nie wadami technicznymi. Faktycznie kiedys kompy sie rzadziej wieszaly, zwlaszcza niepodlaczone do netu ;) Wiec duzo zalezy tu od samego uzytkownika oraz uzywanego oprogramowania. Jarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |