niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Plakaty powyborcze

w Lederze podobno niemożna kupić większej ilości niż 10 kg, czy ktoś wie do kogo trafią te pieniądze z podwyżki? Sądzę że cukrownie się na tym nie obłowią, w tej chwili to oczywiście sklepikarze:) ale po wejściu do uni? Czy te podwyżki trafią do Skarbu Państwa?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Plakaty powyborcze

tory wysciwoge w USA Tampa na Florydzie

Yo nigga!!! Aj!!!

ale tak wogole to nie mozna powiedziec ktora szkola jest najlepsza!!!
trzeba by rozpatrzec dwie mozliwosci oceny:
a)ile sie nauczysz w tej szkole i jakie masz szanse na dobre studia
b)ile miesiecy mozesz uciec, ile przeklenstw mozesz uzyc podczas lekcji i jak jest zaje****** pod wzgledem luzu

Zbych

hmmm..... na mnie nikt tam nie trąbi! ...a rejestrację mam jak najbardziej łomżyńską.... :D ...może jednak mają powód.... hihihi

no nieważne.... :)

...co mnie najbardziej drażni na białostockich drogach (w mieście):
- betonowe przywiązanie większości kierowców do lewego pasa na dwupasmówkach.... cała droga pusta, a on ci jedzie lewym pasem ....i nie ważne jest czy jedzie 110/h BMką (choc tego rozumiem, tyle że co jakiś czas zjeżdża na prawy by wyprzedzić jadącego przed nim), czy 45/h trabantem...
- kwadratowe ronda jedno przy wjeździe do miasta od strony Łomży, inne troche na południe od niego, może jeszcze gdzieś są podobne - w dzień tego nie widać bo działają światła (to akurat działa OK), ale nocą samochodem powinno jechać się jak w wojsku - po kątach prostych - mimo że przed skrzyżowaniem są powieszone znaki określające ruch okrężny.... (wiem, chodzi o to, że przebywający akurat na skrzyżowaniu ma pierwszeństwo, ale i tak mnie to drażni! - mogli chociaż upodobnić to rondo do normalnego ronda :) )
- Białostoczanie nie zakumali idei ronda także za kierownicą - w większości przypadków nie potrafią sygnalizować swoich zamierzeń albo po prostu tego nie robią..... albo robią to niezgodnie z przepisami.... (my mamy to szczęście, że mamy jedno z wiekszych rond "w okolicy" - Plac Kościuszki - nie dało się nie nauczyć z niego korzystać - choć ja się musze przyznać, że uczyłem się jeździć i zdawałem na prawko w Olsztynie)

A przy okazji Olsztyna... wolę Białystok od Olsztyna.... miasto mi się bardziej podoba i nie spotyka sie tylu, tak głośno szwargocących Niemców...

... & vice versa!

Aj tam... ekonom jets dobra szkola i tyle... poprostu panuje luz i to jest git

-------------------------------------------
Feel The Beat and Bass The Drum
-------------------------------------------

Konto Eltronikrtv zostało zablokowane, a wszystkie aukcje wycofane.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org