Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tylko wygrał komorowski od razu sie z nami nie liczą |
Timbaland- The Way I Are to pewnie slyszales Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tylko wygrał komorowski od razu sie z nami nie liczą |
Jutro zaczyna się rok szkolny - a wielu uczniów (i rodziców:) ) stoi nadal przed dylematem - jaka szkoła - lub czy dobrze wybraliśmy! Miałam ten sam problem - dość długo przyglądałąm się i ... nie ukrywam rejestrowałam fakty z poszczególnych szkół (głośne problemy z uczniami :)Sama byłam zaskoczona - bo najlepiej wypadło Gimnazjum nr 3!! Przyjrzałam się bliżej tej szkole. Niewielka - ładnie położona. Liczba klas nieduża - a to pociąga za soba brak anonimowości wśród uczniów i nauczycieli. Porozmawiałam z rodzicami mającymi tam dzieci - nie spotkałam negatywnego zdania na temat zarówno poziomu nauki, nauczycieli czy bezpieczeństwa. Mój syn po tych argumentach - sam się przekonał do tej szkoły. Ba - namówił nawet swego kolegę - będzie mu łatwiej rozpoczynać rok szkolny w nowej placówce. Odwiedził wcześniej szkołę - i co ważne - nie był w drzwiach potraktowany jak intruz który przeszkadza w czasie remontu. Wręcz przeciwnie - o wszystkim go poinformowano, pokazano gdzie znajdują się ważne punkty szkolne (biblioteka, sala gimn., pok. nauczycielski), to go utwierdziło w słusznym wyborze. Życzę każdemu z Was razem i osobno - zadowolenia z wyboru szkoły :)
|
|
pfff gdzie najblizej tam sie idzie xD Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
popieram sadzenie drzew gdzie sie da.
|
|
takiej ekipy nie ma!! miałem wiele remontów w domku i każdego trzeba w pewnym sensie pilnować i uważać na podpisywane umowy:) moj mail to krefeld666@interia.pl odezwij sie to dam Ci numer do wg mnie najsolidniejszej ekipy która w miare jest z cenami i nie trzeba stać i patrzeć im na ręce. pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"SMIERC KURWOM I FRAJEROM(loosac) na zawsze wolnosc ludziom i zlodziejom" http://jedenosieml.hip-hop.pl/video/projector.php?t=&id=1160664280
|
|
Komputery-Serwis Al legionów wszystko znajdziewsz co potrzeba
|
|
gdzie to jest? mario
|
|
Jaki lol z ciebie niewiedziałem że można to zwac muzyką qrwa weś nie zaśmiecaj forum chodzi mi o tytuły _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
kiernek nie polecam podawania publicznie IMEI :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |