Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odważna profesor potępia Palikota: "to nawoływanie do zabójstwa" |
GPS -Glupia Pijacka Swinia :P Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odważna profesor potępia Palikota: "to nawoływanie do zabójstwa" |
zalozyl juz 2 taki temat :/ wczesniej bylo skrzyzowanie w lomzy ktore bylo wogle gdzie indziej a teraz jakas afera w sprawie jakiegos koreanczyka :/ wsrany temat...
|
|
Bardzo często tak jest pod koniec miesiąca, niezorientowaliście się jescze ? :/ Od początku miesiąca napewno bedzie aktywna.
|
|
A swoją drogą ciekawe jaki tam transfer mają na tej stronie że im się tak kończy
|
|
jest taki rozklad i ja go akurat posiadam kto szuka nie bladzi http://www.lomza.pl/index.php?wiad=365 w zalacznikach sa rozklady autobusow sa one e excelu i spakowane w formacie rar
|
|
Mój kumpel, były już glina zawsze miał w radiowozie cb, a było to jakieś 7 lat temu. Tylko co z tego?
|
|
słusznie annamira, chyba każdy z rodziców ma taką nadzieję, jednak o to należało zadbać w momencie wyboru oferty, nie kierować się tylko ceną... niestety wychodzi na to, że większość potraktowała sprawę stroju jednolitego jako zło konieczne, nie zastanawiając się czy dziecku będzie za zimno, czy za gorąco, że sztuczna kamizelka w maju to nie jest dobry pomysł, ta część potrafiła się jednak zjednoczyć w złorzeczeniu człowiekowi, który spowodował największą od lat dyskusję na systemem edukacji w Polsce.. czyli jak chcą to potrafią..
|
|
Powodzenia Jarek
|
|
:) Powiem wam tyle ! Fajne dziewczyny są na fotce ;) Autor Tematu zasługuje na tosta z sianem . i jak napisał abT temat dno ! i tak ci co chcą to i tak będą zamieszczać zdjęcia tak samo czy na fotce czy na gronie.net itd.
|
|
becikowe to jakaś kpina tak naprawdę jest. Po 1. za 1000 pln nie kupi się całej wyprawki dla dzieciątka (w większości wypadków), a po 2. to jest wypłacane dluuugo po urodzeniu dzidziusia, więc a jakich becikach można mówić... no chyba że wyrozumiały dzidziuś troszkę poczeka na ubranka, pieluszki itp ;))) A po 3. to chyba ktoś musiałby być bardzo zdesperowany albo poprostu głupi, że tylko i wyłącznie dla 1 tys. pln postarać się o dziecko no ale nie można wybrzydzać.. lepszy tysiąc 1-2 mies. po narodzinach niż żaden ale do realiów UE nam daleko i w tym aspekcie.....
|
|
Taaaaaa, nie znajdziesz już go. Mi też kiedyś ukradli i tylko tyle co odszkodowanie z ubezpieczenia mieszkaniowego dostałem. Nawet policja nie znalazła (podejrzewam że nawet się tym nei zajęli pomimo przyjęcia zgłoszenia).
|
|
NO ludzie zeby z klatki rower zajumac i to jeszcze na dwie linki byl przyczepiony do sciany do takiego haka CO SIE WYRABIA W TEJ LOMZY
|
|
Festyn odbędzie się w dniu 2 września w godz. 13.00 - 21.00 W programie: 13.00 - Zabawy i konkursy rodzinne 16.30 - Strong Man po łomżyńsku : - Strong Man Polska - Tomasz Nowotniak - Turniej Siłowy dla uczestników festynu - ATRAKCYJNE NAGRODY 18.30 - Występ zespołu Kartel 19.00 - Występ grup tanecznych z MDK DŚT - Crazy Twisting Group, Twist 19.30 - Występ zespołu Magda Band 20.00 - Występ Gwiazdy Wieczoru - Zespół D-BOMB W międzyczasie: Wesołe Miasteczko Plener Prezentacje: Straży Pożarnej, Policji oraz Sponsorów Przejażdżki konne - Klub Jeździecki Karino Stoiska Sponsorów Festynu Ogródek gastronomiczny Oraz wiele innych atrakcji …
|
|
jak myślicie jaki będzie wynik tego meczu??, ja stawiam 3:1 dla nas
|
|
Pękła guma na przegubie gdzie można wymienić byłem na spokojnej -chyba nie wiedzą jak bo się umuwiłem miał przedzwonić i cisza
|
|
Skoro chcesz jechać z kimś za "odpłatą" pojedź autobusem.Kursują tam bardzo często.
|
|
Do jakiej piekarni
|
|
aj tam nie niebezpiecznie.chociaz zalezy na kogo sie trafi.a mi tylko raz w tygodniu potrzeba a wiecie autobusy to sie wleką a nie jadą i wogle szybko samochode i lepiej.jakby był ktoś taki to kontakt plis.
|
|
Syke N Sugarstarr - Are You (WATCHING U WATCHING ME) (New Master Mix)
|
|
Yoo Ta też fajna ale jeszcze nie to :( Pifpaf
|
|
hehe popieram niekumatego:) a jeśli Matka 2005 chce dobrej matury z polaka dla syna to polecam sie na przyszlosc:) po co ma sie chlopina wysilac:) jak zalatwiac to zalatwiac do konca:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |