czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zadłużenie Polski przekracza 220% - mówi Janusz Jabłoński z NBP

TSA 777 zapamietaj sobie , bo nie będę powtarzał: jakość zdjęć jest funkcją kasy jaką wydasz. Nie masz pojęcia o sprzęcie i jakości,( tak jak większość).
Z fotografią jest tak, że jakości nie wszyscy widza, bo to jak z dobrym winem złapiesz smak i pozostaje na całe życie. Po to aby zarejestrować Staśka i Zdziśka wystarczy byle jaki sprzęt.
Aby napić się wina wystarczy wino sophia, też wino i po co droższe jak i po sophii będzie szumiało w głowie.:))))))))
Dla pewnej grupy ludzi takie czarowanie i zaklinanie tematu, jak Ty to robisz jest śmieszne.
Ponieważ, widoczną przewagę techniczną, jak i wieloletnie doświadczenie zastępujesz subiektywnym swoim odczuciem. Masz do tego prawo.
Sąsiad czy znajomy , może podobac Ci się z wielu powodów.
Mozesz sie też upierać, ze sąsiadka z naprzeciwka jest najlepsza laską na świecie. :))))))))
Uwierz mi nie mam grama tłuszczu z tego, że bronię Gabsów, ale znajomość tej branży mam rozległą i wieloletnią. I ta znajomość nie pozwala mi przejść obojetnie obok takich dyrdymał.

cyt.:"A co do sprzętu to co ci z aparatu za 20tyś złotych jak nie masz oka i wyczucia ..."
;))))))))))
A co z tego, że masz oko i wyczucie jak nie masz sprzętu, albo jest podłej jakości. To uważasz , ze braki techniczne sprzętu nadrobisz pracą nóg??
Uważasz , ze Gabsy nie maja wyczucia lub oka??
Zwracasz uwagę na aparat, a innego równie potrzebnego sprzętu nie znasz??
Jak będziesz robił fotki słabym sprzętem , to nigdy nie zrozumiesz o co chodzi w fotografi. Słaby sprzęt uśrednia nastawy, a dobry pozwala na precyzyjną regulację i im wyższej jakości sprzęt, tym te regulacje bardziej precyzyjne.
Kolego nie wystarczy kupić aparat, trzy lata popstrykać i tworzyć takie legendy i bajki.
Naprawdę nie ma o czym dyskutować VW Golf to nie bolid z Formuły 1, nawet jakby kierowca się tak starał, że aż w portki narobi. Przy czym "gólf" jak i jego kierowca może się wielu osobom podobać. :))))))
Kończę dyskusję w tym temacie i nie chcę abyś na podstawie mojej wypowiedzi zmieniał zdanie, niech sąsiad Ci się podoba.:)))))) Ja swoje wiem, ty swoje wiesz. Ja wiem , ze im więcej sie wie w jakimś temacie tym wiecej człowiek ma pokory. I niestety pewnych zagadnień nie przeskoczy się tak łatwo.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zadłużenie Polski przekracza 220% - mówi Janusz Jabłoński z NBP

podają codziennie rano w wiadomościach

Dwa pytania:

1. ten radarek rozstawiany przez Straż Miejską też błyska mocno?

2. czy wieczorem w ogóle stają z tym rozstawianym radarem?

Nicram myslisz się. przenieśli się znowu

Więc w takim wypadku w papierach dalej bedzie wpisany Makowiecki.

A czy to, że zagramy 2 zkładem oznacza, że odpaniemy z pucharu ? NIE. Więc niema co rozkminiać, zobaczymy o godzienie 19.

Wiem, że moja pytanie może wydać się dziwne, ale poszukuję... keczupu Krzepki Radek. Pewnie część z osób w ogóle go nie pamięta, ale nadal jest w sprzedaży. Może orientuje się ktoś, czy można go dostać w Łomży lub okolicach??

Stacjonarne błyskają bez względu na porę dnia. Nie da się tego niezuważyć.

Tutaj możesz se kupić

http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=23547&pkt_id=&pro_id=&char_id=

moze i blyska mocno, ale jak dostalem fotke pare lat temu z foto na pilsudskiego przy reymonta, to zadnego blysku nie pamietam.

znowu post po poscie, ale niestety, edytowac sie nie da ;) SaneOne, z tego co widzialem, to przenosne nie maja lampy blyskowej, wiec tylko w dzien daja rade. Raz jak jechalem w Wyszkowie gdy zaczynalo sie sciemniac, zauwazylem lampe (zwykla, z zarowka ;) ) na poboczu walaca ostro po galach, wiec zwolnilem, zeby na cos nie wpasc. Okazalo sie, ze to straznicy z radarem stali, bez sensu wg mnie.

twistermax chce namiary i orientacyjna cene

Te radio to z łomży jest

Słuchajcie,czy słyszeliście coś o tym że w łomży mają ruszyć lekcje tańca nowoczesnego/współczesnego??jak tak to gdzie?bo ja bym chętnie poszła.

jak nie maja lampy przenosne jak maja!! sam wracalem bo cos mi po oczach walnelo w nocy i stan pan w niebieskim garniaku i przenosny fr z bardzo mocna lampa!!

Biedronka ma być, a dalej dwa bloki...

Ps jedyny minus to taki ze za kazdym razem jak moja Sunia ma kontakt z panem Markiem to sika ze szczescia hehe juz nie jedno ubranie mi zalała hehe

Pifpaf

Ćwirek jest najlepszy :)

u mnie w monopolu jest mazo0wiecka wisienka

Czy wie ktoś kiedy będzie/(była?!) giełda książek w ekonomie? zupełnie zapomniałem zajśc i zapytać, a troszke zależy na wcześniejszej wiadomosci

Każdy orze jak może...

wystarczy podjechać pod foto radar stacjonarny i spojrzeć w szkiełko.Gołym okiem można zobaczyć czy jest obiektyw czy nie ma....to takie proste :)

lunatyk: a jak z Twoim polskim ?
cyt: "dziwie sie,że ten człowiek porafi posługiwać sie komputerem

zdziwienie pisze się jakoby inaczej, słowa porafi oraz sie - nie znam.

Czy czasami to nie Ty zamieściłeś to ogłoszenie o aucie ??

kunatyk robi reklame aukcji

ale pytanie brzmi czy warto, czy wogóle jest sens głębszego wyjaśniania skrótu GPS, może tak lepiej by się zastanowić czy wogóle jest sens się wzastanawiać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org