Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego pan Lipski zepsuł całą tą zabawę na tym forum? |
Wniosek mi się nasuwa taki: Tadeusz ma najwięcej do powiedzenia w polityce, a Piotr... .............wogóle :) No i dla obu Panów gratulacje. Oby tak dalej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego pan Lipski zepsuł całą tą zabawę na tym forum? |
:) ciekaw jestem tylko jak to "wogóle" jest odbierane? - bardziej o wszystkim, czy bardziej o niczym...? :) Pozdrawiam wszystkie zwierz±tka - duże i małe, nasze pospolite i te bardziej egzotyczne...... :)
|
|
Hmmmm..... mi nikt nie zepsuł zabawy! |
To podsumowanie to już jest jaki¶ wskaĽnik. Marzę o tym, żeby w naszej Łomży było tak, że nie byłoby już o czym pisać w dziale Polityka. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
GRATULACJE!!! panie Andrzeju J.Gdy się jest synem kandydata na Prezydenta Łomży to trzeba takie głupoty pisać, by poprawić samopoczucie tatusiowi. Osobi¶cie przekonany jestem że LPR w Łomży nie przekroczy 7%. Dlaczego? 1.czę¶c kandydatów na radnych z LPR w Łomży popiera kandydaturę byłego wojewody J. Brzezińskiego a nie p.Jaroty. 2. p.Jarota został kandydatem ponieważ W-wa tak chciała a nie on ,gdyż realnie potrafii ocenić swe szanse. 3.LPR MA MAŁO DYNAMICZNYCH KANDYDATÓW!!!, KTÓRYCH STAC TYLKO NA ROZDAWANIE ULOTEK POD KO¦CIOŁAMI , 4.wynik wasz będzie interesuj±cy bez poparcia RM i prawdziwie ukaże wasze poparcie społeczne. jeszcze pytanie który komitet popiera poseł LPR P. Krutul?Czyż nie CHRZE¦CIJAŃSKIE POROZUMIENIE PRAWICY!!!
|
|
Panie Jarota Proszę mi Ľle nie życzyć i nie straszyć Prezydentem Łomży Andrzejem Jarot± oraz rz±dami LPR-u. TrzeĽwo my¶l±cy wyborcy wiedz±, że byłoby wielkie nieszczę¶cie dla miasta i jego mieszkańców. I jeszcze jedno. Już może Pan przygotowywać swoje o¶wiadczenie po sromotnej wyborczej klęsce. Tego jestem pewien.
|
|
Panie Jarota! My¶lałem, że Pan zapomniał o forum 4lomza.pl. A tu ci niespodzianka. Pojawił się jak meteor przed wyborami. Chce poprowadzić swoj± partię do sromotnej klęski w wyborach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |