Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy...? Kiedy...? |
czyli PWSIiP jest trzecia w kolejnosci preferowana uczelnia w Łomzy? Bo kierunki podobne, ale myslalem, ze z racji braku oplat jest pierwsza. Czy moze przez oplaty za poprawki wychodzi taniej np. w agrobiznesie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy...? Kiedy...? |
vespos malo wiesz a sadzisz sie jak bys mial patent na wiedze nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
chyba sam nie wiesz co to oznacza nie jestem osoba zadufana w sobie ani falszywa ani dwulicowa to mozesz chyba powiedziec o sobie poniewaz wiecznie czepiasz sie do wszystkich nie pasuje to tego nie czytaj i nie komentuj
|
|
Czytam, czytam i własnym oczom nie wierzę. Jakie studia? O czym tu w ogóle rozmawiać? Najciekawsze teksty zaznaczyłem nawiasami {{{ }}}. Pierwsze miejsce dla loveley!!!! Gratulacje!!! Autor: xenia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-08-07 21:12 Mam takie pytanko:) warto tam isc studiowac? jak tam jest trzeba duzo {{{zakowac}}} zeby zaliczyc rok? Autor: Tommek (---.centertel.pl) Data: 24-08-07 21:24 Ja tam jestem już na 3 roku i ci powiem nie jest to na pewno Agrobiznes czy Jański z {{{nie których}}} przedmiotów trzeba się przyłożyć ale nie jest tak źle Autor: loveley (---.elomza.pl) Data: 24-08-07 23:15 na zarzadzaniu nie jest tak lekko jak mowia jestem na 3 roku i mowie z niektorych idzie gladko ale z wiekszosci trzeba ostro zakuwac bo z doswiadczenia wiedzac jak zawsze co semstr polowa roku przynajmniej z 3 przedmiotow ma poprawki. A tak {{{apropo}}} to nie jest pwszip tylko PWSIiP ;) Autor: loveley (---.elomza.pl) Data: 25-08-07 12:32 w PWSIiP nie placi sie za poprawki Marcin21 nie {{{chszan}}} glupot ze jest duzo latwiej przylozyles sie a i kadra jest spoko generalnie jest ok ci co tak mowia o tej uczelni to w rzeczy samej jej nie znaja Autor: loveley (---.elomza.pl) Data: 25-08-07 14:48 nie placi sie za poprawki ale placi sie za warunki. Za warunki tylko i wylacznie wtedy gdy masz cwiczenia nie zaliczone z przedmiotu poprawkowego. Jezeli chodzi o to ze nie ma motywacji {{{otuz}}} mylisz sie bo np ze statystyki czy tez ekonometrii pan dr. Surowik na poprawie zawsze daje o wiele trudniejsze zadania. Mam dwa pytania do loveley. Kto i jakim prawem dopuścił Cię do matury? Jakim sposobem i w jakiej szkole udało się ją zdać?
|
|
floyd68: zdajesz sobie sprawę, że loveley może być teraz przykro? :))
|
|
chyba nikt nie chce zeby wrocila 3 liga :/
|
|
Ej kolezanko nie zapedzaj sie tak ok ??To nie wina policji,że musi wypuścić przestepce po 48godz bo to nie policja ustala prawo tylko politycy wiec z takimi tekstami won pod sejm! Poza tym zauważ,ze pisząc o np pasjansie możesz urazić policjantów ktorzy nawet nie potrafią w niego brać :) A najlepiej zostan sama policjantka i pokaz jak sie łapie zbójów :D
|
|
A co ja Ci bronię w pasjansa grać?Graj ile wlezie! :) Dla mnie to nie jest forma rozrywki,a kazdy robi to co lubi prawda?
|
|
81 ciagle 2:1 dla nas
|
|
tak czy siak wole jak mnie uczy dr lub prof niz mag :) nie bede sie wdawal w dyskusje przedstawilem tylko swoje zdanie :) i fakty jakie znam :)
|
|
Dran: Zgodzę się z Tobą, że informatyka to zły przykład. Po co najnowsze komputery do nauki o programowaniu strukturalnym? Z drugiej strony siedząc w klimatyzowanej sali na zajeb....e wygodnych siedziskach i mając przed sobą ZX Spectrum czy Commodore'a czułbym się trochę dziwnie. To wszystko musi być zgrane ze sobą. Nie studiowałem w Łomży, więc nie będę się wypowiadał w tym temacie. Kiedy kończyłem szkołę średnią (1988r) najbliższa uczelnia wyższa była w Białymstoku. Potem była Warszawa i Olsztyn. Macie szansę, droga młodzieży, więc ją wykorzystujcie! Wasz los jest w Waszych rękach! Idę spać. 3majcie się ciepło!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |