Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co myślsz o konstytucji UE |
Tak to prawda ATOM jest coraz bardziej popularny w Łomży i nie tylko. Ale to chyba dobrze ze jest chociaz jedno miejsce, w ktorym mozna sie bawic. :D ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co myślsz o konstytucji UE |
No mucha ma race atom to naj klub w nasyzm miescie !!! ----------------------------------------------------------- Feel The Beat and Bass The Drum !!!!
|
|
Napisz o co si chodzi konkretnie...
|
|
Rozumiem że wszyscy mają już normalną przepustowość a nawet x2 ?
|
|
oooooooooooo Idzie Irek przez miasto i piecze ciasto !!!!!!!!
|
|
irek co robimy czta z tego forum????????
|
|
no a jak !!
|
|
Z Łomży pojechal cyrk !!! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Może zajedzie do Kolna żeby i tam zobaczyli hipopotama buraki.
|
|
Nie narzekajcie na TPsa. Większość łomżyńskich dostawców Internetu rozdziela łącze z TPsa, wyjątkiem jest 4lan. Ja mam DSL z TPsa i jestem bardzo zadowolony. mikan podchodzą bez entuzjazmu bo mają wszystko wykalkulowane i widocznie się im nie opłaca.
|
|
przemek załóż jakąś stronę i tam zapisuj swoje spostrzeżenia typu "idąc ulicą widzę dużo samochodów, wow! co o tym myślicie?". Blog.pl Twoim przyjacielem. Zbych
|
|
Mr S - skoro im się nie opłaca to po co w ogóle oferują taką usługę? Jak coś jest nieopłacalne to się z tego rezygnuje.
|
|
Bacuś (Bacławski) to fajny koleś, ale wcale dobrze to on nie wykładał matmy (przynajmniej za mojej kadencji, a juz pare latek mineło)
|
|
W Łomży jest fajnie, tylko trzeba mieć jakieś jakieś zajęcie, a nie siedzieć cały dzień przed TV, opier... się i myśleć co by tu zrobić by się nie nudzić, ja uważam, że zawsze jest co robić. Freek
|
|
Jak znieczulenia nad oponowego nie robia vonReuffen mylisz sie czlowieku zawsze jesli chodzi o znieczulenie miejscowe to zawsze jest nad oponowe przeciez do rdzenia nic nie wstrzykna. Pani Edyta ta to ma dobrze dwuch bykow przed wejsciem do sali i czesc odzialu wydzielony jest dla niej dobrze byc slawnym
|
|
+++ dla E.Lange Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |