sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nasz Prezydent ! Nasz Premier ! Brawo Polska !

preferuję tylko nadajniki kieszonkowe

hhmmm Kiermek a masz wysyłam atak konny (wabstarkcyjny):

*^--* *^--* *^--* *^--* *^--*
*^--* *^--* *^--* *^--* *^--* *^--*
*^--* *^--**^--**^--* *^--* *^--* *^--*

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nasz Prezydent ! Nasz Premier ! Brawo Polska !

Witam.
Mam problem z Ipodem nano a mianowicie nie mogę wrzucić żadnej piosenki na niego.
Podłanczam go do kompa i wykrywa normalnie urządzenie a następnie kopiuje sobie piosenke na znaleziony dysk Ipoda.
Po odłączeniu Ipoda żadnej nuty nie ma w nim :|
Z góry dziękuję. Mam nadzieje,że mnie zrozumieliście o co mi chodzi.
Pomożecie??

thx wielkie spróbuje tak jak napisałeś.

Mam takie pytanko:) warto tam isc studiowac? jak tam jest trzeba duzo zakowac zeby zaliczyc rok?

no te z okazji są najlepsze szczególnie od starszego pana w kapeluszu buahahaha

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

alfy ogólnie to padaki pod względem mechaniki

Piss off !

jaki koń jest każdy widzi :)

a co się z Tobą teraz dzieje? studiujesz gdzieś?

Ja tam jestem już na 3 roku i ci powiem nie jest to na pewno Agrobiznes czy Jański z nie których przedmiotów trzeba się przyłożyć ale nie jest tak źle

:)

i zależy na jakim kierunku.
na informatyce nie jest lekko. Na pierwszym roku 2/3 ma poprawki we wrześniu z czego 3/5 będzie na warunku :D

ale tak poza tym fajny klimat. fajni ludzie są

Signature will be available soon. Please wait ;)

Odnosze wrazenie ze ci przeciwnicy co sie tu wypowiadaja to rownie brudne dupki jak podobno hipisi czy pancury z ta tylko roznica ze chodza w dresach nosza na szyi lancuchy z imitacji zlota grubosci lancucha dla krow perfumuja sie badziewnymi perfumami z rynku za 10 zl zeluja wloski zeby nie bylo widac ze sa tluste i mysla ze sa coooool.... jakos znacznie mniej mnie draznia pancury niz takie zakute lby w dreskach jak wy. zero inteligencji i tepota az razi z geby... az zal patrzec na te wypociny na forum typu "majom" "podlonczam" litosci.... a tak do wiadomosci nazelowanych dresikow... czarny kolor nie oznacza ze ktos jest brudny... wyobrazcie sobie ze w sklepach mozna kupic czarna odziez....

W Łomży i okolicach nie znajdziesz lepszej uczelni

drzewko_szczescia, możesz powiedzieć co miałeś na myśli pisząć to:
"dlatego warto jednak ich traktowac jak normalnych uzytkownikow drog a nie jak nie ktorzy myslec ze samochod ma pierwszenstwo... motor to nie rower..."
Czyżby twoim zdaniem rowerzyści nie byli "normalnymi" uczestnikami ruchu i nie obowiązują go pierwszeństwa itd.??

lol normalny blok budóją

Hotel Babilon ***** 5 gwiazdkowy z widokiem na biedronkę lub pola uprawy kukurydzy .

to jakaś masakra jest....

madziusmadzius czerwony :) rocznik hmmm chyba ma 12 lat :p i nie na gazie :)

Cornelio75 masz rację. Lekarze z reguły nie informują nas ani o nowinkach medycznych ani o tym czego możemy się domagać w ramach funduszu. Nie wysyłają nas na testy poziomu hormonów ,a przepisują tabletki antykoncepcyjne. Zupełnie inaczej nas traktują jak pojawimy się w ich prywatnym gabinecie. Jaki stąd wniosek?

Ares

pomoze...

vespos napisal : "to, że znasz sprawcę (bo dla mnie właściciele dwukółek to sprawcy wypadków) niczego nie zmienia. nadal uważam, że to biedna kobieta."

A dla mnie sprawcy wypadkow to Ci, ktorych uzna sie za winnych ich spowodowania. Dwa kolka, cztery kolka, 10-12 co za roznica - i tak do ich obslugi potrzebny jest rozsadek i glowa...

Piss off !

za malo masz jeszcze wlosow tam gdzie ich nie masz zeby byc hostessa, do tego trzeba byc dobra **** z ladna twarza ;000

Trocha..."z prędkością powyżej 40km/h"

ee.. z górki?

praktycznie naprzeciwko Baranowskiego - po drugiej stronie ulicy
Pozdrawiam

Piss off !

mandrzejczuk: spokojnie, może im taka relacja odpowiada.

biedna kobieta.

Ale jak raz się naprawi to później długo nic się nie psuje, a ja jestem do mojej bardzo przywiązana:)

Dran: Vespos, a jaki to przepis niby nakazuje zwrot pieniedzy za towar, ktory "sie zwyczajnie nie spodobal" ?? Bo o ile sie orientuje to nie ma takiego przepisu, jesli kupujesz towar w sklepie... Tak samo z zepsutym, kase mozesz dostac z powrotem, tylko wtedy jesli wymiana na nowy lub naprawa jest niemozliwa..

Vespos, a jaki to przepis niby nakazuje zwrot pieniedzy za towar, ktory "sie zwyczajnie nie spodobal" ??

- Żaden przepis, ale kto musi o tym wiedzieć?

Tak samo z zepsutym, kase mozesz dostac z powrotem, tylko wtedy jesli wymiana na nowy lub naprawa jest niemozliwa..

- Oczywiście, że masz rację. Jednak ja nie chciałem spowrotem towaru, który szwankuje. Na nowy nie chciałem wymienić, bo nic mi się w sklepie nie podobało.

z tymi hostessami w Łomży to jets tak ze kazdy PH ma z regoly kogos na stale, czyli po znajomnosci jak zwylke

Co prawda to prawda.
Ostatnio sam znalazłem portfel... oddać oddałem bo kiedyś sam mogłem być tym nieszczęśnikiem. Koledze zgubę odniósł taksówkarz.... niestety są to jedyna znane mi przypadki takich cudów :/
Kasa jak kasa w portfelu ale niestety znalazcy często mają gdzieś oddać. Nie rozumieją ile zachodu jest w wyrobieniem nowego dowodu, karty bankomatowej itp itd....

Piss off !

Vespos napisales, ze czekales na taki przepis, wiec z ciekawosci zapytalem jaki to ;) Kto musi o tym wiedziec? No mysle, ze troche glupio tak wpasc do sklepu i robic awanture powolujac sie na nieistniejace przepisy? ;) Sprzedawcy powinni byc raczej zorientowani, wiec nikomu nie wmowisz, ze cos takiego jest ;) Zwrocic towar bez podania przyczyn mozesz w ciagu kilku dni, w przypadku jesli zostal on kupiony poza terenem sklepu (czyli np. sprzedaz przez internet, itp)

Co do zwrotu kasy, to sprzedawca moze po prostu pojsc na reke i takiej wymiany dokonac, ale zmusic tez go nie zmusisz. Jak sie uprze, to moze Ci dac nowy egzemplarz albo naprawiony i na nic Twoje protesty, ze nie chcesz. No chyba, ze udowodnisz, ze wszystkie wyprodukowane egzemplarze sa wadliwe, naprawa jest niemozliwa i nie maja podobnego towaru o nie gorszych parametrach ;) Wiec to juz kwestia zastanowienia, czy lepiej pogadac grzecznie, czy probowac sie klocic, pewnie na roznych ludzi rozne sposoby dzialaja. Takze duzo zalezy od samego sprzedawcy i od tego, jak sie do sprawy podejdzie.

A przepisy warto znac, bo czasem sprzedawcy kombinuja, czasem kombinowac probuja tez klienci. Troche wiedzy nikomu nie zaszkodzi ;)

Jak myślicie jaki będzie wynik??
Czy ktoś wie może ilu naszych kibiców pojechało do Lublina na mecz?

Myśle to znaczy wiem że ŁKS wygra dokladnie 3:1:PP Chyba ze sędzie będzie ustawiony jak to się zazwyczaj zdarza:P

Aviva Aviva Aviva ŁKS!

To dobrze poki co. Na LKSowce obstawilem 1:2 dla LKSu :)

ziobrotafon raczej.

mi podoba się ziobrotoken.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org