Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża znów za Kaczyńskim |
hehehehehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża znów za Kaczyńskim |
za 2 tys. jeszcze chcesz przebierać? :DDDD
|
|
JEST JUŻ TEMAT ZAŁOŻONY W TEJ SPRAWIE: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=104581&t=104581
|
|
sokół, temat jest założony na temat kauflanda a ja pytam co po drugiej stronie.
|
|
a po drugiej stronie budują drugi kaufland. pozwolenie mają dopiero podobno wydać za jakiś czas. więc jeśli liczycie na tanie zakupy to i z tego nic nie będzie. :)
|
|
a z ciebie zła... !
|
|
a ja polecam siebie, mam taki aparcik, wystarczy kupić flm, kilkadziesiąt baterii i zdjęcią będą git. :)
|
|
vespos a w czym to ci przeszkadza powiedz ze moze wjechac ? Widziales tam ostatnio chociarz jeden ? lokkko616 dojechałeś już do Jarocina na swoim Junaku w sandałach z koziej pały ?
|
|
No ale fajnie by się pojedynkować na osiedlu hehe.. a znacie jakieś programy do robienia map do cs-a?????
|
|
To złóż zażalenie do prezydenta miasta i finito. Albo jedź do Jarocina z lokkko616, tam nie chodzą konie tylko hipisi jeżdżą Junakami.
|
|
hmm.... stare czasy SP5 :D
|
|
A ja Cię pocieszę madziusmadzius :) Za dwa tysiące można, a nawet trzeba przebierać i szukać najlepszej okazji, by nie trafić na złom. Chodzi o to, że kogoś kto kupuje auto za kilkadziesiąt tysięcy stać "w razie czego" na remont, natomiast ktoś kto zbiera kasę i ledwo mu wystarcza na 2000 (bez urazy) to na remonty kasy mieć nie będzie. Może ktoś z forumowiczów ma taki samochodzik w dobrym stanie, mało używany... Ja ze swej strony obiecuję dać znać jak coś znajdę (bo dla siebie też taki wóz poszukuję). :)
|
|
ISTOTNYM I KOLEJNYM ABSURDEM "PANA KIEROWNIKA" JEST FAKT, ŻE POWIEDZIAŁ, ŻE DOWODEM GWARANCJI JEST PARAGON!!! RZECZNK OCHRONY PRAW KONSUMENTA TWIERDZIŁ ZUPEŁNIE CO INNEGO...
|
|
port morski
|
|
vespos święte słowa :)
|
|
Elmar masz racje... Też myslalem nad kupnem mieszkania ale wyszło na to,że jego cena jest rownoznaczna z ceną domu w surowym stanie... wiec lepiej troszke wiecej zadluzyc sie w dom niz w mieszkanie :)
|
|
Zakłady bawełniane. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |