Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZAS PRZEPROSIN NADSZEDŁ |
wie ktoś coś ?.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZAS PRZEPROSIN NADSZEDŁ |
to zalezy kto tej twojej kolezance robil zdjecia?
|
|
...no i ?! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
...tylko dlaczego nikt nie lamentuje z powodu codziennych ofiar na naszych drogach ?!. Odpowiedz jest prosta, zakłamanie.
|
|
Nie wiem co masz na myśli, każdy szanujący się mieszkaniec polskiego miasta byłby przeciwnym tej imprezie w miejscu swego zamieszkania, niezależnie czy byłaby to Łomża, Augustów, Kraków czy Wałbrzych. Myślcie trochę, to nie boli... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Po co zakładać kolejny temat o tej samej tematyce? Jeden już jest i wystarczy
|
|
amfe?? ja to nie to samo co Ty;p http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Nie myślcie, tylko uważajcie i jeździcie ostrożnie. Motocykle są wszędzie!!!
|
|
terrorysta : Kto by nie robił mówimy o firmie Gabs...
|
|
wiem że myślenie nie boli a dlaczego każdy szanujący się mieszkaniec? czyżby szanującymi się mieszkańcami byli tylko ci którzy są moherami czy co bo jakoś nie wiem czemu tyle sprzeciwów? myślisz że jak był gościniec na muszli to nie było pijanych i naćpanych? jesteś tego pewien? spójrz wokół siebie czy ktoś z Twojej rodziny czy znajomych nigdy nie miał kontaktu z narkotykami? myślę że nie byłeś na Woodstocku i nie wiesz co się tam dzieje więc: zanim zaczniesz głośno krzyczeć, po cichu dowiedz się jaka jest ta impreza ale nie pytaj księdza bo on prawdy CI nie powie pozdrawiam
|
|
hehe znam osobe która podpisała umowe z carrefourem zeby coś zrobic na tej budowie na górce zawadzkiej. Ale nie moge powiedzieć więcej bo prosili mnie zebym nic nie mówil.
|
|
Ten wyjazd jest tam bardzo paskudny nie jedna osoba tam zginęła i nie jedna została kaleką , trzeba cos zrobic z tym wyjazdem, sam byłem swiadkiem różnych mrożących krew w żyłach sytuacji.
|
|
Przy ulicy Piłsudskiego w Łomży całkiem niedawno powstał sklep, kóry całą swoją okazałością kusi wszystkich mieszkańców Łomży do wejścia do niego i zakupu .... np. rolek .... (gdyż jest to sklep zaopatrzony w towary sportowe). Z początku atmosfera w sklepie jest naprawde nie naganna. Pracownice oczywiście czule wszytskich pierwsze witają, zachęcając przy tym do obejrzenia oferty. I niby nic w tym dziwnego, ale od momentu kiedy zdecydowałem sie na zakup 2 par rolek, przychodząc na drugi dzień ze zle sprofilowaną jedna rolką, której wade można było dostrzec po wyprubowaniu sprzetu a nie tylko jego przymierzeniu, cały urok nowopowstałego sklepu prysnął. Jedna para rolek zostła wysłanna do reklamacji, po czym zoastałem zapewniony, ze dostane wymienione albo naprawione rolki w ciągu 2 tygodni "ale proszę przyjsc za tydzien bo one juz powinny być"... Nie trudno sie domyslec że tych rolek nie bylo za tydzień, ani za 2 tygodnie... Na odbiór rolek czekałem 17 dni... po czym dowiedziałem się od kierownika sklepu, że reklamacja nie została przyjęta i widocznie mam krzywą nogę... mało tego wcześniej, (przed zakupem) uroczo przesympatyczny "kierownik", z najwyższa klasą i wiecznym uśmiechem od ucha do ucha, raptownie zmienił swoje nastawienie do mnie i chcąc chyba wzbudzić w mnie strach zaczął tak panikować, że nie mógł opanowac swojego krzyku... No cóż... to jeszcze nie koniec... Cały absurd jeat w tym, że przed odbiorem rolek z reklamacji, skonsultowałem się z Rzecznikiem Praw Ochrony Konsumenta, który przeprowadził mi wyklad co i jak powinienem zrobić i kto ma w takiej sytuacji rację. Dostałem od niego kilkanaście ustawowych paragrafów, które mówiły o tym, że to ja mam rację i jeśli "pan kierownik" nie zwróci mi pieniędzy, to powinien albo pozwolic mi ponownie reklamowac towar albo zgodnie z ustawą pójśc po cenach i zmedializować spór. Niestety ani nie dostałem pozwolenia ani nie doszło do porozumienia. Mało tego, wcześniej wręczone pzeze mnie "panu kierownikowi" pismne dowody ustawowe, zostały pogięte. Wizyta w sklepie Campinus przy ul Poznańskiej zakończyla sie tak, że "pan kierownik" oświadczył, iż albo biore te rolki, albo zostawiam je w sklepie w prezencie, bo jak sam sie przyzanał, "kręci" interes od 10 lat i nie raz miał juz takie sprawy i zaden rzecznik mu nic nie zrobi a mi nie pomoże, bo go takie rzeczy nie obchodzą. Całej "akcji" przyglądała się pewna kobieta chcąc kupić jakiś towar, jednak widząc zachowanie rozkrzyczonego i czerownego ze złości, a raczej z braku wiedzy ustawowej i jakiegokolwiek pojęcia na temat praw konsumenta kierownika, podziękowała za towar i wyszła z nami ze sklepu.... Od razu miała okazje poznać "pana kierownika z Warszawki", który prowadzi swoj nowo otworzony sklep Campinus przy Piłsudskiego. No cóż... nie wiedziałem ze tak własnie dba sie o dobry wizerunek swoje firmy (tym bardziej ze jest nowo utworzona) i tym bardziej o klientów, których obecność w danym sklepie tak naprawdę pozwala na pozostanie na rynku. "Pan kierownik" widocznie nie zauważył, że Łomża jest dużo mniejsza od Warszawki i tu takie informacje roznoszą się błyskawicznie... Nie życze "panu kierownikowi" powodzenia bo pisząc to na forum chcę żeby łomżyniacy wiedizeli jacy "kierownicy" wkraczają na nasz rynek. Radze jednynie zwinąc interes poki czas bo ludzie na takie przekrety sa uczuleni....
|
|
Dzięki za ostrzeżenie, właśnie miałem zamiar odwiedzić ten sklep a tak to ominę go z daleka.
|
|
MAŁE SPROSTOWANIE!!!! Ten sklep to Eskapada!!! a w sklepie sa towary m.in. z Campinusa.
|
|
czy ktos ma namiary na kogos kto chce sprzedac male tanie kobiece autko?? propozycje z cena na forum lub gg 4712020 prosze;p ...Zaufanie to potega....
|
|
to o spiralach trzeba aż się uczyć?!?
|
|
tanie tzn ?
|
|
2 tys :)
|
|
a gdzie miałes megafon ? Było go nagrać i tym postraszyć nagraniem .
|
|
te spiralki to dobra rzecz ale slyszalam ze moga je miec tylko kobiety ktore juz raz byly w ciazy i urodzily lotos
|
|
Nie trzeba sie uczyć - jak widać po postach :)
|
|
hymmmm :woot: moj ojciec chce sprzedac cinqecento
|
|
:)
|
|
PODBIJAM!! o ile sie nie myle, zostala zmieniona godzina wyjazdu na 11?? Sprawmy, żeby w Lublinie nasi piłkarze czuli, że wspiera ich wiele osób!! Badzmy 12 zawodnikiem a na pewno dadza z siebie wszystko!! moze to kogos zmobilizuje..? http://www.youtube.com/watch?v=AyrXgkJ3wtg JEDZIEMY
|
|
Za bazą żywca na ulicy Nowogrodzkiej od 22.08 stawiają wielką biało-czerwoną wieżę. Czy to do spalania odpadów zwierzęcych czy do telefonii komórkowej? Jeśli spalarnia smród będzie straszny,a jeśli telefonia to...? Wie ktoś co to będzie.
|
|
jak białoczerwona to latarnia morska!!!!!!!!!!!!!!!!!! ______________________________-
|
|
w sumie mozna ale zanim sie przyzwyczaja do tej mapy to 1.6 bedzie historia :)
|
|
to jakaś masakra jest....
|
|
z ciebie dobra masakra...
|
|
mieszkanie w łomży bywa trudne momentami.
|
|
vespos... niewiele mi ten nick mówi. w klasie się uczyliśmy czy jak?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |