Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski prezydentem |
http://wiadomosci.onet.pl/1593869,11,item.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski prezydentem |
Autor: elmar (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-08-07 15:19 Dla SoKóŁ999 zacięła się taśma prosze, nie mow po sledziowsku "dla" w takim temacie ;)
|
|
a cmoknij mnie w dupę moherze
|
|
perkoz: Każdy wątek jest dobry, byleby zabrać głos, stwórz temat poprawnej polszczyzny i wykaż się pozdrawiam
|
|
Chcialbym z radością poinformować ze serwer wow-leg ruszył po miesięcznej przerwie zapraszam teraz jestesmy dwa razy mocniejsi nowe specyfikacja serwera Nazwa: WoW-Leg Realm: set realmlist 91.121.71.188 Patch: 2.1.3 TBC Emulator: Mangos Rates xp: 4 Rates xp quest: 4 Typ: PVP Limit graczy: 500 Link do forum : http://wow-leg.forall.pl - Backup tworzony co 24h - Baza 2118 polskich qusetow - Doświadczona administracja - pomocni GM - Serwer dedykowany 24/7 - Procesor: Intel Pentium 4 HyperThreading 3.00 - Pamieć RAM: 2 GB DDR 400 RAM - Dysk twardy 750 GB - Łącze: 100 mbit - Najnowsza i stale aktualizowana wersja Mangosa, poprawki są wgrywane codziennie. Również moje poprawki są wgrywane na serwer
|
|
i po co to ?
|
|
oprocz gwaracji producenta jest jeszcze rekojmia sprzedawcy...
|
|
A ja polecam "Partnera" - zawsze byłem zadowolony z ich usług.
|
|
A to bezwstydnik kreci interesem 10 lat. Dzieki za ostrzazenie omijam ten sklep.
|
|
widziałem dzisiaj i traktor i wóz konny w samym centrum, traktor na placu kościuszki a wóz konny na legionów :)) i bardzo mi to przeszkadza.
|
|
bo katrina to córka pana serafńskiego. :) dziwne, że nie słyszała o tatusiu.
|
|
Gdybym był sprzedawcą to interpretowałbym przepisy na moją korzyść. Jestem klientem i robię to samo. :) Bo wiesz, u nas nie da się wypośrodkować. "Nas nie przekonają, że białe jest białe a czarne jest czarne."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |