Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podobno zone pewnego pana do lokalu wyborczego przywiezli wozkiem widlowym na eu |
otoz to.... mozna zrozumiec ze chmury przyszly szybko... ze nie wszyscy zdazyli doplynac do brzegu... ze nie wszystkim przyszlo do glowy ze bedzie taka wichura... ale gdyby mieli na sobie kapoki co jest obowiazkiem np w kajaku to pewnie ofiar by nie bylo... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podobno zone pewnego pana do lokalu wyborczego przywiezli wozkiem widlowym n |
to prawda...a tak dziewczyna walczy o zycie a szanse na odnalezienie zywego chlopaka sa rowne zeru:/
|
|
Re: podobno zone pewnego pana do lokalu wyborczego przywiezli wozkiem widlowym na eu |
...[*]...straszne po prostu straszne;(....
|
|
Re: podobno zone pewnego pana do lokalu wyborczego przywiezli wozkiem widlowym na eu |
To już wszyscy niestety wiemy :( http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
a i ponoć na byłej jednostce koło statoila ma byc jakiś market czy nawer hipermarket...
|
|
lepiej miec spiralke niz potem komus zycie zniszczyc :p
|
|
"Gabs" zatrzymał się w miejscu kilka dobrych lat temu.Widziałem zdjęcia zrobione mojej znajomej - wyszła jakby miała z trzydzieści kilka lat- w rzeczywistości mając chyba 19.Wspomniany Serafiński chyba w tym roku zrobił tej samej osobie zdjęcia, wyszła czarująco ...Naprawdę polecam tego fotografa, zna się na rzeczy ... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: podobno zone pewnego pana do lokalu wyborczego przywiezli wozkiem widlowym n |
[*]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |