sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mam inne POglądy niż partia władzy. Czy zostanę zastrzelony i wypatroszony ?

tak, wtapia różne rzeczy,bierze ok.50zł.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mam inne POglądy niż partia władzy. Czy zostanę zastrzelony i wypatroszony

to jakaś masakra jest....

Re: Mam inne POglądy niż partia władzy. Czy zostanę zastrzelony i wypatroszony ?

to napewno ci z wesolej cos tam robia talibowie czy jak oni tam

Ja kupywałam w aptece.

Re: Mam inne POglądy niż partia władzy. Czy zostanę zastrzelony i wypatroszony ?

Witam
czy wiecie ze zalozenie wkladki wewnatrzmacicznej refunduje NFZ a nasi lekarze ginekolodzy o tym nie wiedzą albo nie chca wiedziec, prywatnie kosztuje to 300 zl.Jak powiedzialam o tym swojemu lekarzowi postawil oczy ,jeju ich brak wiedzy mnie dobija a co gorsza non stop jezdza na szkolenia ciekawa jestem jakiego typu sa te szkolenia.A wiec kobiety nie dajcie robic sie w balona i nie nabijajcie im kieszeni pozdrawiam

a ja wlasnie wrecz odwrotnie slyszale o tym zakladzie na kierzkowej porzadna robota robia wiem bo sam zamowilem u nich meble sprawdzalem tam i uwdzie u roznych ludzi i bylo ok tak jak u mnie i ten zaklad polecam.

Ale ty kiernek durny jesteś.. Jak masz głosić tutaj swoje debilne poglądy to się lepiej wogóle nie odzywaj.

juz bym wolal ze byl lidl albo plus bo tych biedronek to i tak w lomzy jest za duzo.

To może jakaś "wkładka" pieniężka tak 3 razy po 100zł wkładane do kieszeni?

Tak,ale niektórzy nie myślą o tym, że ci ludzie pojechali odpoczywać, a nie po śmierć.Wiem, śmierci się nie wybiera... A co z ludźmi, do których należą te jachty? Tam było ich setki. To wszystko kosztuje, ktoś zainwestował przecież w to kasę, a mógł ją stracić w kilka chwil... :( Nie mowa już o ludziach, których bezpośrednio dotknęła ta tragedia, ich bliscy odeszli, czasem nawet na ich oczach. Dziwi mnie tylko jedno: czy ci ludzie nie wiedzą do czego służą kapoki???

aaa spiralka pewnie:D dziewczyno zastanow sie dobrze bo juz nie ma odwrotu i dzieci xD

Mediamarkt nie dla idiotów

kiedyś chyba widziałem w Nowogrodzie na rynku w sobotę jakieś beczki ale nie wiem czy będą się nadawały... a będziesz robił piwko?

Rozwieje Wasze wątpliwości ... w miejscu, gdzie stoi i straszy od kilku lat to coś na Górce Zawadzkiej ma być Kaufland, ale jak narazie prace idą powoli i po cichu, bo oficjalnego pozwolenia nie ma.

Biedronka się buduje i owszem, ale przy blokach Porucznika Łagody i Centrum Katolickiego razem z blokami, które stawia oddzielnie Pan Zacharzewski i oddzielnie swoje Perspektywa. Wszystko.

Kiernek, nie masz racji. Nawet jeśli bym nie znał tych ludzi, poszedłbym do kościoła i pomodlił się za te osoby, wsparł duchowo, a jeśli Ty twierdzisz, że to nic nie daje i nie ma sensu, to Twoja sprawa, widać masz słabą wiarę, bo tego uczy nasza wiara.

Współczuje tym rodzinom, znajomym i tym, co tam byli, widziałem ich dzisiaj, rozmawiałem i nikt nie przeszedł obojętnie wobec takiej tragedii. Naprawdę trzeba nie mieć serca ani uczuć, żeby tak podchodzić do sprawy.

hej Marcin135!! Jeśli chodzi o fotki z imprezy to mam ich trochę ale niestety nie wiem za bardzo jak by można było je zamieścić na forum... Nawet nie wiem czy w ogóle jest taka możliwość :/ jakbyś był nimi nadal zainteresowany to napisz do mnie na pocztę pyniu_myniu@o2.pl lub odezwij się na gg 3841144.

Co do wyścigu to impreza naprawdę się udała. Przyszło sporo widzów, co w naszym regionie można uznać za rzadkość, gdyż nie mamy zbyt dużych tradycji kolarskich. Moim zdaniem jednak poważnym minusem był brak stanowiska komentatorskiego, które zawsze znajduje sie na linii START/META, a co za tym idzie brak relacji z tego co się dzieje na trasie wyścigu. Kolejnym poważnym uchybieniem moim zdaniem było amatorskie podejście do sprawy TV Łomża. Ekipa naszej telewizji zmyła sie zanim ruszył główny wyścig. Widać, że nie mieli okazji relacjonować takich imprez wcześniej.

Co do imprezy nie można powiedzieć, że był tam tylko sam wyścig. Ponad to był paintball, ścianka wspinaczkowa, możliwość wypróbowania swoich umiejętności w strzelaniu z łuku itp.

Informacje o Lidlu słyszałem na początku wakacji od osoby, mieszkającej obok tej budowy. Wtedy ta informacja, mogę tak powiedzieć znając jej źródło, była raczej prawdziwa. Może od tego czasu coś jednak uległo zmianie.

Kupowanie w Biedronkach raczej nie za bardzo mi odpowiada.
Lidl to niestety też nie jest nic lepszego, a chyba nawet jeszcze niższy poziom.

[*]

miało być: chciałeś żebym coś takiego napisał jeśli mi to jest obojętne...

robilem kiedyś mapy do Q2... program chyba się nazywał Quark (Quake Army Knife)... robienie map to nic trudnego... samemu można zrobić...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org