Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obietnice Komorowskiego |
to rewelacja juz nie moge sie doczekac tego wspanialego koncerciku do lomzy przyjedzie tyle ladnych dziewczyn z calej polski blondynki brunetki wszystkie modelki świetnie bedziemy sie wszyscy bawic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obietnice Komorowskiego |
ile pali ten golf III
|
|
|
|
Jeździ się, jeździ :D
|
|
Czyli wg. Ciebie cena za 75m mieszkanie to.... 75x250=18 750... chyba zera brak?
|
|
Nie podałeś czy zakup mieszkania planujesz czy wynajem. Ceny za m2 przy zakupie w Łomży to 3200 - 4500. Wszystko zależy od stanu mieszkania.
|
|
kiernek - ahahahaha :) uwielbiam jak pani frau akcentuje: "Jezusie nazarenski, a co to ma byc?!" tommeknet - wrobimy inwazje na 4lomza. wszystkie tematy wbeda teraz wsrane :) :)
|
|
czterej pancerni po prostu gonili swój czołg bo ktoś im zapierd.... i taksię składa że przez Łomze jechali
|
|
Witam serdecznie. Zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w II Zawodach Czarno prochowych o puchar Prezesa K.S.S „ BAZUKA” które odbędą się na strzelnicy w Piątnicy k/ Łomży 25 sierpnia 2006r godz. 10.00 Celem zawodów jest rywalizacja sportowa posiadaczy broni czarno prochowej, popularyzacja sportu strzeleckiego oraz wymiana doświadczeń. Rozegrane zostaną 2 konkurencje – broń krótka i karabin. Zapraszamy także wszystkie osoby które chcą poznać tę dziedzinę sportu, obejrzeć broń, spróbować swoich sił w strzelectwie do dyspozycji bedzie broń będąca na wyposażeniu strzelnicy. NIE JEST WYMAGANE ŻADNE ZEZWOLENIE NA BROŃ. Osoby powinny posiadać dowód tożsamości a niepełnoletni powinni być pod opieką rodziców. Startowe dla posiadających własną broń 20zł. – jedna konkurencja, 25zł. – dwie konkurencje. Organizator zapewnia piwo(po strzelaniu) i kiełbaski z grila Dodatkowe informacje pod nr. tel. 0606101419, 0606741343 lub e-mail. strzelpol@wp.pl
|
|
Ja byłem - i było spoko, aczkolwiek dużo pijanych ludzi. Ale czy na festynach w Łomży takich mało? Podsumowując - znam inne lepsze imprezy
|
|
http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=5844 misiu w Sułkowicach, w Sułkowicach. Jak znam geografię to jezd ok. 200 km różnicy. Masz rozrzut.
|
|
Ma dwa talenty. Powiekszane dwa talenty :)
|
|
tajemniczy byk- mowisz serio? w pysk nie zarobie od byle gnojka z widlami? lilla - "Wafel, ja nie piję piwa:-) Po prostu nie lubię:-) Dzisiaj pierwszy raz w życiu piłam Łomżę, akurat w wyżej wspomnianym ogródku:-) W lokalach piję albo drinki albo soki lub wodę" co ty mi tu pierdoly opowiadasz, jak ja sam ci piwo sprzedawalem, i pilas je stojac i gadajac ze mna!! Warka Czerwona i to w butlece! Wiec nielza sciemniara z ciebie.... Zycze znalezienia sponsora zeby stac cie bylo na te drinki za 25 zl, i zebys nie musiala juz nikomu wypominac wydawania 400 zl w lokalu pozdrawiam trzymcie sie cieplo
|
|
JEDZIEMY!!! a dzisiaj... WSZYSCY NA ŚLĄSK!!!
|
|
Czesio ruuuuuulez;p
|
|
chodzi mi o obudowę termostatu do BMW-E36 taka jak poniżej http://allegro.pl/show_item.php?item=227603010&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
|
|
wsrane we lbie i wsrane w cyckach ;)
|
|
Te dzieci pałętające się pod nogami w roku szkolnym;-) A tak na serio znalazłem jeszcze ofertę 74m^2 za 250 000zł, z tym, że nie do końca jest to wykończone, w sporej części jest już coś porobione - z gorszym standardem, ale dość przyjemnie. Nie ma zabudów - kuchni i pokoju - tak jak to miało miejsce w poprzednim. Jest to mieszkanie na 3 piętrze. Wydaje mi się, że sporo trzeba by było tam dorzucić. Pytanie w ilu tyś się zmieszczę. Pisano, że koszt wykończenia mieszkania to koło 500zł no i chyba jeszcze zabudowy (meble). Do roboty jest tam koło 30m( troszkę z górką, bo w tym jest łazienka, a to chyba ponad 50zł...). Kwestia, czy w 30tyś się wyrobie (jeślibym brał wcześniejsze to myślę, że jak mówił dede wytarguje to 20...). Co myślicie?
|
|
ale o to chodzi ze praktycznie wszystkie zmywacze nie zawieraja acetonu uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
a nie wiesz ile kosztuje?
|
|
tego to juz nie wiem
|
|
chcialam isc do bialego ale skoro tu tez jest zarzadzanie to po co mam sie tluc po bialym...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |